|
Merhaba arkadaşlar. Yıl başında ötv muafiyetiyle araç yenileme planım var. Şu an 2015 Focus kullanıyorum. Fiat Egea Cross Wagon 1.5 Hibrit versiyonu gözüme kestirdim. Ekonomik bir fiyata güçlü motor, ekonomik yakıt ve bakım, özellikle bagaj olmak üzere geniş olması (bagajda sürekli tekerlekli sandalye mevcut), adaptip hız sabitleme/şerit takibi/çarpışma önleme sistemi gibi yardımcı sistemler ve dış tasarım olarak epey ilgimi çekti. Sizce Focus'dan geçersem kalite/sorunsuzluk/ses yalıtımı ve süspansiyon konforu gibi konularda pişman olur muyum? Sedan Egea öyle olmasa da Cross versiyonun Focus ile benzer kalite ve konforda bir araç olduğu kanısındayım ama emin değilim. Özellikle de iki aracı deneyen varsa yorumlarınızı merak ediyorum. Bir diğer seçenek de Flame ya da Flame X-Pack seviyesi Toyota Corolla Cross. Onda da çoğu güvenlik donanımı var ve bağımsız süspansiyon ile X-Pack'deki panoramik cam tavan ilgi çekici. Fiyat olarak da şu an iyi ama Mart-Nisan'a kadar muhtemelen bulunmaz ve o tarihte de yeni ötv muafiyet limitini aşabilir. Sizce hangisi mantıklı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt