Şimdi Ara

Fm16 türk liginde piyasa artmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mesela avrupa liglerinde dandik bir rotasyon oyuncusu 20-30milyon€ piyasa yaparken sizin 185 pa lı 5senelik kontratlı oyuncunuzun max 25milyon€ olması ancak avrupaya sattığınızda 70-80milyona fırlaması ??

    Bunu nasıl düzeltebiliriz Türkiye'yi de normal avrupa liglerinde gibi piyasa olması için çünkü tam 18 sezon oynadım değişmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Data editörden yapabilirsin data dan Türkiye'yi arat tıkla ona oradan oyuncu değerleri vardı sanırım oradan bulun değiştirin tabi yeni oyunda geçerli olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper lig diğer ligler arasında kaçıncı sırada. Aksine bende şuan ilk 3 te olduğu için çok el yakıyor diye yabancı alıyorum.


    Önceden daha zorlu ligde oynamak istiyorum diye kaçanlar gelmeye can atıyor. İngiltere Türkiye Fransa ilk 3 lig suan Ş.ligi kotasında fazlasıyla türk takımı var. 7 takım avrupaya gidiyor diger kupaları kazanana baglı degısıyor .

    Kimle ilgilensem PTT de bile olsa 1 mılyonu 22 ye cekıyorlar bana. 2016 da 3-4 mılyona cok rahat alacagım adam bana 65 mılyona patlıyor. Rotasyon oyuncusu olacak birde :D
  • Şöyle açıklayım ;

    Ligimizin en yüksek potansiyelli oyuncusu Bruma 13M gibi bir rakama RBL'ye gitti.

    Aynı RBL,PSG'den yanlış hatırlamıyorsam Ikone'yı aynı paraya transfer etti. Ikone,Bruma'ya nazaran daha az sure alan bi futbolcu.

    Demek istediğim herşey ligle alakalı. Bruma şimdi 1 sezon iyi oynarsa 40-50 aşağısı bi takıma gitmez.
  • Itibar hepsi ve lig siralamasi.



    1. Sirada olsan lig siralamasinda ve kuluplerin itibar yuksek olsa la ligadan pahalida olur. Yani Iskocyada celtic hep sampiyonlsr liginde oynuyo ama kim takiyo iskocyayi? Bi takimla olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Börcır kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim ama ligi yükseltmek daha kötü oldu ya. Sırf rotasyonda kalsın kupada falan oynatırım elde bulunsun diye aldıgım adama mılyonları istiyorlar. altınordu da 20 yaşındaki oyuncu statları öyle idare eder yani 2-3 sene oynatıyım gerekirse bedava yada fesih bile etsen dert etmezsın 280 mılyondan açtı kapıyı. Çok abartmaya başlıyorlar sırf ilgilendin diye 5 mılyon etmeyen adama 130 cekıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.