Şimdi Ara

For Honor (2017) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
9
Favori
17.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tevez T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, Şu yorumunuz sayesinde ekran kartımla gelen promosyonu For Honor'dan yana kullanmamaya karar verdim. Pek uzun soluklu durmuyor. Sırf bu sebepten daha yakın zamanda fiyat kıracaklardır Serverları doldurmak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fero01

    Single var mi suresi ne kadar

    2 saatte bitiyor single son bölümde takıldım boss'lar var geçemiyorum çok güçlü vuruyorlar
  • Eywallah çalışıyorum 2 saat için alınmaz multiye vakit yok zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fero01

    Eywallah çalışıyorum 2 saat için alınmaz multiye vakit yok zaten

    Paraniz varsa wildlands alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası bende büyük umutlarla almıştım bu ubisoft multiplayer anlayışını değiştirmediği sürece oyunlarını alan sayısıda düşecek. Çok çabuk sıkıyor, tekrardan öteye gitmiyor, ve ayrıca devamlı hatalar buglar bağlantı hataları olması oynanabilirliği ortadan kaldırıyor. Bu yüzden pek ghost recon wildlands da alasım gelmiyor.
  • Akşamları girip 1-2 saat geçireyim diyorum maçtan atıyor internette sıkıntı yok nat yeşil bazı günler hiç oynatmıyor bazı günler sorunsuz anlamadım gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun gazlama konusunda çok iyi yani cidden oyuna odaklanıyorsunuz o hissi veriyor :D fakat grafikler rezalet zaten çoğu karakterin yüzü gözükmüyor gözükenlerde çok kötü. bazı arkadaşlar 2 saatte single player bitirmiş şaşırdım doğrusu o kadar kısa sürede bitmesi imkansız gibi geliyor bana easy de biter belki hiç denemedim ama hard da imkansız 2 saatte bitmesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 17 Mart 2017; 0:30:0 >
  • bende sıkıldım 3-4 gündür toplasan 2 saat oynamışımdır.modlar yetersiz yeni bir şey getirmezlerse oyun ölmeye mahkum.
  • Çöp dedim dedim inanmadınız. Bak ne oldu şimdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alsam mı almasam mı beyler şuan indirim de ama korkuyorum güvenmiyorum yardımcı olur musunuz ? mekanikleri nasıl, oyun optimizesi nasıl ?
  • Çöp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlamerHerif F kullanıcısına yanıt
    mekanikler ve optimizasyonu güzel fakat içerik kısır.
  • Oyunu başlatırken buluta kaydetme hatasıyla karşılaşan var mı? İşin garip tarafı Rs6'da da aynı sorun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerik kısır derken ? hikayesi falan kötü mü veya online kısmı
  • FlamerHerif F kullanıcısına yanıt
    single güzel, ortalama hikayesi var. online kısmından bahsediyorum sürekli aynı şeyler, bir süre sonra bayıyor. tabii kişiye göre değişiyor bu dediğim.
  • Bilgi için teşekkürler hocam sağol,varol
  • aslina bakilirsa oyun cop evet. ama multiplayer kismi cok sariyor be. steam'den indirimde iken aldim. dedim ki 1 saat bakayim, 2 saat dolmadan para iadesi alirim. bir sardi multiplayer oyle boyle degil. ilklerde biraz cozemedim ama oynadikca cozuyor insan oyunu. simdi basindan kalkamiyorum
  • 2 saat oynadım, çok güzel olmuş oyun,ortaçağ cssi gibi adeta, mekanikleri felan çok güzel, ubisoft içeriği zenginleştirir oyunu bi köşeye atmazsa potansiyeli çok yüksek, optimize sorunuda yok oyunda gtx660m ile 768p mediumda 40fps alıyorum, ubi son zamanlarda kaliteli, özgün yapımlarla geliyor dogrusu
  • Oyunu alacak yada almayı düşünen arkadaşlara ,
    Öncelikle oyunda 300 saati devirdim. Hala sıkılmadım. Eğer orta çağ kılıç kalkan size göreyse heyecanla gerilimle zevkle oynayacağınız kesinlikle almayı tereddüt etmeyeceğiniz bir oyun. Tonla yazılmış aslı astarı olmayan saçma sapan 15 dk oynayıp dayak yiyip sinirlenip gerçek dışı tonla yoruma bakmayın! oyun stabil mis gibi çalışıyor. elbette arada bağlantı kopmaları , ufak oyun hataları oluyor fakat bu iş ızdırap halinde asla değil . Bu tip sıkıntılar hangi oyunda yok . Evet içerik şu an için sınırlı ama yeterli olmadığı anlamını taşımıyor. Olumlu dlc ler geleceğine inanıyorum. daha da zevklı bir hal alacak diye beklentim var. oyun mekanikleri benzersiz ve dövüşün içine sizi sokuyor. silahların vuruş hissiyatı müthiş. o koca baltayı kaldırana kadar canın çıkıyor :) . sınıf dengeleri bu kadar yeni bir oyuna göre dengeli ( evet peacekeeper nerf yemeli ). denegesiz noktalar gitgide gelen yamalar ile düzeliyor. grafikler müthiş. optimizasyon gördüğüm kadarıyla başarılı. pvp tabanlı oyun arıyorsanız kesınlıkle hak tanıyın pişman olmuycaksınız. steamdeki olsun internetteki yorumlar olsun ben bunların gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum. bu oyunda hikaye modu beklemeyin . düz bir hikayeden ibaret . fiyatı diğer oyunlara göre pahalı evet ama bunda ülkemizdeki dövizin yüksekliği asıl nedeni.

    kısacası , bu oyun oynanış bakımından cok keyıflı ,grafikleri harika , takım oyunu keyıflı , sınıflar farklı oyun tarzları ile yenilikçi benzersiz. oyananış ve ustalaşması zor olması ve oynadıkça sınıf hakkında sürekli yeni şeyler öğrenip zevk alırsınız.
    eksileri ise bence arayüzde grup kurabileceğin lobi olmayışı , dereceli maçların şu an için olmayışı , server sistemi.

    umarım oyun hakkında fikirlerim faydalı olmuştur. imla hatalarım için özür dilerim.




  • Arkadaşlar eklemek isteyen varsa:

    uplay: muratizm83

    yeni başladım, tek başına eğlenceli olmuyor, eklerseniz memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.