Şimdi Ara

For the People Türkçe Yama %100

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Can sıkıntısından başlayıp, 1 aydır uğraştığım yamayı sonunda bitirdim. Çeviride ufak tefek sıkıntılar olabilir. Oyunun dili bazı yerlerde zorladı. Ama genel olarak anlaşılır bir çeviri olduğunu düşünüyorum. Bir iki yerde yazılar üst üste bindi, düzeltemedim ama yinede okunabiliyor, bir sıkıntı yok.


    Oyunun Konusu: For the People, oyuncuları, komünist bir fabrika kasabasının geleceğini şekillendirmekle görevlendirilmiş idealist genç bir devlet görevlisinin yerine koyuyor. Politik bir yönetim simülasyonu ile görsel bir romanın bir karışımı. Parti halkı geçindirecek mi, yoksa halk sadece sistemin bir parçası mı? (Steam açıklamasında yazan)


    Yama Linki:



    Oyunun steam linki: https://store.steampowered.com/app/1146600/For_the_People/


    ÖNEMLİ NOT: Yama, oyunun 1.0.1 versiyonunda çalışıyor.




    For the People Türkçe Yama %100
    For the People Türkçe Yama %100
    For the People Türkçe Yama %100
    For the People Türkçe Yama %100
    For the People Türkçe Yama %100
    For the People Türkçe Yama %100



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspavati94 -- 19 Kasım 2022; 16:16:36 >







  • ellerine sağlık. böyle ufak, ama çok güzel strateji oyunlarının çevrilmesi harika birşey. olacağını hayal bile etmezdim. artık zevkle oynayabileceğim. emeğine ve terine sağlık.


    ve eğer, bu tür oyunlardan hoşlanıyorsan, bana göre harika bir strateji oyun var. belki denemek istersin.ikinci dünya savaşı öncesi, Hitler iktidara geliyor. onu durdurmak için örgütlenen bir grubu yönetmeyi üstleniyoruz. oyunun güzel stratejisi bir yana, o dönemlerde olan biteni, gerçek olay örgü sırasıyla, gerçek gazete manşetleriyle, yani tekrar o zamanları yaşatarak anlatıyor. darbeler geçmişimizle ilgili böyle bir oyun yapılması harika olur.


    https://store.steampowered.com/app/1003090/Through_the_Darkest_of_Times/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdqweyuk -- 6 Haziran 2021; 20:44:53 >




  • asdqweyuk A kullanıcısına yanıt

    Yorumun için teşekkür ederim. Evet bu tarz oyunlar hoşuma gidiyor. Bahsettiğin oyun For the People'a tarz bakımından benziyor gerçekten. Tam aradığım tarzda bir oyunu önermişsin. Teşekkür ederim tekrardan. Dediğin gibi bizimkiler tarihimizle alakalı bu tarzda bir oyun yapsa, epey güzel olur gibime geliyor. Kal sağlıcakla.

  • rica ederim. gerçi biliyorsundur ama, çok yakın tarihimizle ilgili iyi bir oyun çıktı, Suzerain. ben de senin gibi bunların devamını istiyorum. For the people, throught to darkest times tarihi çok güzel öğreten oyunlar. Beholder'da değişik tarz aynı amaç. benim aram macera oyunlarıyla pek iyi değildir ama "1979 Revolution: Black Friday" var, iran devrimini anlatan, bence çok iyi bir örnek, benzeri yine darbelerle ilgili yapılabilir. bir de yine senin beğeneceğini düşündüğüm bir oyun var. düşünsene. gazete baş editörüsün. hangi haber yayınlanacak hangisi yayınlanmayacak sen karar veriyorsun. tek yapman gereken kararları verip, evine doğru yürümek. iş yerinden evine gidene kadar, yoldaki herşeyin, senin yayınladığın haberlere göre değiştiğini görüyorsun. gizli bir hazine bir oyun daha: "Headliner:Novinews." tekrar çok teşekkür ediyorum bu değerli yama için, harika bir sürpriz oldu bana. Allah'a emanet.





  • Vayyy teşekkürler hocam Suzerain'den sonra ilaç gibi gelecek. Eline emeğine sağlık.


    Tür olarak buna benzemese de doğumdan ölüme kadar kararlar vererek bir kişinin hayatını şekillendirdiğimiz şu oyunu yapay zeka çevirisi ile oynamıştım ve gayet memnun kalmıştım. tavsiye ederim oyunu beğenirseniz düzgün bir Türkçe yama yakışır. https://store.steampowered.com/app/1272160/The_Life_and_Suffering_of_Sir_Brante/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabqu22 -- 7 Haziran 2021; 2:46:55 >
  • @yabqu22 'ye kesinlikle katılıyorum, Life and Suffering of Sir Brante'de çok iyi bir oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdqweyuk -- 7 Haziran 2021; 4:40:19 >
  • Adamsın.

