Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (916. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.476
Cevap
149
Favori
1.414.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael j fox

    1045 paslı beraberlik

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]


    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]






    Ben hayatimda boyle bisey gormedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fm 2017 yi 25 liraya bulabilirmiyim yoksa korsanmı çekiyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0ket

    fm 2017 yi 25 liraya bulabilirmiyim yoksa korsanmı çekiyim?

    Boşuna para verme korsan çek, bir farkı yok zaten.FM18 çıkacak yakında.
  • Taaa ps1den beri 10 küsür senedir fm(cm , fifa manager) oynuyorum.Çok net söylüyorum hayatımda oynadığım en kötü manajerlik oyunu.Türkiye 2.ligte oynuyorum tıpkı son 5 senedir fmde yaptığım gibi.Ama bu sene içine etmişler oyunun.20 şut atıp gol atamamak ama rakibin sadece 2 şutuyla maçı 2-0 kaybetmek hatta adamın kaleyi bulan şutu yok kendi kaleme atıyorum golleri lol ve oyunda en nefret ettiğim şey; sürekli yan toptan gol yemek.Bakın yemin ediyorum oyunda yan top harici gol olmuyor.Yok daha görmedim ben.Adamlar kenarlara inip her orta açtıklarında gol yiyorum.Asla değişmiyor.Ceza sahamda benden 5 adam var, rakibin tek adamı gelen topa vurup golü atıyor.Yediğim gollerin %100 ü böyle.Ya arkadaş ligte liderim, kendi sahamda düşme potasındaki adamla oynuyorum.%70 topla oynamayla rakip kaleye 25 şut atıyorum.Ama adamın özellikleri 10'u geçmeyen kalecisi çataldan top çıkartıyor.Ammaa velakin adamlar ne zaman 2 pas yapıp yan topla kaleme gelse gol yiyorum.Ulan 1 değil 2 değil.Tamam gerçek futbolda da böyle şeyler oluyor ama akü oyununda her 3 maçtan 1i böyle.Oyunu korsan oynamama rağmen bu kadar sinirliyim.Hele bir de enayi gibi 100 lira bayılıp oynasaydım şu oyunu.Segayı bombalardım herhalde.Şu an şu yorumu yazarken bile lider olmama rağmen kendi sahamda 14.takıma karşı son 20dkda 1-0dan 2-1 maç kaybediyorum.Bu oyunu yaparken hiç oynamadınız mı siz sega? Hiç girip bakmadınız mı? Ne mantık var ne gerçekçilik ? Kendim 5 taktik denedim olmadı, internetten 20 taktik indirdim olmadı, başka oyun açtım olmadı, başka takım aldım olmadı. Her maçta aynı olay.Yandan gelen ortalar gol oluyor ve rakibin kalecisi allah gibi top çıkartıyor.Zaten 1m değerindeki futbolcunun 20m istemesini ve yedek durumunda olmasına rağmen 2 maç oynatmayınca ağlayan futbolculardan bahsetmiyorum bile.Ulan anladık oyunu saldınız artık.Rakibiniz yok diye her sene aynı oyun çıkartıyorusunuz.Anladık oyunu güzelleştirmek gibi bi derdiniz yok.Ulan bari içine sıçmayın oyunun ya.Daha da kötü yapmayın.Oyun zaten fm 16nın aynısı.Abartmak yok, gerçekten aynısı.Ama tek farkı var.Daha saçma ve daha mantıksız.Çok çok uzun küfürler yazmak isterdim ama forumun kurallarını tam olarak bilmiyorum.Neyse fm son 2senedir sana para vermeyi bıraktım.Bu oyundan sonra anladım ki sana 5 sana daha para vermem.Fm 18de de facebook instagram falan koy fmye.Koy koy kesin koy.Çok güzel oluyor böyle şeyler.Çok lazım oyunculara.Biz zaten fmyi oynarken taktikle maçlarla uğraşmıyoruz sadece sosyal medya ile uğraşıyoruz.Ne gerek var maç motorunu düzeltmeye di mi ama?




  • 2 ay kalmis 18 e. Bize de 40 liradan gelse ya su oyun millet 40 dolardan aliyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu yaz transfer yamaları Fm touch versiyonunda çalışıyor mu?

