Şimdi Ara

Footbol Manager 2012(Sadece Anlayanlar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birşey sorucam ben atl.madridi yönetiyodum 38 milyon transfer bütcem vardı hulka 2 3 transfer teklifi yaptım kabul edilmedi.Daha sonra takvimi ilerlettikce transfer bütcem düştü ve transfer yapamaz hale geldim kafayı yiycem yardımcı olursanız teşekürler

• Hocam o çok normal bir şey.Ben Fenerbahçe ile oynuyorum.Geçen sezon ŞL'de yarı finale kadar gelmiştim(2014-2015).Sezon sonunda aldığım ve sattığım futbolculardan sonra 80 milyon Euro maaş,20 milyon Euro da transfer bütçem vardı.Yeni sezonda devre arasında baktığımda ise maaş bütçem aynı dururken transfer bütçem 7 milyon Euro kalmıştı.Kulübün hem ihtiyaçları hem de genellikle borçları olduğu için yaz dönemine kadar genelde para biraz azalır normal o

Orijinalden alıntı: psycho90

Hocam o çok normal bir şey.Ben Fenerbahçe ile oynuyorum.Geçen sezon ŞL'de yarı finale kadar gelmiştim(2014-2015).Sezon sonunda aldığım ve sattığım futbolculardan sonra 80 milyon Euro maaş,20 milyon Euro da transfer bütçem vardı.Yeni sezonda devre arasında baktığımda ise maaş bütçem aynı dururken transfer bütçem 7 milyon Euro kalmıştı.Kulübün hem ihtiyaçları hem de genellikle borçları olduğu için yaz dönemine kadar genelde para biraz azalır normal o

aynen durum bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde transfer bütçem 10 milyon diyo onun üzerinde transfer yapabilirmiyim atlc madridim ligde şampiyon oldum ispanya kupasını aldım uefada yarı final oynadım.10 Milyon bütce bunun üzerinde transfer yapabilir miyim ?

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

birde transfer bütçem 10 milyon diyo onun üzerinde transfer yapabilirmiyim atlc madridim ligde şampiyon oldum ispanya kupasını aldım uefada yarı final oynadım.10 Milyon bütce bunun üzerinde transfer yapabilir miyim ?

Bonservis bedelini 48 e bölüp yapabilirsin.
  • aynen paşa o oyun hatası değil yani genelde olan ve olması gereken bir durum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.