  • Torrent link paylaşmak yasak dostum. Konunun kaldırılmaması için Torrent linki kaldır derim.

    Bunu ekleyebilirsin: https://store.steampowered.com/app/1146600/For_the_People/ Oyun hakkında bilgi için.

    Yama için teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 7 Haziran 2021; 12:12:8 >
  • asdqweyuk A kullanıcısına yanıt

    Evet Suzerain'i biliyorum. Onun türkçe yamasını bekliyorum. Henüz yapım aşamasındaydı en son baktığımda. Black Friday'ı de 4 yıl önce falan oynamıştım. O da dediğin gibi iran olaylarını anlatıyor. Güzel oyundu. Bahsettiğin oyunun konusu harikaymış. Birazdan bakarım. Çok teşekkür ederim yorumun için. Aslında bu yamayı yapmamın daha doğrusu yapabilmemin tek nedeni dosyalarının kolay bir şekilde açılabilmesi. Sıkıştırılmış dil dosyalarını bulamıyorum veya genelde açamıyorum :D Acemiyim bu konuda. Dediğim gibi zaten can sıkıntısıyla başlamıştım. Tekrar sağol sende Allah'a emanet ol.

  • Rica ederim. Keyifli oyunlar. Bahsettiğin oyuna sanırım 2-3 hafta önce bakmıştım. Yine zaten For the People'ın yapımcılarının yaptığı bir oyun. Oyunu çevirebilirmiyim diye indirmiştim. Ama dil dosyaları çoğu oyunda olduğu gibi değişik dosyalarla sıkıştırılmıştı. Bu konuda acemi olduğum için çeviremedim. Zaten bu oyunda çok fazla text var. Yamayı tek başıma yapıyorum. O yüzden yer miydi bilmiyorum :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspavati94 -- 7 Haziran 2021; 16:27:54 >
  • Rica ederim sağol. Torrent linkini paylaşırken sıkıntı çıkar mı diye çok düşünmüştüm. Çıkarıyormuş :) Uyarı için sağol hemen kaldırıyorum.

  • Aspavati94 kullanıcısına yanıt

    Yayıncıları aynı geliştiriciler farklı. Unity oyunlarını çevirme konusu forumda mevcut hocam

    Eğer öyle bir niyetiniz varsa konu açsanız mutlaka yardım edecek birileri çıkar.

    eğer kesin çeviririm dosyaları açabilirsem derseniz 2-3 yardımsever arkadaş var onlar dosyaları açıp size gönderebilirler.

  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirme için sağol. Şu unity oyunlarını çevirme konusuna bir bakayım o zaman.

  • Çevirinin bu kadar iyi olduğunu düşünmemiştim normal bir translate yada translate ile düzenleme sanmıştım çeviri cidden çok iyi, Translate ile düzenlenmişse bile çok iyi düzenlenmiş. tekrar teşekkürler dostum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabqu22 -- 10 Haziran 2021; 12:51:8 >
  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

    Sağol dostum teşekkür ederim. Beğenmene sevindim. Aynen dediğin gibi translate üzerinden düzenleyip çevirdim.

  • Oyunu işlerimden dolayı ancak bugün tekrar yükleyebildim ve yamayı kurdum. Gerçekten teşekkür ederim, tertemiz bir çeviri olmuş. Umarım bu kadar başarılı çeviriler diğer az bilenen ama harika olan oyunlara da nasip olur. Ve umarım çeviri yapmaya devam edersin. Bize harika bir oyun keyfi hediye ettin. Tekrar teşekkürler.

  • asdqweyuk A kullanıcısına yanıt

    Bu güzel yorumun çok teşekkür ederim. Zamanım oldukça yamalara devam etmeyi düşünüyorum. Özellikle bu tarz oyunları çevirmeyi düşünüyorum. Keyifli oyunlar.

  • Rica ederim. Ve bu güzel habere sevindim. Merakla takip edeceğim.

  • İlk öncelikle 2022 den merhaba xD 2ci ise ben bu yamayı kurdum eline sağlık yapmışsın ama, her şeyi BENİ OKU! klasöründeki gibi yaptım aynısını. Ancak olmadı. Oyun içinde dil değişimi yaptım bi rusça tekrar bi ingilizce belki düzelir diye. Ancak olmadı

    @Aspavati94 yardım ede bilirsen sevinirim

  • Tommy`` T kullanıcısına yanıt

    Merhaba dostum. Oyunu steamden mi aldın yoksa korsan mı? Steam versiyonuysa, steam için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Öte yandan beni oku'dakileri yapınca yamanın çalışması lazım. Yamada herhangi bir sorun yok.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.