Şimdi Ara

FM 2020 | GALATASARAY'LILAR DERNEĞİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
15.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam Andre Silva iyi transfer olmuş Aldıklarından tavsiye ettiğin olursa paylaş hocam Kolay gelsin
  • Foden'i kiralaman harika iş olmuş. Hemde komik bir sözleşmeyle

    Lodi'de harikaymış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MA11

    Avrupa Fatihiydik şimdilerde Avrupa Ligi 2'ye düştük.

    Nedendir bilmiyorum ön elemelerde şansımız iyi gitmiyor. Bizde AL2'ye kaldık. Kadroyu yeniledim ve ligde kalburüstü gidiyoruz. Geçiş dönemimiz sancılı geçiyor malesef.

    Birkaç transferim var onları da söyleyeyim.Bu arada Diagne kiradan dönünce 27Maç/22Gol ile oynadı. Falcao 2 senedir kirada ve maaş ödemiyorum.Bu sezon sonu da sözleşmesi bitiyor kurtuluyorum.
    Muslera artık yaşlandığı için ve Uğurcan Çakır'ı transfer ettiğimden dolayı son kiraladım ve yollarımızı ayıracağım.Kadroyu yenileyip gençleştireceğim.Keşke bu dönemde CL'de olsaydım para yapardık ama kısmet değilmiş.

    Takumi Minamino
    Juan Manual Gutierrez
    Gonzalo Montiel
    Regenimiz
    Arnor Sigurdsson
    Walter Perez
    Yunus Mallı

    Bunlara ek olarak tecrübeli orta saha Adrien Silva'yı bedeva aldım. Yunus'da bizi sözleşme sonu olarak geldi. Bileniniz vardır ama yine hatırlatayım. Sözleşmesi bitecek oyuncuya sözleşmesi bitmeden teklif ettiğinizde çok uçuk rakam istiyorlar. Acele etmeyin bırakın sözleşmesi bitsin. Yunus kulubundeyken benden 3-4M arası maaş istedi bende bekledim vermedim. Şimdi oynadığı rakam çok komik.

    Güney Amerika'ya gözlemci yolluyorum tüm oyuncuları oradan keşfedeceğim. Ayrıca Türkiye'den yeni gençleri kovalıyorum.Bunun yanında sözleşme sonu bize para kazandıracak ve tecrübe katacak oyuncu bakıyorum.
    Bu sene mecbur şampiyon olmamız lazım.Ligin ortalarındayım.Artık şampiyon olmadan başından kalkmam.
    Aynı dönem Yunusu ben de aldım. Şimdilik yedek takılıyor. Sözleşmesi bitince 10'da 1 fiyata bile gelebiliyorlar. Mesutu çok uyguna alacaktım araya girdiler.

    Antalyaspor'da Fehmi Koç diye bir genç var. Alabilirsem alacağım, çok kaliteli bir genç, satıyorlarsa alın.

    @- The Stig -
    Penaltı sorunu ana sürümde çözülür. 1 sezon bu şekilde idare edeceğiz artık. Yalnız bu şekilde bende Almada tam gelişmeden rekor kıracak, 11 maç 19 golde şu an, 15i penaltı.




  • Evet, 3. sezon devre arasına geldik, tarih 1 Ocak 2022 ve yönetimimiz 44 milyon dolarlık transfer bütçesini önümüze koydu. Artık istediğimiz kadroyu kurmaya başlayabiliriz.

    Ama ffp dönemi yazın bitecek gibi çünkü hala maaş bütçesi-transfer bütçesi geçişine izin vermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 17 Kasım 2019; 3:20:4 >
  • Evet beyler 3 senelik GS kariyerimin sonunda yönetimin kupa kazanamadınız bahanesiyle bizi şutlamasından sonra kariyerimi bitirmiş bulunuyorum. Tamam başarı kazanamadık ama mali durumumuz iyiydi güzel transferlerimiz vardı fakat fayda etmedi.

    Ligde BJK ile çekişiyorum adamlar hiç mi takılmaz hiç mi hata yapmaz arkadaş. Ligin 2.devresi 17 maçın belki 14ünü kazandım ama adamlar hata yapmadığı için fayda etmedi. Evimde Diagne'nin 5 golüyle mahvettim ama yetmedi tabi. Bu arada Diagne'yi oynatmadan sattıysanız çok şey kaçırdınız. Bende 2 sezonda 50'ye yakın gol attı.

    Şimdi okyanusta sallanan sal misali kulüp bakıyorum artık oradan yürüyeceğiz sizlere başarılar.

    Transferlerden Minimano ile Sigurdsson iyi iş yaptı.Stoper tamdemi Drongelen ve Quarta kusursuza yakınlar.Emre Akbaba iyi asistçi.Mehmet Özcan tam bir yedek kadronuzda her daim tutun.




  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Bu oyun geçmiş serilere göre daha zor geldi bana da. Öyle lige ambargo koymak, 15-20 puan farkla şampiyon olmak yok anlaşılan. Daha gerçekçi tabi.

    Kaliteli regenleri kapmak da zorlaşmış. Adamlar da keşfediyor ve regenler doğal olarak onları seçiyor. Türkiye'nin ve Galatasaray'ın itibarını yükseltmek lazım ki adamları alalım. Bir de tabi ffp ve mali durum olayı var. Adamlar çıkarıp 100m masaya koyuyor.

    Diagneyi oynatmadım, sen de iyiymiş. Bir sonraki kariyerimde denerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 17 Kasım 2019; 16:40:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Evet, 3. sezon devre arasına geldik, tarih 1 Ocak 2022 ve yönetimimiz 44 milyon dolarlık transfer bütçesini önümüze koydu. Artık istediğimiz kadroyu kurmaya başlayabiliriz.

