Şimdi Ara

FM14 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 senedir oyunu oynuyorum.En son 2012 yi oynadım çünkü 2013 ün maç motorunu ve futbolcuların hareketlerini hiç beğenmedim.2014 üde yeni indirdim fakat oda 2013 le aynı çıktı pek bi fark yoktu.Güncelleme yaptım en son 2.0.0 güncellemesini kurdum fakat aynı kaldı oyun.Mesela oyuncu uzun top attığında top yere değdiğinde hız kaybetmiyor sanki hızlanıyor veya sabit hızla deva ediyor,zaman zaman defansın kendisine doğru gelen rakibin önünden kaçması veya hiçbirşey yapmaması,futbolcular sanki kayarak hareket ediyor...Bilmiyorum sizde de böyle oluyor mu?Fakat bende oluyor ve pek ısınamadım oyuna.2012 sanki 2013-2014 ten daha güzel geldi bana.Fakat eski oyununda oynamak istemiyorum alabileceğim başarıları aldım ondada.Maç esnasındaki arayüzlerde güzel değil.tek güzel yanı Oyun hızlanmış olmas ıve son dakika transferleri olması.

Merak ediyorum sizde durum nedir?Alışma sıkıntııs çektiniz mi veya benimle aynı dertte olup oynamaya devam mı ettiniz?

• emrebdt kullanıcısına yanıt
    selam,

2001-02'den beri oyunu oynuyorum. geniş bir arşivim var :) oyunu çıkar çıkmaz orjinal olarak aldım. ilk günlerde arayüzlere alışması zor oldu. 2013'e çok alışmışım. maç sırasında herhangi bir şey gözüme çarpmadı henüz. ama 2013 bence daha iyiydi. ayarlardan 3d maç motorunu yazılımsal yaparsan bence yaşadığın sorun düzelebilir.
  • pckolog08 kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğini anlayamadım ayarlarda öyle birşey görmemiştim ss koysan çok iyi olur.sen de öyle bir sorun yoksa demekki maç motorundan kaynaklanıyo.bana göre 12'in maç motoru daha mantıklı.Ayrıca 13 ile 14 arasında maç motorunda pek bi fark yok ikisi benziyor ama 12 ile 13-14 arasında dağ gibi fark var.
  • 2013 2014 den çok daha iyiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Pek zannetmiyorum, maç motoruna dışarıdan müdahale olmaz. Belirttiğiniz durum, Grafik ayarlarına dahildir.
  • scartor kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: scartor

Pek zannetmiyorum, maç motoruna dışarıdan müdahale olmaz. Belirttiğiniz durum, Grafik ayarlarına dahildir.

tercihlerde ikinci sekmede sanırım, GPU modu veya yazılım olarak seçebileceğiniz bir ayar var. default olarak GPU mod geliyor. maç görüntülerinde sorun yaşıyorsanız onu yazılım yapıp kontrol edebilirsiniz.
  • SEGA git gide bozuyor ya 2013 veya 2014 hiç ir zaman 2012'nin yerini tutamaz. Bakalım 2015 nasıl olacak.
  • Aynen öyle 2013 çok az iyi olabilir 2014 ten ama temelinde maç motoru olarak ikisi aynıdır.2012 bunlardan ayrıdır.Ben hala şu an 2012 oynuyorum.2012 deki moç motorunu biraz geliştirip sunsalar ben 2015 i oynarım.Gerçi rekabet olmadığı için fazla bi değişiklik olmayacak gibi oyunda ama umarım 2012 gibi olur.Pestede aynısı oldu 2010 daki top sürme 2014 te var şimdi.bence oyunlarda sistem oturduğu zaman onu bozmayıp geliştire geliştire sunmalılar.Ta ki yeni sistem düşüncelerinin gerçekten iyi olacağına emin olana dek.
  • Beyler fifa 14 alıcam PC için fakat ultimate pc de var mı yok mu bilemiyorum yardımcı olur musunuz ?
    Dışarıdan müdahaleden kastım hangi modu seçerseniz seçin ilk mesajda ki saçmalıklar devam edecektir. Modlar arasında bu yüzden pek fark yok.
    14.3.0 güncellemesinde maç motoru ile ilgili bayağı güncelleme var. Sanırım artık düzgün şekilde oyun oynayabileceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.