Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (1152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.475
Cevap
149
Favori
1.414.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11501151115211531154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun indirime girmişken alayım dedim. Senelerdir hiç oynamamıştım, son menajerlik oyunum Fifa Manager 2006'ydı diye hatırlıyorum

    Aslında 2.ligden bir takım alıp yükselmek en zevklisidir muhtemelen ama zamanım olmadığı için Wolverhampton ile kariyer açtım. Ne çok güçlü ne de çok zayıf diye onları seçtim. Fena gitmiyorum gibi. 15 hafta sonunda ligde 3.yüz, Avrupa'da da gruptan çıktık. Jota ile Adama uçuruyor takımı. Oyunda şimdilik beceremediğim şey transfer olayı. Oyuncunun profiline girince tahmini bonservis bedeli 10 milyon gösteriyorsa, oyuncuya teklif sırasında fiyat 100 milyonlara dayanıyor. Zaten fazla bütçe yok. Şimdilik sadece Wenderson aldım kanada. Çok iyi bir oyuncu çıktı. Stoper ve defansif orta saha bulabilirsem, ligi ilk 5'te bitiririm muhtemelen. Çok hoşuma gitti oyun. Keşke daha önceden alsaymışım.




  • Futbolu çok seven biri olmama rağmen detay seviyesi yüzünden uzak durduğum fm serisine 2020 ile yeni başladım. Bir kere inanılmaz bağımlılık yapıyor. Çünkü oyunda sürekli ilerleme, gelişme hissi var. O yüzden başından kalkamıyorsunuz. 10 günde 100 saat oynadım sanırım
    İlk macerama işsiz başladım, norveç'ten bir takıma gittim, ligi orta sıralarda bitirmesi öngörülen takımı forvetimin büyük katkılarıyla şampiyon yaptım. Ertesi sene işler sarpa sardı. Kadro mühendisliğini beceremedim işleyen takımı bozdum. Transferlerde de hatalar yaptım. Yine de cv'deki lig ve süper kupa Beşiktaş'tan teklif almama yetti. Maddi ve kadro kalitesi açısında çok kötü, küme düşme hattının biraz üzerindeyken aldığım takımı 5.liğe kadar çıkartabildim. Ama burada da yine sakatlıklar başıma büyük bela oldu. Aynı maçta önce maça başlayan adamım, sonra onun yerine soktuğum adam sakatlanınca rage quit attım
    Bu kısa maceramdan sonra yeni bir başlangıç yapmak istedim. Bu sefer avrupada bir büyük bir takımda. Liginin en büyüğü olmayan ama şampiyonluğa oynatabileceğim takım istiyordum. Ya Lyon yada Napoli yapacaktım, Napoli'yi seçtim Sarri'nin yarım bıraktığı işi tamamlamak için. Şuan ligin bitimine 10 hafta kala 2. Juventus'un 10 puan üzerindeyim. Beklediğimden biraz kolay olması tat kaçırdı ama kurduğum sistem ve oynattığım oyunun çok iyi takımdaki oyunculara tam uyduğunu düşünerek kendime pay çıkarıyorum burada. Çünkü daha yeni başladım oyuna. Bu kadar çabuk juve'yi geçeceğimi düşünmemiştim sadece. Save-load da yapmıyorum. Sadece kolay görünen maçları zaman kaybetmek istemediğim için instant result eklentisiyle menajere devrediyorum, sürpriz sonuç çıkarsa load yapıp kendim çıkıyorum maça. Kendim çıkıp yine kazanamazsam devam ediyorum. 24 galibiyet 4 beraberliğim var. 76 gol atıp 15 gol yedik.
    Taktik olarak Napoli'nin gerçekte kullandığı taktiği kullanıyorum. Biraz da Guardiola esintileri var. Registalı, mezzalalı, oyun kuruculu 3'lü ortasaha, hücumcu bekler, skorer ileri üçlü. Gol yükünü Milik çekiyor. Ama Lozano, Politano, İnsigne ve Mertens'den de eşit dağılımlı bir skor katkısı alıyorum. Ortasahada regista Ruiz, mezzala Zielinski ve Lobotka'yı kullanıyorum. Topa yüksek oranda sahip olup rakibe neredeyse isabetli şut imkanı bile vermiyorum. Transfer olarak sadece Orkun Kökçü'yü aldım sezona başlarken. Pek süre bulamadı ama gelişimi iyi, 1-2 yıla çok iyi olacak gibi duruyor. Devre arasında da ilerde Milik'in yerine geçsin diye vatandaşı Bartozs Bialek'i aldım çok ucuza, çok iyi gelişiyor.

