Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (1091. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.476
Cevap
149
Favori
1.414.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2020 beta ne zaman yayınlanacak bilginiz var mı ?
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    Belirli bir tarih yok fakat ben 5 Kasım gibi çıkar diyorum. Her zaman full sürümden 2 hafta önce çıkış yapıyor.
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    şimdi satın aldım bende, beta sürümünde başlayan kariyerler full sürüm çıktığında da devam edecekmiş bu güzel oldu
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    Evet devam ediliyor fakat ilk çıkan betayla devam etmek sağlıklı değil. İlk gelen betada çok hatalar olabiliyor veritabanıyla ilgili.

    Beta çıktığında ilk 3 gün normal bir takımla oyunu tanıma amaçlı oynanmalı. Ondan sonra asıl kariyer yapacağınız takıma geçmek mantıklı. En azından ben böyle yapacağım.
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    bende güncelleme ile düzeltilebilir oynana oyun diye düşünmüştüm :/ aklımda olsun söylediğiniz teşekkürler bilgi için
  • Beşiktaşta başkanlık seçimleri var. adaylar vaatlerde bulunuyor, şu oyuncuyu alıcam, daha büyük stad yapacam diye. bakalım kim seçilecek neler olacak takımda. anrenör sayısını ve personele maaşları artırmıyorlar (ara ara istekte bulunuyorum)

    65M bütçe var. bakalım başımıza neler gelecek

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 27 Ekim 2019; 14:25:18 >




  • arkadaşlar selam fm2019 hala alınır mı acaba?
  • Fm 20 yi alıp ortak arayan pm atsın lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

    Fm 20 yi alıp ortak arayan pm atsın lütfen.
    Hayırdır aktroll, sen değil miydin ekonomi şöyle iyi böyle iyi, herkesin elinde son model iphonelar var diye zırvalayan. Hiç utanmadan saçma sapan argümanlarla akp propagandası yaparken iyiydi dimi? Şimdi hangi yüzle buraya gelip ortak fm alacak adam arıyorsun? Yoksa sende ibb tarafından kovulup maaşları kesilen aktrollerden misin? Arkadaşlar hakan harputlu aktrollün tekidir, ispatı için geçmiş mesajlarına bakabilirsiniz. Madem ekonominin çok iyi olduğunu iddia ediyor, bırakın kendi fm'sini kendi alsın

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 28 Ekim 2019; 16:56:14 >




  • Vayyy be benim için oyundan öte yaşam biçimi olan oyun çıkmak üzere.

    Allah izin verirse alacğaım Fenerbahçemi antrenmanlar , taktikler , basın toplantılar derken yine kendimi oyunun içinde bulacağım.Hatta bu sene bir planımda televizyondan oynamak o maçları televizyondan izlemek.Neyse gerçekten çok ama çok özledim.

    İnşallah Vedat Muriqi , Ozan Tufan gibi oyuncuların Current Ability değerleri yükseltirmiştir.Ozan en son 120'lere kadar düşmüştü.Ancak geçen sezonun 2. yarısından beri 2 farklı takım + Milli Takımda performansı ortada.Bu dediklerimin birebir aynısı Vedat içinde geçerli.

    Neler düşünüyorum peki kariyerle ilgili heralde bi 5-6 sene Fenerbahçe takımında kalırım.Oradan ise bi Premier Lig iyi gider.Ayrıca bu sene yıllardır yapmak istediğimi yapmak istiyorum yani tek kariyer.

    Gerçekten böyle bir oyuna bana göre yaşam tarzına sahip olduğumuz için çok şanslıyız.Ha eksikleri yokmu tabi var ama şu hali bile güzel.

    Sistem olaraksa Kruse kafamı çok karıştırıyor.Ben yıllardır genelde 4-1-2-3 başlar 3 tane iki yönlü bulduğum gibide 4-3-3'e dönerim.Geneldede 8 kişi hücum 7 kişi savunma yaparım.4-2-3-1 oynarsam Kruse için 8 kişi hücum 6 kişi savunma yapacak.İşte bu durum beni düşündürüyor.

    Nese bakalım duruma gere bakacağız artık.




  • bende sabırsızlıkla bekliyorum umarım hatasız bir şekilde çıkış yapar oyunda Galatasaray ile güzel bir başlangıç yaparım. Ben yıllardır 4-2-3-1 oynatırım takımlarımı ama bunun içinde orta ikilinin agresif ve çalışkan olması lazım ama bu sene Galatasaray da bunu karşılayabilecek bir Nzonzi var, gerçi Lemina da orayı doldurabilir ama sakatlığa meyilli bir oyuncu olursa profili Fm 2020 de sıkıntı olabilir sezon içinde. Seri ise ayrı bir hikaye iki sezondur çok formsuz ve değerleri düşük olarak gelebilir bu sezon, sanırım uzun bir aradan sonra 4-2-3-1 den vazgeçeceğim bende galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 29 Ekim 2019; 14:22:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasomen

