Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (1089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.476
Cevap
149
Favori
1.414.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MA11

    FM'yi FM yapan zaten o muazzam veritabanı. Gerçekten emek isteyen bir iş.

    Fakat çoğu kişi oyunu 1-8 olmadı 15'inde beklerken 19unda çıkartmak nedir ? Her sene veritabını güncelleniyor fakat bu kadar geç çıkan bir seri görmedim. 1 ay sonrası zaten devre arası. İnsanın devre arası transferleri başlayınca oynamak isteği kaçıyor ve mart ayını bekliyor. Bu Miles adamı çıldırtır valla...
    Bu sene diğer çıkan serilere göre 1 hafta - 10 gün geç çıkıyor olması benim için sorun değil açıkçası. Tabi herkes gibi bende 1 Kasımda hatta daha erken çıkmasını isterim ama gerçekten çok zor bir iş yapıyorlar. Hem önceki sezonun hemde yeni sezondaki verileri harmanlayıp bunu olabildiğinde kısa sürede yapmak çok büyük bir emek.

    Gerçeğe en yakın ve sorunsuz bir veritabanı ile gelsin keyifle oynayalım benim için yeterli. Sanırım en geç çıkan FM 2016 olmuştu 13 Kasım'da. FM 2020 bu rekoru kıracak




  • Oyuncu bilgileri oyuna eklemek sigames için en kolayı. Bütün ülkelerden gönüllü araştırmacılar hazırlayıp veriyor, tek yapmaları gereken oyuna aktarmak. Fifa'nın bildiğim kadarıyla böyle bir gönüllü ordusu yok ve çok daha az kişi çalışıyor.
    Zaten sadece oyuncu bilgilerine bakmamak lazım Fm'de 1 milyon satır kod varsa Fifa'da 10 milyon vardır boyutlarından da anlaşılıyor.

    Başka bir düşünceleri var bilerek zamanı uzatıyorlar belki de futbol oyunlarıyla aynı anda çıkmak istemiyorlar.
  • Tek yapmaları gereken dediğin şey işin en zor kısmı zaten Fifa basit ve eğlence üzerine kurulu bir oyun. Ve Pes gibi Fifa'nın da tek gelir kaynağı online sistemi.

    Fifanın boyutlarının fazla olmasının tek nedeni grafik üzerine kurulu bir oyun olması. Kod dediğin şey text dosyasının içerisine yazılan ve boyutları 100mb'ı geçmeyecek kadar ufaktır.

    Fifanın dosya boyutu olarak FM'den büyük olmasının nedeni 3d stadlar, efektler, müzikler ve görsel öğelerinden kaynaklanmaktadır.

    Eğer Fifa FM gibi çıksaydı boyutu 1gb'ı bile geçmezdi.

    FM'de yer alan bir bireyin sadece 146 özel bilgisi vardır. Bu Fifa'da 68, Pes'de ise 53'dür.

    Fifa'da 17.000 oyuncu x 68 bireysel bilgi = 1.156.000 girilmesi gereken bilgi ederken

    FM'de ise 200.000 oyuncu x 146 bireysel bilgi = 29.200.000 etmektedir. Bu da FM'yi fifa'dan 25 kat daha büyük veritabanına sahip simulasyon yapar.

    Yani FM ile Fifa arasındaki farkı, detayı ve veriyi kıyaslamak bile komik bir durumdur.

    Şuan gerçek hayatta bir çok futbol kulübü Football Manager'in databasesinden yararlanmaktadır. Buna uluslararası scout ekipleri, menejerler ve firmalar dahildir.

    FM'nin kitlesi belli. FM bir oyundan öte, yaşam ve futbol sevgisinin en üst noktası. Futbola deli seviyesinde aşık olan insanları pes veya fifanın keseceğini asla düşünmüyorum.

    FM'yi oynayamayan herkes zaten Fifa veya Pes oynayabilir. Ama fifa ve pes oynayan herkes FM oynayamaz




  • Yuh ya 19 Kasim ne abi Ekim sonu hadi en kotu Kasim'in ilk haftasinda cikarsalardi bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bu kadar geç çıkardıktan sonra patch üzerine patch yayımlamazlar. Madem geç çıkarıyorlar yıllardır alan biri olarak sorunsuz olmasını isterim. Zaten yeni transferlerden kimse bişe beklemesin. Fazla ellemeden takımlara ekliyorlar.

    Her zaman Cuma günü çıkardı şimdi salıya almışlar garip. 18 gecesi çıkarırlar diye düşünüyorum.
  • Bence kendilerine bir gün belirlemeliler. Ve çalışmalarda o güne göre yapılmalı. Atıyorum oyun ne olursa olsun en geç 31 Ekimde çıkmalı gibi.
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Playstore'dan faturaya yansıtarak 135 TL'ye aldım bende kod ulaştı birde Tivibu deneme paketi hediye ediyorlarhttps://www.playstore.com/urun/football-manager-2020
  • Oyun harbi geç çıkıyor. 1 ay sonrasına devre arası geliyor. Normalde bu tarihlerde beta oynamamız gerekiyordu. Bu her oyuncunun,personelin bilgisini ekleme olayı her zaman vardı. Bu sene öyle ahım şahım özellik de eklemediler oyunun geç çıkmasını gerektirecek.

    Yabancıların çoğu da rahatsız ki Miles twitterdan açıklama falan yapmış.

