Şimdi Ara

Focus '20 satılıp CLA 180d almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 model 1.5 dizel focus var 110k km'de, 2016-2018 model 120k km'de CLA 180D almak kadar mantıklı, arabanın tasarımını çok beğeniyorum, henüz çocuk falan da olmadığı için arka koltukların dar olması vs çok önemli değil, açıkçası Renault motorlu olması da sorun değil, önemli olan sorunsuz olmalı, AMG paketin aksine comfort veya urban paket düşünüyorum, en azından spor süspansiyon yok ve daha yumuşak sanırım. Şuan 300 bin ekleyip rahat alabiliyorum CLA 'yı, sizce mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TxsMelih -- 18 Ekim 2025; 23:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lüks araçların ya 4 çeker yada arkadan itiş olması işin raconudur

Sorunsuzluk olarak araç temizse, önceki sahibi düzgün bakımlarını yaptırdıydsa sorun olmaz. Aslında Focus teknik, sürüş ve genel özen olarak daha iyi bir otomobil ama logo ve prestij olmayınca kıymet görmüyor. Özene bezene böyle iyi otomobil yapmanın da anlamı kalmadı artık zaten, ne anlayacak adam var, ne de kimsenin umrunda. Canınız istiorsa alın CLA'yı gitsin, hoş araç.

• Çok hızla işim yok hocam ya, zaten işe git gel yaparken kullanıyorum ve eskisi gibi de hız yapmıyorum artık, kaldı ki yanımda hatun var yapamam yani öyle bir hızı. Zaten alsam yaparım bakımını eksiğini vs binerim yıllarca, tek derdim millet çok sert diyor, fakat Amg değil de urban veya comfort falan da mı sert bunu bulamadım

• Alınır bence, premium premiumdur. A serisi, 1 serisi markanın kendi ürün gamında kalitesiz kaldığı için aşırı eleştiriliyor ama C segmenti bir araba olarak bakarsanız yine kaliteli araçlar. Yalnız işe git gel için demişsiniz mesafe kısa veya dur kalk trafik içeriyorsa dizelden komple çıksanız kafa daha rahat olur.

• Ben 18 bbs jantlı leon kullanıyorm. Alırken onu banada çok diyen oldu. Yok çok serttir bu yok buna binilmez yok bu yürümez yok bu hergün bi yeri dağılır. 1 Seneye yaklaştı coilleri biraz kaldırdım kullanıyorum keyfim yerinde vala. Sert diyince öyle yayları kesik şahin zannedio millet bunları. Otobandada yaylanan passattan daha iyi hissetiriyor. Velhasılkelam her türlü alınır. Ama merso ustan varsa tabi. Yetkili servisi ford'a benzemez, öperler hocam  

• Şuan kullandığınız aracın aynısını şirket aracı olarak kullanıyorum.Cla’nın da 200 benzin ve 220cdi(Kıbrıs’ta) versiyonları alım satım yaparken elime geçti kısa süreli ama toplamda 1000-1500 km yapmışımdır.
    Cla’yı kafanızdaki Mercedes algısına tam oturtmayın.Focus’tan sonra bir tık daha iyi malzeme kalitesi, bir tık daha iyi yalıtım ve prestij dışında pekte birşey vermeyecek size Cla.Focus’un sürüş dinamikleri çok daha iyi ve en önemlisi özellikle iç malzeme ve trimler çok çok daha dayanıklı.Ancak aracınızın ederinin maksimum %10’u üzerine eklenip alınabilir çünkü birde yaş büyüyor.
    Mercedes fanı biri olarak; Audi A1 bile Cla’dan bütünüyle daha başarılı bir araba.C segment premium düşünceniz varsa DQ200 risklerini göze alarak A3’e yönelin derim bu segmentte

Edit:Bu arada alacaksanızda Amg tercih edin çünkü diğer paketlerin satışı sizi zorlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 19 Ekim 2025; 9:12:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CLA 200 AMG ALINIR MI?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeğen 6 ay evvel 2014 Golf satıp GLA 180 aldı,

Memnunmuş...

Orijinalden alıntı: TxsMelih

Çok hızla işim yok hocam ya, zaten işe git gel yaparken kullanıyorum ve eskisi gibi de hız yapmıyorum artık, kaldı ki yanımda hatun var yapamam yani öyle bir hızı. Zaten alsam yaparım bakımını eksiğini vs binerim yıllarca, tek derdim millet çok sert diyor, fakat Amg değil de urban veya comfort falan da mı sert bunu bulamadım

Süspansiyonları kelimenin tam anlamıyla bok gibi

İçinde bir trim sesi var ki orkestra sanırsın

Sürüş kalitesi desen yok yol tutuş desen yok

Sanayiye götürsen kimse Renault bu demiyor Mercedes fiyatı çekiyor

Focus satılacaksa V40 alınır,BMW 1 alınır, giulietta alınır ,A3 hb/sedan alınır da bu çöp alınmaz kusura bakma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.