Şimdi Ara

## Football Manager 2017 Gelmesini istediğiniz özellikler ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BJK komple düzeltlmeli
  • Şu takım direktifleri olayını bence komple kaldırmaları lazım. Oyunun zevkini öldürüyor. Zamanında futbolculara ok çıkartıp, takım talimatlarını ayarlayıp salıyorduk sahaya. İyi kötü başarılı oluyordu. Yıllarca süren kariyerlerimiz vardı ancak artık 2-3 sezon sonra sıkıyor gerçekten.

    Antrenman olayı da geliştirilmeli. Genç bir yeteneği alıp doğru düzgün işleyebilmeliyiz.

    Ancak ne kadar dil dökersek dökelim aynı oyunu yine karşımıza koyacaklar adım gibi eminim.
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    Rakipsiz oldukları için ısıtıp ısıtıp aynı oyunu koyuyorlar önümüze
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    Rakipsiz oldukları için ısıtıp ısıtıp aynı oyunu koyuyorlar önümüze

    Maalesef. 16'yı almadım zaten. 17'de aynı stilde olursa onu da almayacağım. Gereksiz olmaya başladı artık. 15 senedir deli gibi CM 01/02 oynuyorum. Binlerce kayıt açmışımdır ancak oyun hala ilk günkü heyecanını koruyor. Oyunu zevkten çok simülasyona dökünce cıvkı çıktı.
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    Rakipleri yok adamların nolcak bilmiyorum ya
  • +++
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Bence türkiye ligi kötü yapılıyor Başakşehir mesela defansı çok kötü.Semih profili hala neden bu kadar yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adamı transfer etmek istediğimde benden 60M lar isteyip , aynı adamı başka takımın 20M lara alması gibi en büyük saçmalık başta bu . 300K değerli oyuncuya 30, 40M istemeleri vs .
    Maçta 25 Şut çekip 7 8 tane isabetli şut olması ( hemen hemen her maç )
  • Transfer ücretleri gerçekten çok saçma. Sözleşmesinin bitimine 8 ay kalan Gabriel Barbosa'ya yaptığım 10 milyon euroluk teklif kabul edilince 4 kulüp serbest kalma bedeli olan 50 milyon euroyu teklif etti. Ayrıca oyuncu değerinde lig popilaritesi bu kadar belirleyici olmasın. FB'ye 350 milyona aldığım Hazard+Pogba+James paketini 2 yıl sonra RM'nin başına geçip 125 milyona aldım. 140 CAlik Lucas Vazquez'in sırf RM de diye değeri 23 milyon iken oyunun en iyi kanatlarında Andrija Zivkovic sırf FB'de oynuyor diye 12 milyon euroydu. 35'e anca sattım da satar satmaz 67 milyon euro oldu fiyatı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakatlanmalar aşırı derecede fazla bana kalırsa. Bu düzeltilmeli.

    Transferde belli bir kıstas olmalı. Eden hazarda 100M euro teklif ettiğimde benden 350M euro istememeli çok saçma oluyor.
  • Over potantial olayı olmalı adam iyi form gösteriyorsa profili ultra gelişebilir bütün oyuncular gençken 16-20 skalasında patlama yapmıyor örn: küresel olarak vardy yerel olarak burak.
    Antrenmanı asistana bıraksam da geliştirilebilir gibi duruyor.
    Taktik ekranı savunma ve atak olarak ikiye ayrılabilir.
    Dünya yıldızlarına 350-400 m fiyat çekilmesi geleceğe yönelik bi oyuncuya 50-60 m fiyat çekilmesi saçma. Bakın çekilsin ama her oyuncuya değil istisnalar tabiki olsun her oyuncu ucuz olsun demiyoruz.
    Yine bahsettiğiniz şut gol oranlarınız ve yenilgiler. Ben hiçbir zaman öyle 30-2 şut atıp 1-0 yenilmedim baskın taktiklerim yoktu aramızda çok mourinho var heralde !!! Neyse bu sürekliyse her maç böyle olmamalı arada olabilir çünkü gerçekte de oluyor.
    Bi de ucuz olabilir oyun :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Transfer ücretleri gerçekten çok saçma. Sözleşmesinin bitimine 8 ay kalan Gabriel Barbosa'ya yaptığım 10 milyon euroluk teklif kabul edilince 4 kulüp serbest kalma bedeli olan 50 milyon euroyu teklif etti. Ayrıca oyuncu değerinde lig popilaritesi bu kadar belirleyici olmasın. FB'ye 350 milyona aldığım Hazard+Pogba+James paketini 2 yıl sonra RM'nin başına geçip 125 milyona aldım. 140 CAlik Lucas Vazquez'in sırf RM de diye değeri 23 milyon iken oyunun en iyi kanatlarında Andrija Zivkovic sırf FB'de oynuyor diye 12 milyon euroydu. 35'e anca sattım da satar satmaz 67 milyon euro oldu fiyatı.

