|
Selam arkadaşlar. Ben fm 24 kariyer modunda son 1 haftadır sorunlar yaşıyorum. Sorunum oyunu ilerleyişini kayıt ediyorum ama tekrar yüklemek istedigimde kayıtlı oyun yüklenemedi hatası alıyorum. Eski kayıtlara döndügümde açılıyor biraz ilerleyip deneme amaçlı kayıt ediyorum tekrar açıyorum kayıt dosyasını yüklüyor. Tamam düzeldi deyip devam ediyorum. Bir bakıyorum dosya gene yüklenemedi hatası alıyorum. Yani kafasına göre bazen kayıt ediyor bazen etmiyor. İnternette dolaşan Antüvürüs programında oyun veya kayıt dosyalarını istisna bırakmak yani oyun veya kayıt dosyalarını antivürüsün taramasını ve değiştirmesini engellemek gibi önerileri yaptım. Hatta oyuna girerken antivürüsüde kapattım. Oyunun veya kayıt dosyalarının bulundugu C diskinde ise yaklaşık 100 gb alan var yani yetersiz bellek yüzünden kayıt etmiyor gibi bir durum yok. Oyunu yaklaşık 1 senedir oynuyorum 2030 lara kadar geldim kariyerde ilk defa son 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum. 1 hafta önce windows güncellemiştim onun ile alakalı olabilir mi ? Veya başına gelen veya çözümü bilen var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler