Şimdi Ara

Focus Piyasa Değer Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar Merhaba;

    Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. Sizlere bir sorum olacak. 2007 Model Ford Focus 1.6TDCİ Ghia dizel sedan aracım var. İlk sahibiyim ve ilk arabam olduğu için 2.el konusunda bilgili değilim, piyasadan haberi olan arkadaşlara danışmak istiyorum. Nasip olursa 2 aya Mini Countryman almayı düşünüyorum. Bu sebeple aracımı gelecek ay içerisinde satışa koymayı düşünüyorum. Aracım 95.500 Km'de. Değişeni vs. yok ama boya çoğu istanbul aracında olduğu gibi mevcut :) ufak sürtme, dokunma vs. tramerde herhangi bir kayıdı yok. Ufak tefek işlemler olduğu için kendi cebimden yaptırdım öyle şeyleri.

    Görülmeden söylenmez tabi ama sizce aracımın piyasa değeri ne kadardır? Sahibinden.com'dan bakınca fiyatlar saçma sapan. Millet uçmuş gerçekten. Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

    Herkese iyi forumlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmant87 -- 24 Nisan 2014; 15:45:03 >



  • 26 bin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27-28 ederi hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30Bin tl eder. İlk sahibinden ghia her türlü gideri var ama mini nedir ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegance883 -- 24 Nisan 2014; 16:01:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 30 tahmin etmiştim biraz daha aşağısı demekki :)
  • Trend e istiyorlar 26 yı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elegance883

    30Bin tl eder. İlk sahibinden ghia her türlü gideri var ama mini nedir ya

    4 Kapılı ve biraz atak araç istiyorum. Benzinli olması önemli değil ortalama haftada 1-2gün kullanıyorum. O yüzden keyif ön planda benim için. Fazla eski olmayan 65 civarı en uygun countryman geliyor bana :)
  • Piyasa artmadan önce senin aracın boyasız versiyonları 27.5-28'e satılıyordu. Şimdi ufak tefek boya nedir? Arabanın her heri yamalı bohça gibi boyalıysa ve bunu düzgün yapmadılarsa sıkıntı var. Ha yok bi kapının çıta altı boyalı, bagaj kapağının, çamurluğun kenarı köşesi boyalı vs. diyorsan yine sıkıntı yok sayıca fazla olmadığı sürece bu boyaların. Şu an bu rakamların 1-2.000 yukarını eder sanırım. Millete bakılırsa 30'dan aşağı yazan yok da satılmıyor işte.

    Günde temiz, fiyatı piyasaya göre nispeten uygun alınası 3-4 tane araba ekliyorum favorilerime bunların içinden dahi çok uygun fiyat yazılmadıkça doğru dürüst satılan olmuyor. Bu aldığım 3-4 aracı da neredeyse 50 araç içerisinden seçiyorum diğerleri zaten satılmıyor ya kusurdan ya da fiyatı fazla oluyor. Var sen düşün sahibinden.com'daki fiyatların, absürtlüklerin seviyesini.

    Sahibinden.com'u açıp bakmaz olaydım millet kafayı yemiş, ortalamaya döksen 33-34 gibi bir rakam çıkar milletin yazdıklarına bakılırsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 24 Nisan 2014; 16:13:02 >
  • 27-30 arasi.
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Dediğim gibi ben kabaca bilgi yazdım. Dediğiniz doğru boya var boya var ve fiyatta ciddi farklılıklar yaratabilir. Ama dediğim gibi öğrenmek istediğim kaba bir fiyat. + - 2bin tl çok rahat oynayabilir. Şimdi adam yakın bir araca 38bin istemiş :) Komik gerçekten. Öncelikle insanın şu soruyu sorması lazım "verdiğim fiyata acaba ben alır mıydım?" yoksa atış serbest isterse 50bin yazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.