    bende sabırsızlıkla bekliyorum umarım hatasız bir şekilde çıkış yapar oyunda Galatasaray ile güzel bir başlangıç yaparım. Ben yıllardır 4-2-3-1 oynatırım takımlarımı ama bunun içinde orta ikilinin agresif ve çalışkan olması lazım ama bu sene Galatasaray da bunu karşılayabilecek bir Nzonzi var, gerçi Lemina da orayı doldurabilir ama sakatlığa meyilli bir oyuncu olursa profili Fm 2020 de sıkıntı olabilir sezon içinde. Seri ise ayrı bir hikaye iki sezondur çok formsuz ve değerleri düşük olarak gelebilir bu sezon, sanırım uzun bir aradan sonra 4-2-3-1 den vazgeçeceğim bende galiba
    Desene birimiz 4-2-3-1 bırakacak diğeri 4-2-3-1'e dönecek gibi.Aslında bu sayfayı canlı tutalım diyorumya sonuçta FM offline bir oyun olduğu için düzenli paylaşım yapacak bir sayfa gereksinimi duyuyor insan.FM Türkiye forumu vardı bloga döndüler.Elimizde bir tek burası kaldı ben düzenli paylaşımlar yapacağım.

    Bu arada oyun olarak Gegenpress düşünüyorum.Gerçekten çok beğendiğim bir oyun tarzı bakalım neler yapacaz göreceğiz.Sizlerede uygunsa canlandıralım bu sayfayı bu sene.




  • aynen oyun çıkınca bende ara sıra yazmayı düşünüyorum, çok iyi olur herkes deneyimlerini paylaşırsa burada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mikailc78

    Beşiktaşta başkanlık seçimleri var. adaylar vaatlerde bulunuyor, şu oyuncuyu alıcam, daha büyük stad yapacam diye. bakalım kim seçilecek neler olacak takımda. anrenör sayısını ve personele maaşları artırmıyorlar (ara ara istekte bulunuyorum)

    65M bütçe var. bakalım başımıza neler gelecek

    fikret orman yeniden başkan seçildi, bir yatırım yok devam et böyle dedi. ben de 65 M'lik bütçeyi 104 M'ye çıkardım. alan ruiz ve lo celso dan iyi paralar kazandım. oğuzhan geçen sene milli takımı bıraktı, bu sene de gitmek istedi. ben de gitme demedim.

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    transferlerde son durum bu şekilde. ufak tefek kiralık vereceğim / satacağım oyuncu olur o kadar..




  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Bir telegram grubu oluşturdum. Katılırsanız orada çok daha fazla etkileşim sağlanabilir.
    Link>>> Football Manager Telegram Grubu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 30 Ekim 2019; 10:4:3 >
  • Az önce epinevreni adlı siteden aldım 110 tl ye gayet hızlı tavsiye ederim key olarak hemen teslim ettiler aktif ettim hizmetlerinden dolayı kendilerinde çok memnun kaldım düşünen varsa alsın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaşlar ben oyuna tamamen çıktıktan 1-2 gün sonra başlayacağım.Sebebi ise bu seneki nasipse tek kariyerim olacağı için Grafik Paketleri , Teknik Direktör kendi resmemimizi koyma , Oyun Lisansı vs tüm bunların çıkmasından sonra kısaca herşey hallolduktan sonra başlayacağım.

    Bu arada sizler hangi sistemleri kullanmayı düşünüyorsunuz ?

    Önceki mesajlarda belirttiğim gibi ben 4-1-2-3 Gegenpress düşünüyorum.Büyük ihtimalde bu dizilişle oynayacağım.Kruse sorununa ise artık kariyer başlayınca çözüm bulacağım.
  • Ben FM20 için grafik ve logo paketlerini indirdim hazırda bekletiyorum. Beta iner inmez kuracağım. Siz de beklemeyin bence boşa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MA11

    Ben FM20 için grafik ve logo paketlerini indirdim hazırda bekletiyorum. Beta iner inmez kuracağım. Siz de beklemeyin bence boşa.
    Hocam Sortioutsi bekliyorum misal FM 2019 çıktı torrent paylaştılar üzerine 9-10 güncelleme yedi onlarda premium gerektileren upload siteleri olduğu için indiremedim.İşte o güncellemelerin olduğu hali FM 20 çıkınca torrent olarak paylaşacaklar onu bekliyorum

    Birde beklediğim diğer şeyler kendi resmimi koyabilme eklentisi , lisans eklentisi bu sebepten dolayı Betada oynamak yerine oyun resmen çıktıktan 1-2 sonra başlarım.
  • oyunu bu sene ilk defa alıp oynamayı düşünüyorum. Önceki senelerde ps4 de fifa oynardım bu sene fifa almadım. steam fm indirip denemek istiyorum ama oyun çok detaylı fifa dan sonra bu beni korkutuyor açıkçası. Oyunu öğrenmek ve daha çabuk adapte olmak için tavsiyeleriniz var mı ? transfer falan nasıl yapılır bilmiyorum ama oyuncu seviyesi falan nasıl anlaşılıyor veya genç oyucuların ulaşabilecekleri seviye nasıl anlaşılıyor bu tarz bilgiler de iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.