    Sen zaten yeni oyuncuların özelliğini pek değiştirmiyorsun.Ligler Ağustos ayında başlıyor ve Aralığın sonunda devre arası geliyor. Bence bunun oyunun sorunsuz çıkarmaya yönelik olduğunu sanmıyorum. Biraz da tekelliklerinin verdiği şımarıkla böyleler.


    EDİT: Playstore kodları yollamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MA11 -- 15 Ekim 2019; 16:20:51 >
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Oyunun en zor kısmını zaten gönüllüler hallediyor. Grafiklerin çalışması için harcanan mesai FM'nin kat kat fazlasıdır, hazır gelen oyuncu verilerini oyuna monte etmenin hiç bir yükü yok yapımcılara.

    İsterse 1 milyon oyuncu olsun hepsi şablon şekinde ellerine ulaşıyor ve tık diye oyuna aktarılıyor Fifa'da böyle bir olay yok.
    Geç çıkartmak tamamen sigames'in işgüzarlığı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

    Oyunun en zor kısmını zaten gönüllüler hallediyor. Grafiklerin çalışması için harcanan mesai FM'nin kat kat fazlasıdır, hazır gelen oyuncu verilerini oyuna monte etmenin hiç bir yükü yok yapımcılara.

    İsterse 1 milyon oyuncu olsun hepsi şablon şekinde ellerine ulaşıyor ve tık diye oyuna aktarılıyor Fifa'da böyle bir olay yok.
    Geç çıkartmak tamamen sigames'in işgüzarlığı.
    Eskiden gönüllülerdi ama artık çoğu maaşlı çalışan durumda. Tabi yine gönüllü olanlar var yok değil ama herkes alıpta kafasına göre veritabanına yüklenmiyor. Ki asıl işin mutfağı bu zaten. Oyuncuların ve diğer bilgileri alıp oyuna aktarmak sanıldığı kadar kolay ve basit değil. Bunların kontrolü ve sisteme yüklenip oyuna aktarılması vs tarzı işlerde var.
    Grafik Tasarım vede Program/Tasarımcısı olduğum için az çok nasıl bir sistem olduğunu hayal edebiliyorum. Ve gerçekten büyük emek ve özveri var.

    Ama bu oyunun geç çıktığını ve hızlanmaları gerektiğinin önüne geçmiyor. Gerekirse oyun tasarım kısmına mevcut sayıyı 2 katına çıkarmalılar.




  • Ön sipariş verdim d**playdan. Ama 1 ay uzun zaman. Ocak ayında çıkarsalardı.
  • en uygun fiyatlı fm20 nereden alabiliriz güvenli olarak ?
  • Oyunun geçen seneden tek farkı geç çıkış tarihi.
  • merhaba arkadaşlar 2 sorum olacaktı. aşağıda takımın tesisleri ve genç yetiştirmesi var. fakat çok kötü regenler çıkıyor. geçen sene kötüydü, bu sene de kötü. 1-2 save load yaptım ama kötüler gerçekten.

    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    şu an antreman tesisi de gelişiyor. daha iyi regen için ne yapmalıyım antrenörlerim de iyi?

    Stig Inge Bjørnebye (futbol direktörü)
    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

    Luiz Fernando Moraes (altyapı sorumlusu)
    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]


    ikinci konu ise pilot klüp hakkında. klübe de bıraksam kendim de bulsam kabul olmuyor. (başkanla aram iyi ve seviliyorum) yönetimden farklı kategorilerde pilot klüp istiyorum. düşük takımlar da seçiyorum, ara sıra onlara da bırakıyorum ama bir türlü olmuyor.. önerilen pilot klüp yok. bayrampaşa ile fc beşiktaş wien var listede

    fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. iyi oyunlar arkadaşlar.




  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Hiç yenilik duyurmamaları ve arayüze bile dokunmamış olmaları olumlu gelişme. Belki zahmet edip maç motoruna bakmışlardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Regen olayı tamamen şans.

    Öncelikle regenler ülkeye,sonra takıma göre kaliteli olarak çıkıyor. Bi Zagreb'den Lyon'dan çıkanla bizim ülkemizde çıkan regenler bir olmuyor. Bende altyapı tesislerini en üst düzeye çıkardım fakat sonuç pek değişmiyor. Ama arada iyileri de çıkmıyor değil. Bursa,Altınordu,Gençlerbirliği gibi takımlardan daha çok çıkar. Ülke içi gözlemci yollayarak bu tarayıp kadrona katabilirsin.
  • Voidu Steam keyleri temin etmiş konuştum ve ödemeyi gerçekleştirdim. 116.81 TL ye görünüyor fiyat. Ek olarak merkez yurt dışı olduğu için ekstre dolar gözüküyor. İşlem 20,05 dolar tabi muhasebeleştiğinde kur ne olur orası belli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYKOOO14 -- 22 Ekim 2019; 21:48:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Altyapıya boşuna para harcıyoruz gibi geliyor tamamen şansı işi hatta altyapı kötüyse oyun acıyıp daha iyi gençler verebiliyor sanki .
    Benim ilk sezon 3 tane potansiyelli genç çıktı Beşiktaş'tan. 1 tanesi 5 yıldız.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oldu Beşiktaş ile, mevcut hali ile 5 yıldız çıkardı, geliştirdim, hocaları değiştirdim 2 yıldız en fazla. 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaleciler dışında 3d maç motorunda herhangi bir gelişme göremedim
  • 
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.