    Birkaç kez denedim beceremedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    malesef hayır :( öyle olsaydı hep touch oynardım :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    17ye para verme hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su oyunda tek istedigim sey;

    Tarih belirleyeceksin, atiyorum 20 temmuz 2017. Tak baglanip db cekecek gecmis, transferler, maclar vs sen hoop devam.

    Ha bir daha yeni versiyon satilabilirmi bilmem ama sevmiyorum fm 2016 yi 2016 tarihinde pepeyle oynamayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FM 2018 Steam'de 90 TL. Daha uygun bulabilir miyiz ön sipariş için
  • Transfer yamasını kurup kariyer açtım.Soldado 10 ay yok.
  • transfer yamasını 2016 için bulamaz mıyım?
  • Arkadaşlar merhaba fm 2017yi indirdim kurdum. Kurulum da yapılması gerekenleri yaptım fakat şöyle bir hata alıyorum: ''Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil. Bilgisayarınızın sistemine bakarak, size programın x86(32bit) veya x64(64bit) sürümlerinden hangisinin gerektiğini belirleyin ve yazılımın yayımcısına başvurun.'' gibi bir hata veriyor. Bunun bir çözümü var mıdır. Hatanın başlığında ''stp-fm2017.exe'' hatası yazıyor. Çözümü bilen arkadaşlar Allah aşkına yardım edebilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sezondur gs ile şampiyon oluyorum ama diğer takımlar dökülüyor. Zaten 3 büyüklerden şampiyon olamayan batıyor. Bunu düzeltmek için kulüplerin borçlarını sıfırladım, sponsorluk ücretlerini yükselttim, transfer bütçelerini arttırdım, kulüplerin ün puanlarını arttırdım. Çoğu kulüp minimum 25m € harcama yaptı. Üstüne, eski oyuncularını gönderip kiralık oyuncular getirdi. Ben sürekli yabancı oyuncu alırlar diye düşünüyordum ama Yunus mallı, arda, çağlar, nuri gibi oyuncuları ilk sırada transfer ettiler. Bir de böyle deneyeceğim bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncuların puanları sizce ne kadar önemli? Yani kalitesi düşük adamları sırf maçlarda iyi oynuyor diye tutmak mantıklı mı? Sonuçta adamın kapasitesi falan belli. Mesela Gs ile kariyer açtım, donk stoperde acayip oynuyor ama özellikleri kısıtlı.

    Bir de şu sözleşme isteme olayına çözüm var mı? 2 maç oynadı diye gelip zam istiyorlar. Bir de 3-4 kat fazlasını istiyorlar.
  • Eskiden uzun süreli kariyerler yapardım. 2016'yı 2-3 sezon oynayıp bıraktım, 2017'ye hiç dokunmadım. Zaten aynı oyunu çıkartıp duruyorlar. Enteresan değişiklikler olduğunda yeniden başlayabilirim FM'e.
  • Arkadaşlar bir sorunum var. Yeni transferlerle kariyere başlamak istedim farklı yerlerden de indirdim editor data dosyalarını ancak belirli bir süre sonra crash dumps hatası alıyorum farklı günlerde. Oyunum orijinal, yardımcı olabilecek var mı?
  • Sanırım oyunun en büyük şanssızlığını yaşadım.


    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]
  • @captain_turkiye
    Bazen puanları iyi olup da bir türlü oynayamayanlar da oluyor. Donk pasör stoperde çok başarılı. 2 sene oynatmıştım. Hep 7 üzeri ortalaması vardı. Aynı şekilde Yasin ve Tolga da çok iyilerdi. Form tuttuysa özellikleri çok önemli değil bence. Sözleşme için de görüşme yapıp sezon sonuna erteleyebilirsin. Ben çoğu zaman futbol direktörüne bırakıyorum yenileme görüşmelerini. Olabilecek en uygun ücretlere sözleşme imzalıyor.


    @mustafa.berk
    by pr0 nunkini indirip, doğru yere attıysanız hata vermemesi lazım. Oyunu yeniden kurup ana siteden indirirsen düzeleceğini düşünüyorum. 4 sezon ilerledim sadece 1 defa hata vermişti.
  • Resmi transfer güncellemesi gelecek mi?
  • 
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.