    Oyunu genel olarak değerlendirmek gerekirse, zorluk eğrisi dışında bir sıkıntı yok. Başlarda taktiğimin ve verdiğim talimatların karşılığını alamıyormuşum gibi geliyordu. Daha sonra oyuncuların özelliklerine göre mevki ve rol seçmeyi, sonra da talimatların sahadaki karşılığını çözünce oyun çok kolaylaştı. Ki hala çözemediğim şeyler var. Bazı maçlarda verimli olmayan oyuncular niye verimli oluyor mesela onu çözmeye çalışıyorum. Rakiplerle ilgili de olabilir benim verdiğim talimatlarla ilgili de olabilir. Yine de esas mevzu kadro istikrarı olduğu için tölare ettim şimdilik. Ama şampiyonlar ligi için her oyuncudan maksimum verimi almayı öğrenmem lazım. Mesela sol kanatta insigne bazen kayboluyor. Sebebi bek oyuncum mu, ortasaha kurgum mu, forvetim mi yoksa insigne'ye verdiğim talimatlar mı burası karışık. Umarım oyun içinde bunun da belli sebepleri vardır, rastgele bir şey değildir. Çözebileceğim bir şeyse eğer buna okeyim ama oyun sana bir çözüm şansı sunmuyorsa o sıkıntı.
    Napoli ile şampiyonlar ligini kazanıp alt liglere girerim gibi duruyor. Keşke ilk sezondan şampiyon olmasaydım




  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    Asıl önemli noktayı çözmüşsünüz. Kadro istikrarı en önemli etken. Transfer dönemlerinde ilk 11'de çok değişikliğe gitmeden kadroyu yavaş yavaş değiştirirseniz hem başarılarda istikrar yakalıyorsunuz hem de güçlenen kadro ile CL'ye uzanabiliyorsunuz. Kadroda çok oynanırsa çok güçlü kadro olsa da çok fazla sürpriz sonuçlar alınıyor. Bu kariyerinde taktiğini tam oturtursan sonraki kariyerlerinde daha da rahat edebilirsin. Şimdiden başarılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnuviel37

    Asıl önemli noktayı çözmüşsünüz. Kadro istikrarı en önemli etken. Transfer dönemlerinde ilk 11'de çok değişikliğe gitmeden kadroyu yavaş yavaş değiştirirseniz hem başarılarda istikrar yakalıyorsunuz hem de güçlenen kadro ile CL'ye uzanabiliyorsunuz. Kadroda çok oynanırsa çok güçlü kadro olsa da çok fazla sürpriz sonuçlar alınıyor. Bu kariyerinde taktiğini tam oturtursan sonraki kariyerlerinde daha da rahat edebilirsin. Şimdiden başarılar.
    Evet hocam benim de ilk amacım elimdeki oyuncuları tutmak. Takımın yarısını premier lig ekipleri izliyor. Yeni sözleşme tavsiyesi geldiği zaman hemen uzatıyorum sözleşmeleri. As kadroya transfer bile yapmayacağım gibi duruyor bu transfer sezonu. Napoli'nin gerçekte gittiği yoldan gidip Osimhen'i aldım uygun bir fiyata. Mertens'i yollamayı düşünüyorum yaşlanıyor. Onun yerine Milik'in yedeği yapıcam onu önümüzdeki sezon. Bir de stopere Strahinja Pavlovic'i aldım. Hem genç ve yetenekli hem solak hem de şuan bile 3. stoperim olacak kalitede, bir de 3-5-2 taktiğim var yedekte arada onu oynamak istediğim için stoper takviyesi yaptım.




