Şimdi Ara

focus tdci 1.6 motorların ömrü nekadardır? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
83.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben kaç tane araç gördüm 150 binde tıkanan. bizim şirket araçlarıda 150 bin de arızalar başlıyordu.(sürekli bakım yapılarak)

2. el satılık araçlarda da 200 bin olmadan motor değişenler bile var.

nasıl güvenip 2. el dizel araç alacagız?
  • Rahat 300 bin gider bakımları düzgün yapılmış ve eurodizel yakıt alınmış bir aracsa tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hor kullanırsan max. 150 bin kmde motor rektefe.(tecrübeyle)
    Normal kullanımdada çok uzun ömürlü sayılmaz, Fordun benzinli motorları çok daha önde benim gözümde.
  • Yanılıyormuyum bilmiyorum ama Ford motoru çok sağlam gibi geliyor bana yani öyle bi görüş var çoğu kişide ve ikinci el dizel araç alıcam kesinlikle ford düşünüyorum.
  • ihtiyacınız olan tüm parçaları bulabilirsinizhttp://forum.donanimhab...261/f_//tm.htm#85136589 İndirimli Orjinal Ford Yedek Parçalarıwww.fordtoptancisi.com mobil sitemiz hizmetinizde
  • dizel 2012 model fokus alamayı düşünüyorum 135bin km 47 demişti. butun ağır bakımları yapılmıs lastikler yeni. boya orjinal.
    şirket araçlarının çoğü fort hele 2 tanesi var kocası belli değil. yalnız onlar fort connect 350bin çok hor kullanılıyor. 2008 model bu araçların sadece yağı değişiyor o kadar. oda biri yağ kartına bakarsa. birde 1994 model dizel missubshi pikap var 2 kere mazot pompası yapıldı. motor 350bin üstünde. binek araçlarda motor farklımı oluyor. ticariler daha mı dayanıklı. bilgi verirseniz sevinirrim

not: dizel araç almaya akar verdim kafam karıştı ford fokusa bakıyorum arada aklım alfa julletta bazende mazda 3 kayıyor 2012 model sınır koydum o bile 5 yıllık araç yapıyor. antalya km biraz fazla ama diğer şehirlerde 80bin km civarı bulunuyor. bazende aklıma dusşuk km hundai aksent blue mu alsam diye soruyorum.
    arkadaşlar acele etme diyor. bayram sonu al diyenler var tam bir bilinmeze doğru gidiyorum:D

• Her motorun bir kullanım ömrü vardır ancak bakımlarını zamanında yaparsanız 300 binde gider , 500 binde. Bunun için bence 1.6 tcdi motor kullanan taksi şöförlerine sorun . Onlardan fikir alabilirsiniz. Bizim şirkette 35 adet Focus var. En yüksek km 294.000. Kiralama süresi bitti araçlar değiştir ancak halen sorunsuz çalışıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KUZEY -- 9 Eylül 2016; 14:06:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.