Şimdi Ara

FNSS’ten Umman’a İlk Teslimat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Umman’a gerçekleşen ilk zırhlı araç ihracatı için FNSS firması tören düzenledi. Firma, Umman Silahlı Kuvvetleri için Oman Pars III adı verilen versiyonda toplam 172 adet 6X6 ve 8X8 zırhlı araç üretecek. Pars 8X8 araç 12 personel taşıyor. Araç, 550 beygir gücündeki motoru ve 7 vitesi sayesinde 100 km/s sürate ulaşıyor ve 700 km menzile sahip. Bütün tekerlerinden dönen araç 8 metre dönüş çapı içinde dönüşünü tamamlıyor. Aracın kulesinde 25 mm top bulunuyor. Pars’ın 6X6 versiyonu yedi personel taşıyor. Araç, 483 beygir gücündeki motoru sayesinde 100 km/s sürate ulaşıyor. Araç 700 km menzile sahip. Araç, 25 mm top taşıyor. Törene Savunma Sanayii Müsteşar yardımcısı Köksal Liman katıldı.

    Kaynak:http://c4defence.com/Gundem/fnssten-ummana-ilk-teslimat/4640/1FNSS’ten Umman’a İlk Teslimat

    FNSS’ten Umman’a İlk Teslimat

    FNSS’ten Umman’a İlk Teslimat







  • Turkiyede artik FNSS BMC ve Otokar gibi ZPT ZMA Mrap vb. zirhli araclar konusunda gayet uzmanlasnis firmalar var ve bu firmalar global capta da ihracat yaparak bunu kanitladi fakat bu araclarda halen yurtdisindan dizel motor ve sanziman kullaniliyor .Artik birilerinin bu ise el atip 200-400-600 bg gucune sahip bir dizel motor serisi uretmesi lazim.Ama sanirim kimsenin isine gelmiyor boyle bir ise girmek.Veya urunun getirisinin maliyetinden az olacagini dusunuyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stadhouder kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen motoru üretmek dışarıdan getirtmekten daha az maliyetlidir maliyeti daha fazla olsa bile ileride anlaşmazlıklar çıkıp dışarıdan motor alamadığımız zaman ne yapıcaz peki motorsuzmu gidicek araçlar az düşünseler bunu yapın daha artık şu motoru sene 2017 hadi çok zor yapılamayacak bir şey olsa elimizde imkanda var ne bekliyoruz hayla şu motoru yapmak için anlamıyorumki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stadhouder kullanıcısına yanıt
    Tümosan ve Bmc bu konuda çalışıyor hocam.

    Aslında Ford Otosan motor ihtiyacını karşılayabilir ama onlar da bu işe girmiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.