  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    Küçük takım çalıştırırken en büyük sorun oyuncuları elde tutmak oluyor. Hepsi büyük takımlara gitmek istiyor. Beşiktaş kariyerimde bir ara stoperime 10m maaş verdiğim oldu. İyi oyuncu bulmak kolay olmuyor. Neyse ki daha iyi ve gencini buldum da zor da olsa sattım kurtuldum maaş yükünden. İlk sezonlar zaten tutamıyordum. 1 sezon oynat sonra mecburen sat şeklindeydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnuviel37 -- 19 Ağustos 2020; 10:36:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnuviel37

    Küçük takım çalıştırırken en büyük sorun oyuncuları elde tutmak oluyor. Hepsi büyük takımlara gitmek istiyor. Beşiktaş kariyerimde bir ara stoperime 10m maaş verdiğim oldu. İyi oyuncu bulmak kolay olmuyor. Neyse ki daha iyi ve gencini buldum da zor da olsa sattım kurtuldum maaş yükünden. İlk sezonlar zaten tutamıyordum. 1 sezon oynat sonra mecburen sat şeklindeydi.
    Ecet norveç'teki kariyerimde benzerini yaşadım. Kime teklif geldiyse gidicem dedi. Napoli'de o sorunu yaşamayacak gibiyim ama Chelsea, Liverpool, City, PSG gibi takımlar oyuncularımı izliyor. Bunlar teklif getirirse tutabilir miyim bilmiyorum.
  • Arkadaşlar Fm 20 touch mod yabancı sınırını nasıl kaldırırım bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napoli ile ilk sezonumda ligi domine ederek şampiyon oldum. Şampiyonlar liginde çeyrek finalde Chelsea'ye elendim, o Chelsea daha sonra kupayı aldı
    Yalnız 2. sezonda ilk sezon çok verimli olan oyuncularım çok verimsiz. Milik ve Lozano en çok. Takımlar artık ekstra önlem mi alıyor yoksa sadece oyuncular mı formsuz bilmiyorum. Yeni taktikler, dizilişler deneyip takımın kalanını da bozmak istemiyorum. Kadromdan kimseyi göndermediğim için geniş kadrom var, bol bol rotasyon yapıyorum. Bu sefer de kadro istikrarı sağlayamıyorum. Kör topal ilerliyorum şuan. Umarım takım toparlar.
    İtalya ligindeki AB dışı oyuncu kısıtlaması baya baş ağrıtıyor. Ucuz diye güney amerika ve doğu avrupaya yöneldim. 5 transfer yaptım hepsi kirada. Hepsi de genç zaten. Seneden seneye teker teker kaydedicem, uzun vadede planım o.
    Edit: ligin sonuncusuna karşı oynayacağım maçın deneme yapmak için uygun olduğunu düşünerek bir değişikliğe gittim. Kenarlarda kanat forvet görevinde oynattığım oyuncuları ceza sahası içine koyarak sahte forvet yaptım. Deplasmanda 6-2 yendik. 25'i isabetli 40 şut attık. Rakip kötü diye mi oldu yoksa bu sistem daha mı çok işe yaradı emin değilim. Yine de sıradaki maçıma aynı taktikle çıkıcam.
    Edit 2: Şl'de Zenith deplasmanına gittim aynı taktikle 4-4 bitti İlk gol kendi kaleme, 2. gol penaltı, son 2 golü 86 ve 90'da yemişim ama. Asistan menajere devretmiştim takımı grupta iyi durumdayım diye. Kendim çıksam kazanırdık.
    Edit 3: İçim rahat etmedi ve load yaparak maça kendim çıktım. 2-0 geriden gelip 5-2 kazandık. Hücumcuları birbirine yakın oynatmak inanılmaz fark yarattı. 3'ü de çok verimli oynuyor. Insigne, Milik, Mertens, Osimhen, Lozano kimi koyduysam iş yaptı. Önceden kanattalarken beklerin de ileri çıkmasıyla oyun sıkışıyordu. Beklerden gol katkısı alıyordum çünkü içeri giriyorlardı topla. Beklere bu kadar bağlı oynamak zaten can sıkıcıydı. Sorunu çözdüm gibi duruyor şimdilik.
    Edit 4: Takım harika durumda. Ligde Milan ve Juve ile çekişiyorum. Juve'den 3 Milan'dan 1 puan gerideyim, daha onlarla oynamadım. Şl'de Real Madrid, Zenit, Fenerbahçe'li grupta liderliği son maçtan önce garantiledim. Real ve Fener 7 puandalar. Son maçlar Real-Napoli Fener-Zenit. Real'e çelme takabilir Fener de kazanırsa hoş olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 21 Ağustos 2020; 1:14:5 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    Napoli ile ilk sezonumda ligi domine ederek şampiyon oldum. Şampiyonlar liginde çeyrek finalde Chelsea'ye elendim, o Chelsea daha sonra kupayı aldı
    Yalnız 2. sezonda ilk sezon çok verimli olan oyuncularım çok verimsiz. Milik ve Lozano en çok. Takımlar artık ekstra önlem mi alıyor yoksa sadece oyuncular mı formsuz bilmiyorum. Yeni taktikler, dizilişler deneyip takımın kalanını da bozmak istemiyorum. Kadromdan kimseyi göndermediğim için geniş kadrom var, bol bol rotasyon yapıyorum. Bu sefer de kadro istikrarı sağlayamıyorum. Kör topal ilerliyorum şuan. Umarım takım toparlar.
    İtalya ligindeki AB dışı oyuncu kısıtlaması baya baş ağrıtıyor. Ucuz diye güney amerika ve doğu avrupaya yöneldim. 5 transfer yaptım hepsi kirada. Hepsi de genç zaten. Seneden seneye teker teker kaydedicem, uzun vadede planım o.
    Edit: ligin sonuncusuna karşı oynayacağım maçın deneme yapmak için uygun olduğunu düşünerek bir değişikliğe gittim. Kenarlarda kanat forvet görevinde oynattığım oyuncuları ceza sahası içine koyarak sahte forvet yaptım. Deplasmanda 6-2 yendik. 25'i isabetli 40 şut attık. Rakip kötü diye mi oldu yoksa bu sistem daha mı çok işe yaradı emin değilim. Yine de sıradaki maçıma aynı taktikle çıkıcam.
    Edit 2: Şl'de Zenith deplasmanına gittim aynı taktikle 4-4 bitti İlk gol kendi kaleme, 2. gol penaltı, son 2 golü 86 ve 90'da yemişim ama. Asistan menajere devretmiştim takımı grupta iyi durumdayım diye. Kendim çıksam kazanırdık.
    Edit 3: İçim rahat etmedi ve load yaparak maça kendim çıktım. 2-0 geriden gelip 5-2 kazandık. Hücumcuları birbirine yakın oynatmak inanılmaz fark yarattı. 3'ü de çok verimli oynuyor. Insigne, Milik, Mertens, Osimhen, Lozano kimi koyduysam iş yaptı. Önceden kanattalarken beklerin de ileri çıkmasıyla oyun sıkışıyordu. Beklerden gol katkısı alıyordum çünkü içeri giriyorlardı topla. Beklere bu kadar bağlı oynamak zaten can sıkıcıydı. Sorunu çözdüm gibi duruyor şimdilik.
    Edit 4: Takım harika durumda. Ligde Milan ve Juve ile çekişiyorum. Juve'den 3 Milan'dan 1 puan gerideyim, daha onlarla oynamadım. Şl'de Real Madrid, Zenit, Fenerbahçe'li grupta liderliği son maçtan önce garantiledim. Real ve Fener 7 puandalar. Son maçlar Real-Napoli Fener-Zenit. Real'e çelme takabilir Fener de kazanırsa hoş olur
    devamını merakla bekliyoruz :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ninika

    devamını merakla bekliyoruz :)

    Alıntıları Göster
    Real Madrid'e karşı deplasmanda aldığım galibiyetle onları uefa'ya yolladım, Fenerbahçe gruptan çıktı böylelikle
    Ligde Milan'ı içerde Juve'yi deplasmanda yenerek averajla liderliğe yükseldim, Juve ile 50'şer puanımız var. Juve'nin hocası Gaimpiero Raimondi ile aramızdaki düşmanlık her geçen maçta artıyor. Akıl oyunlarıyla üstünlük kurdum kendisine şimdiye kadar. Maç öncesi ve sonrası basın toplantılarında birbirimize taş ve sopalarla dalıyoruz adeta. Sezon arasında süper kupada yine karşılaştık. Bu defa normal süresi 2-2 biten maçı uzatmalarda 3-2 kaybettim. Pjanic ve Rabiot ikilisi orta sahada çok ağır basıyorlar her maçta. Benim orta sahalar BAM üçlüsüne bağlıyorlar Juve'ye karşı. Anca temkinli kontra atak oynadığım zaman yenebiliyorum Juve'yi. Ben de kanatlarda çok iyiyim çünkü. Beklerim özellikle insan üstü oynuyor. Ligde Ghoulam 11 maç 7 gol 6 asist Real Madrid istiyor, Di Lorenzo 7 maç 7 asist PSG istiyor, Mario Rui 9 maç 1 gol 6 asist Tottenham istiyor.
    Devre arasında Napoli ile nikah tazeledik. 5 yıllık yeni sözleşme önerdiler, kabul ettim. Maradona'yı asistan menajer olarak getirmek istiyorum ama kendisi menajer statüsünde olduğu için kabul etmiyor elbette. Umarım ilerde getirebilirim. Oyuncularla koko partisi düzenleme ihtimali var ama olsun Şunu da şuraya bırakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 21 Ağustos 2020; 18:16:1 >




  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    juveye bi tekme de benim için atın hocam.

    fm 16'daki kariyerimde Trabzonspor ile oynarken Uefa'da da olsam ŞL'de de olsam karşıma juve gelip eliyodu beni. 6 sezon üst üste juveye elendim şaka gibi. kadro bomba, gelene geçene 3-4 atıyorum, barcelona madrid falan yalan oluyor ama juveyi bi türlü geçemiyodum. adını gördükçe tilt oluyorum o seneden beri, gerçekte de öyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    juveye bi tekme de benim için atın hocam.

    fm 16'daki kariyerimde Trabzonspor ile oynarken Uefa'da da olsam ŞL'de de olsam karşıma juve gelip eliyodu beni. 6 sezon üst üste juveye elendim şaka gibi. kadro bomba, gelene geçene 3-4 atıyorum, barcelona madrid falan yalan oluyor ama juveyi bi türlü geçemiyodum. adını gördükçe tilt oluyorum o seneden beri, gerçekte de öyle.
    Onlara karşı hücum oynayınca avlıyorlar hocam. Topu onlara bırakıp kontra kovalamak işe yarıyor. Kendi silahlarıyla vurmak lazım.
  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    Hocam her yolu denedim. 5-3-2 bile denedim sırf juventus için 1 sene 5-3-2 taktiğini yaptım 2. taktik olarak ama yemedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    Hocam her yolu denedim. 5-3-2 bile denedim sırf juventus için 1 sene 5-3-2 taktiğini yaptım 2. taktik olarak ama yemedi
    Ben de sırf Juve için 2. taktik 5-3-2 seçtim takımın başına geçer geçmez Forvette hızlı adamlarım ve çok iyi stoperlerim olduğu için çalıştı belki de bende.
  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    kadroyu hatırlamıyorum yani regenlerin çıktığı zamanlarda yaşamıştım bunu. 2026 yıllarıydı. Zaten FM 16'dan sonra devam edemedim pek
  • Şu sözleşme talep etme olayına bir çözüm bulsunlar artık. İnanılmaz sinir bozmaya başladı. 5 senelik sözleşme imzaladığım 19-20 yaşındaki çocuk 3 maç iyi oynadı diye hemen sözleşme istiyor. Daha yarım sezon olmamış bile geleli. Senelik 20 bine oynayan herifi İngiltere'de 400 bine oynatıyorum. İnsan bir şükreder. Yedeği olduğu için kadrodan kesip gönderdim alt takıma. 2 ay orada takılınca aklı başına geldi.
    Önceden aman oyuncular gocunmasın diyordum basın açıklamalarında. Artık isteyene kapı orada diyorum. Şimdiye kadar gıkını çıkaran olmadı. Sunderland'i 2. lige çıkardığım sezonun ardından geldiğim Everton'da 3. sırada gidiyoruz şimdilik. Sokaktaki adam olarak başladığım kariyerde itibar 3.5 yıldız oldu. İlginç şekilde otoriteyi seviyorlar İngiltere'de.

