Bende 2.4 accord var 2004 model, sabah Focusa sellektör yaptım keşke yapmaz olaydım. Adam sağa çekti benle kapışmaya başladı. Önüme geçti ama benim ileride sağa dönmem gerekiyordu, oda bilerek yavaşladı. ben sağa dönerken bana bakıp gülümsedi çok zoruma gitti.
babana söyle dövsün
Ona git ve yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle ve moonwalk yaparak oradan uzaklaş
quote:
Orijinalden alıntı: İnternet-Explorer
Ona git ve yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle ve moonwalk yaparak oradan uzaklaş
Hem de sana?
quote:
Orijinalden alıntı: og
babana söyle dövsün
Babama gerek yok ben döverdimde yollarımız ayrılıyodu, bide acıdım kerataya bu seferlik affettim
quote:
Orijinalden alıntı: İnternet-Explorer
Aracım arkadan itişli olsaydı moonwalk yaparak uzaklaşmayı denerdim ama önden çekişli malesef
Yav orta şeritten yavas giden bir amcayı solladım sol sinyalim de acik arkadan bir accord devamlı Selektor 4 lu yaktım saga gectim
Baktım basıyor ben de bastım ileriden sola donucem ben de sol şeritte onu geçip donecektim o basınca donemedim o da saga donecekmiş o da dönemedi . Ben guldum o ise ağlıyordu . Sonra saga dondu gitti
Ben de focus var karşıdakinde accord vardı
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Yav orta şeritten yavas giden bir amcayı solladım sol sinyalim de acik arkadan bir accord devamlı Selektor 4 lu yaktım saga gectim
Baktım basıyor ben de bastım ileriden sola donucem ben de sol şeritte onu geçip donecektim o basınca donemedim o da saga donecekmiş o da dönemedi . Ben guldum o ise ağlıyordu . Sonra saga dondu gitti
Sende bmw yokmuydu hacım, focusu hangi ara aldın
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
okullar tatil olunca troller ==>> okullar tatil olunca ben ==>>
quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
okullar tatil olunca troller ==>> okullar tatil olunca ben ==>>
Alıntıları Göster
Yapma ya demek senle kapış yanlış yapmış çıkışta alsaydın aklını.
Ben olsam utancımdan kafama BİM poşeti geçirir öyle geçirdim gişelerden
quote:
Orijinalden alıntı: sadrainman
Gişe mi? ne gişesi? gişe ne arar la Gonyada
quote:
Orijinalden alıntı: caner_24
quote:
Orijinalden alıntı: sadrainman
Gişe mi? ne gişesi? gişe ne arar la Gonyada
Gapışmanızı otobanda yapmışsınzdıt heralde diye düşündüm.düşünceli ne ararla Gonyada
1.6 focustan tokat yiyen 2.4 accordun dramı
Hondacilar konuya bekleniyor
hah, işte forumda aradığım dinamizm, aktivite bu,,, fake olsun olmasın ben seviyom böyle moonwalk içeren konuları muhahaha
İyice konudışına döndü burası
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos_07
hah, işte forumda aradığım dinamizm, aktivite bu,,, fake olsun olmasın ben seviyom böyle moonwalk içeren konuları muhahaha
Birkaç günlüğüne Konyadayım Yaka Meram yolunda bana selektör yap sağa geçip senle yarışayım ama kaybedeyim bilerek.Yeter ki moralin düzelsin Araç A6.
quote:
Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan
fake filan değil hocam. gerçekten moralim bozuldu. hatta arabayı yıkatacaktım canım sıkıldı yıkatmadım bile :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ruhumun
Birkaç günlüğüne Konyadayım Yaka Meram yolunda bana selektör yap sağa geçip senle yarışayım ama kaybedeyim bilerek.Yeter ki moralin düzelsin Araç A6.
ecoboost olmasın o focus?
quote:
Orijinalden alıntı: levogrande
ecoboost olmasın o focus?
ecoboost mecoboost bilmem ama focus tu. gıcığım bundan sonra focuslara. ilk fırsatta e39 540 alıp tokat manyağı yapacam onları :)