Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (966. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.476
Cevap
149
Favori
1.413.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2014den bu yana uzaktım fm serisine şansa baktım indirime girmiş satın aldım bende yalnız bir sorum var hiç steam üzerinden ürün satın almadım 18:25 itibari ile satın aldım mastercard(BauCompra) seçeneği ile ürün kütüphaneme eklendi fakat indiremiyorum şuanda yanlış mı yaptım acaba ama karttan çekti parayı bekliyoruz bakalım.
  • Hemen indirebilmen lazım bekleme falan yok.
  • Hala onaylanmadı ödemem hevesim kaçtı onaylanmasını bekleyene kadar 10gb filan logo,facepack forma paketi indirdim daha onaylancakta ödeme haftasonu diye sabrediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 25 Mart 2018; 1:3:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam disinda bi yerden almayi hic bir zaman dusunmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam (BoaCombra) seçeneğinden almayacaktın. Yanlış kısmı seçmişsin. Direkt MasterCard’ı seçip alsaydın hiç beklemeyecektin. Direkt oyunu indirirdin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2017 de gözlemci raporu al denildigi zaman ana ekrana gelen kutusuna raporu düşüyordu şimdi düşmüyor ve tekrar aramakla sıkıntı yaşıyorum çok uğraştırıyor bunu nasıl çözebilirim..
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Bu yıl ugeasacaksin cozumu yok dostum:) girip bakacaksin ya da geldiginde göreceksin eskisi gibi 1 gun sonra düşmüyor evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fm 2017 ile arasında pek bir şey göremedim maç motorunda ?
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    2Dnin komple kaldırılıp yeni nesil 2D geldigini görmedin mi :) ben fm 13 sonrasi mac motorunu cozemedigim icin bir sey diyemiyorum dostum. 13 oncesi sahada olan biten her seyi anlarken sonraki serilerde 'maçta bi seyler oluyor onlari izliyorum gol falan atiyoruz' durum böyle bende :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar FM 18 de kariyer başlangıcında FMSE ve FMRTE ile ne zaman aratırsam aratayım 14-17 yaş aralığında bir çok serbest dünya starı potansiyelinde futbolcular çıkıyor regen. Bütün oyun keyfini baltalıyor, bunun bir çözümü var mı ? İlk kez bir FM de başıma geliyor oyun ayarlarıda hemen hemen bütün ligler açık ve oyuncu ekle gibi bir seçenek de seçmedim. 3-4 ayrı kariyer açtım her birinde böyle futbolcular uydurdu oyun daha oyunun başında.

    Tikli olan seçenekler oyuncu eklenmesin ve oyuncu özellikleri gizlenmesin.
  • İngiltere Championship'te takım yöneten oldu mu? 1.ye 50k€ 2.ye 30k€ geri kalana hiç para vermiyorlar şaka gibi. Burton'ı alayım dedim maaş bütçem zaten diğer takımların 10 20 kat altında, adamlarda benim takımın aldığı toplam maaşı tek başına alan adamlar var. Stad desen 6bin kişilik. Ben nasıl para kascam bu kulüpte genç oyuncu al yetiştir sat olayı da olmuyor para yok diye.

    LLM oynayanlar İngiltere'ye küçük adımlarla başlayanlar siz neler yaptınız ekonomi için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fortescue

    İngiltere Championship'te takım yöneten oldu mu? 1.ye 50k€ 2.ye 30k€ geri kalana hiç para vermiyorlar şaka gibi. Burton'ı alayım dedim maaş bütçem zaten diğer takımların 10 20 kat altında, adamlarda benim takımın aldığı toplam maaşı tek başına alan adamlar var. Stad desen 6bin kişilik. Ben nasıl para kascam bu kulüpte genç oyuncu al yetiştir sat olayı da olmuyor para yok diye.

    LLM oynayanlar İngiltere'ye küçük adımlarla başlayanlar siz neler yaptınız ekonomi için?

    Ben Oxford United'la yükseldim. Burton biraz kötü seçim olmuş bütçe için. O ligde Wolves, Leeds, Derby, Norwich gibi takımlarda para oluyor. Burton ile muhtemelen Premier Lig'e çıkana kadar iyi gelirin olmayacak. Hatta Premier Lig'e çıktığında paran olacak ama oyuncuları ikna edemeyeceksin. Oxford'da başıma gelen bu.

    FM 2018'i ilk çıktığında gece gündüz oynadım ama 3 aydır oynamıyorum. Oyun kötü olduğundan değil. Hali hazırda zaten Fifa,Nba oynuyorum. Bir de FM oynadığımda başıma ağrılar giriyor.
  • FM 14 te GS taktik tavsiyesi diziliş tavsiyesi önerileri bekliyorum.Drogba lı sezon.Klasik modda oynuyorum hangi dizilisi hangi oyun anlayışını kaç defa denedim olmuyor, hücum oynuyorum dikine paslarla yüksek tempoda olmuyor, kontrollü oynuyorum sabırlı yine olmuyor. Eskişehir deplasmanlari falan kabus zaten benim için.Sade buda değil evimde sivas a falan yeniliyorum.Bu oyunu ilk oynadığım zamanlar 4-5 sene önce gelen geçeni dağıtıyodum.Sebebini anlayamıyorum. Oyuncu rollerinde aman aman bi sıkıntı yok antrenmanlarda öyle.Oyunu da biliyorum hani tecrübe var az çok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın hocam ben bütün seçeneklere bakmıştım havale filan vardı ben kolayıma gelen mastercard(baucompra) seçeneği ile aldım pişmanım keşke bütün bilgileri doldurup alsaydım.Bukadar beklemezdim.Akşam 21:00'de indirim sona erecek son 1 saate kadar oyunum elime geçmezse siparişi bir şekilde iptal edip tekrar dediğiniz seçenekle alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 26 Mart 2018; 9:24:30 >
  • Aranızda elbet bilenler olacaktır yeni kariyere başlarken bir menajer ekleyip dünya'daki tüm genç topçuları görebiliyormuşuz dünya'nın her tarafındaki gençler çıkıyormuş mısırlı topçudan tutun japonuna kadar nasıl yaptığımızı bilen var mı ?
  • Beşiktaş için sezon başı orta saha öneriniz varmı. 5 m bütçe var
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    CM 03/04 zamanından beri her oyunu oynarım. Önceleri küçüktük CD ciden parayla alırdık. Sonra biraz büyüdük torrent öğrenip beleş oynadık sonra daha da büyüyüp para kazandık orjinal almaya başladık.



    Yani 15 senede tam 14 tane oyunu oynadım sadece FM 2018 i oynamadım. Kesinlikle ne almayı ne de oynamayı düşünüyorum. Hemen hemen 1 yıldır hiç girmedim FM ye şimdi canım çekti 2017 yi açtım oynuyorum.



    İnanılmaz hayal kırıklığı oldu bu oyun benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FM son yillarda zor ve karmasik hale geldi. FM18de forumda kariyer paylasan 2 3 kisi var. Ben FM 13ten beri oynuyorum bu oyunu belki ilk oldugundan en sevdigim halen daha 13tur

    18 de guzel fena degil ancak bir turlu istikrar saglayamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sonunda oyunuma kavuştum fakat oyunun akıcılıpında bir problemim var.Maçta herhangi bir takılma yok lakin fikstür işlerken anlık takılmalar oluyor ve bundan rahatsız oluyorum sizde de varmı böyle bir sorun çözümü varmıdır akıcılığı çok etkliyor önceki serilerde böyle bişey yoktu
  • Oyun en ucuz nerede satılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 964965966967968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.