    Bu arada Fenerbahçe deplasmanda Barcelona'yı 1-0 yendi. Grupta averajla Barcelona'nın üstünde Uefa'ya gitme yolunda ilerliyorlar. Çok acayip bir sezon oluyor. Everton'da ise geçen sene fena halde rezil olmuşlar. Başka adam da bulamayıp yana yana bana geldiler. Öyle bir rezaletin arkasından 3. sırada gidiyoruz diye ilah gözüyle bakmaya başladılar bana. Sene sonu Avrupa vizesi alırsam başkan koluna dövme olarak ismimi yazdıracak.

    Ayrıca seneler sonra ilk defa İngiltere'den takım çalıştırıyorum. Bu ne yahu? Saçma sapan adamlar 30 40 milyonlara gidiyor. Para saçıyor herifler. Yazın sonunda geldim takıma. Yaz sonu ve devre arası dönemde 100 milyon bütçe yaptım. Yerlerine de 22 milyona bir stoper, neredeyse bedavaya Sunderland'deyken çıkan süper regen, sağ ve sol bekler aldım sadece. 40 milyon harcamama rağmen 6 ayda 100 milyonluk bütçem var. Maaş bütçesinde 50 milyon fazlam var. Ben de senelerdir kendimi kandırıyormuşum Türkiye'de futbol oynatıyorum diye. Bonservisler, maaş ortalamaları falan inanılmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 22 Ağustos 2020; 3:40:20 >




  • En sonunda hazırda tutulması gereken taktik sayısını buldum sanırım. Üç forvetli 4-3-3 sistemim başta çok işe yaramasına rağmen zamanla o da verimsiz hale geldi. Ben de son çare olarak 4-2-4'e döndüm. Baya iş yaptı. Sürekli aynı taktikle oynayınca rakipler sizi çözüyor bundan eminim artık. O yüzden ideal olarak 3 veya 4 taktik üzerinde çalışmak lazım. Çok zor deplasmanlarda 5-3-2, içerde kazanmam gereken maçlara 4-2-4, diğer orta zorluk maçlara 4-3-3 ve 4-3-2-1. Eğer ilerde bunların hiç biri işe yaramamaya başlarsa 3-2-5 ve 2-3-5 deniycem Son çare 2-2-6

    Yalnız bu son dakika golü olayı çok can sıkıcı. Favori olmadığım maçı 90 dakika dengede götürüyorum son dakikada o golü illa ki yiyorum. Berabere gidiyorsa yeniliyorum öndeysem berabere kalıyorum. Şl çeyrek finalinde Manchester City deplasmanında 0-0'a kitlemiştim oyunu 90'da yine yedik. Tamam City daha güçlü kabul ediyorum ilk yarı ikinci yarı birer tane sallayıp 2-0 yenseler tamam diyicem gayet normal ama 90 dakika başa baş oynayıp son dakikada yiyince sanki oyun o maçı kaybetmemi istiyor gibi geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 22 Ağustos 2020; 18:29:19 >




  • Oyunla ilgili aktif bir whatsapp grubu var mı beyler?

    Yoksa kurayım derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni transfer yamasını bekiyorum bende .. transferler bir netleşsin new game ye devamke :)
  • Vanarama North'dan King's Lynn'i aldım hedef her sezon lig atlamak bakalım..
  • 
Sayfa: önceki 11501151115211531154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.