    Hocam eyvallah anlıyorum da, TR'den 30-40-50 milyon Eurolar ile transferler söz konusu değil ki, gerçek hayatta bir ilerleme kaydedebilsek keşke de oyuna da yansısa :(




  • oyuncuların değerleri gerçekçi olsun 33 yaşında messi 8milyon€oluyor yahu transfermarkt'teki piyasa baz alınsın ve onun sistemine göre bu ayarlansın. Sanırsam transfermarkt formulü şu şekildeydi bulunduğu ligin değeri,takımın değeri,form ortalaması,o sezonki ortalaması, son bir aydaki performansı, sözleşme bedeli yani maaşı, milli takım ve kişisel başarılar,oyuncunun itibarı,yaşı,memleketi vs. bu tüm etkenler çarpıp bölünüp toplanıp her ay değişime göre piyasaları oynuyor.

    Şimdi ronaldo 32'ye basacak değeri gerçekte 110milyon€ yani bu adam 35-36 yaşınada gelse en kötü 20-30milyon € piyasa yapar ama oyunda 33 olunca 8-10milyon€ ya iniyor. Hele hele türk liginde özellikle oyuncu satınca 5mio değeri var satıyorsun fransa,ingiltere,italya veya ispanya ligine hoop 25milyon değeri oluyor oyuna baktığın zaman çift haneli değeri olan yok ama gerçekte oğuzhan 15milyon piyasa yapıyor yani

    Birde kulüp kadro değeri sıralaması olsun kulüp değeri oyuncudan hariç bir sürü etken belirliyor oyunda bunun haricinde kulüplerin oyuncu bonservis bedellerine göre sıralaması olsun.
    Birde siz düşük bir ülkenin ligindeki takımla 15-20 sene kariyer yapıp çostursanız bile ligteki takımlar o kadar gelişmiyor bu rekabet olayı gelmeli ne biliyim oyun başlangıcında ucuz genç wonderkidleri toplayıp 5-10 sene sonra yedeklerle namağlup şampiyon olacak düzeye geliyorsun takımdakiler anca sen oyuncu kovarsan nasipleniyorlar senin takımın vites arttıryorsa diğer takımlarda uyum sağlamalı mesela ben galatasarayla 15senede 13 şampiyonluk aldım 2 si başlardaydı 11 kere üstüste şampiyonum benim bu başarımdan dolayı diğer takımlar çöktü yahu trabzon 2.lig'e düştü fenerbahçe kümeye oynuyor rekabet denen olay yok hiç birinde para yok altyapıdaki körpeleri koyuolar 11e 7-8 tane atıyorum böyle oldukça ligin değeri düşüyor ve dünya yıldızı transferi yapamıyorum kasamda 200milyon€ var 25 yaş üstü ünlü oyuncuları 170-180 ca lı oyuncuları transfer edemiyorum gelmek istemiyorlar. 10 sene wonderkid toplayıp didindim pişirip pişirip sattım kasada 200milyon var hala genç transfer yapmak zorundayım çünkü pişmiş oyuncular takımı beğenip gelmiyor e böyle olunca takımdaki pişmiş 24-25 yaşlarındaki olmuşlarda takımdan gitmek istiyor tutamıyorum bende gs yi bırakıp gitmek istemiyorum kısır döngü yav bu oyunu yapanlar Türkiye ligi ve futbolunun gelişmesini imkansız hale sokmuşlar lig değersiz benim kadrom acayip haliyle yılda 2-3 pişmiş satmazsam iflas bayraklarını çekerim yayın geliri lig ödülü zararı karşılamıyor ortalama 5-6milyon€ maaş yüzünden




  • Yapay zeka geliştirilmeli.
    5-6 sezon oynadıktan sonra ligdeki diğer takımlar iyice güçten düşüyor.
    saçma sapan transferler yapmaya başlıyorlar.
    oyuncu ve kadro tercihleri problemli oluyor.
    bunun dışında zaten hemen hemen zirvesinde oyun.
    çok büyük olmadıkça yeni özellik ekleyip karmaşıklaştırnayı bırakmalılar.
    gerçi ben classic oynadığım için problem yok.
  • http://www.footballmanager.com/games/football-manager-2017

    Ön sipariş başlamış bu sefer kapak fotografina bile uğraşmamışlar gibi gecen seneye benziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    asla almayacağım bu sene
  • Stadyum bilet fiyatlarını biz ayarlamaliyiz hemde tek tek kale arkası maraton misafir takım gibi

    Kazanilan parayi sadece transfer , antreman tesisi ve stadyum buyutme degilde Ürün ve forma satışları ve yatirim icin klüp shop-mağaza hatta kulüp tv, avm, park,kafe gibi daha onlarca yatırım seçeneği olmalı

    Kazanılan kupalar ve şampiyonluklar daha gosterisli olmalı koskoca şampiyonlar liğini kazanıyorsun osman anterama gelmedi zühtü nün sırtı ağrıyor haberlerinin arasında uyduruk bir yazı ile altay şampiyonlar liğini kazandı olmuyor bence


    8-9 sezon oynadıktan sonra oyun çok kolaylaşıyor heryerden wonderkid oyuncu fışkırıyor ayrıca ligdeki diğer takımlar saçma salak oyuncu transfer ediyor ve fark iyice açılıyor buda oyunun zevkini ve gerçekçiliği bozuyor bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.