    Ama ffp dönemi yazın bitecek gibi çünkü hala maaş bütçesi-transfer bütçesi geçişine izin vermiyor.
    Hadi hayırlısı hocam. Benimde buna yakın bir transfer bütçem oldu 2021 Mart ayında. Umarım yönetim hiç etmez. 3.sezona bomba gibi girmek istiyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MA11

    Evet beyler 3 senelik GS kariyerimin sonunda yönetimin kupa kazanamadınız bahanesiyle bizi şutlamasından sonra kariyerimi bitirmiş bulunuyorum. Tamam başarı kazanamadık ama mali durumumuz iyiydi güzel transferlerimiz vardı fakat fayda etmedi.

    Ligde BJK ile çekişiyorum adamlar hiç mi takılmaz hiç mi hata yapmaz arkadaş. Ligin 2.devresi 17 maçın belki 14ünü kazandım ama adamlar hata yapmadığı için fayda etmedi. Evimde Diagne'nin 5 golüyle mahvettim ama yetmedi tabi. Bu arada Diagne'yi oynatmadan sattıysanız çok şey kaçırdınız. Bende 2 sezonda 50'ye yakın gol attı.

    Şimdi okyanusta sallanan sal misali kulüp bakıyorum artık oradan yürüyeceğiz sizlere başarılar.

    Transferlerden Minimano ile Sigurdsson iyi iş yaptı.Stoper tamdemi Drongelen ve Quarta kusursuza yakınlar.Emre Akbaba iyi asistçi.Mehmet Özcan tam bir yedek kadronuzda her daim tutun.
    Bende şuan GS kariyerimde aynısını Trabzonla yaşıyorum. Konyaya 6 attım, aynı hafta adamlar 7-0 yendi

    İngiltere veya Almanya liglerine takıl derim hocam




  • Bende su sorunu yaşıyorum. Boşta olan veya sözleşmesi 6 ay sonra dolacak adamlarla imza attırmaya çalışırken 1001 tane istek istiyorlar.

    Yok sevdiği bir kişi transfer edilecek, yok kaleci pozisyonuna takviye edilecek. Yok oyuncu takımı sıçrama olarak kullanabilecek falan. Hadi hepsine eyvallah

    Beni delirten minimum serbest kalma maddeleri. Dani Olmo'yu alacaktım. Adama 6 milyon euro yıllık maaş verdim eyvallah çekti.

    İmza parası 5 milyon istedi tamam ulan dedim Ama çıkıpta 16 milyon serbest kalma maddesi koydurdu o saat beynimden vuruldum.

    Bunun gibi Ocak ayında 3-4 tane çok kaliteli takımı yukarıya taşıyabilecek adamı kaçırdım. Sinirimden 3 transferle sezonu noktalıyorum




  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Cufre'yi sattım, Diaz çalışma izni bekliyor. İyi bütçem oldu. Yönetim hiç ederse ben de onları hiç ederim.

    Yalnız yazdığım gibi transfer zorlaşmış. Kaliteli adamlar buluyorum, tam anlaşacağım alacağım, araya girip kapıyorlar.

    Bir de başka takımın ne sözleşme önerdiğini gerçekte bilirsin, sonra onun üzerine çıkma imkanın olur ama oyunda seninle 2-3 e anlaşan adama 5-6 vermiş oluyorlar sonra oraya gidiyor tabi. Bana dese "adamlar şu kadar veriyor, sen ver sana geleyim" tamam diyeceğim.
  • Aynen o can sıkıcı bir durum. Birde 20 milyon eurolara teklif ettiğin adamları başka takımların 8 milyona alması çok sinir bir durum.

    Hadi geçen sezon Fenerbahçe'den sırf bu yüzden Deniz Türüç'ü alamadım. Tamam belki rekabetten ötürü falan ama elin gavurundaki bir topcuyu ben almak istediğim 20 milyonu kabul etmeyenler nasıl olurda 8 milyonu kabul edip transfer oluyor anlamadım.

    3.sezona şu 43 milyon euroyu bırakırsa yönetim işte o zaman korksun benden FM
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Hocam bu senden fazla maaş verme durumunda bazen oyuncunun menajeri sana gelip;sizinle anlaşmak istiyoruz şu kadar para verirsen oyuncu sende tarzı bir şey diyordu geçen seride. Bende istediği maaşı verip alıyordum.Tabi burada oyuncunun senin takımını istemesi lazım. Senin teklifinin yanında diğer takımlar cazip gelip oraya da gidebilir. Mesela EPL takımları..
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen bazen oyuncu istekleri çok fazla olabiliyor. Ben aralarından bazılarını direkt pazarlıktan çıkar diyorum. Mesela takıma takviye yapılacak bölgeler,maaşa zam,antrenör ekibi gelişmesi gibi.
    Zaten geriye kalan istekler pek önemli olmuyor kabul ediyorlar. Ama düşük serbest kalma bedelini kitleyince bende hiç görüşmeden teklifi çekiyorum.
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Evet geçen seride nadiren de olsa vardı öyle bir durum. Gene de kaliteli oyuncuları kapabiliyorduk, hepsine tam biz istediğimiz anda teklif götürmüyorlardı.

    Bu arada bir regeni atl.madrid ve birkaç takımın elinden söktük aldık. Maaş konusunda pazarlık yapmadım, bastım parayı aldım. Yalnız Hurtado'yu iyi paraya satacaktım ama sözleşmeyi kabul etmedi ve elimde patladı. Regen yılda 3m'ye u19da takılacak gibi.
  • 21/22 sezonu bomba gibi bitti. Şlden al'ye düşmemiz, Tr kupasında erken bir şekilde Hatayspor'a elenmemiz sonucu yönetim tepemizdeydi ama vazgeçmedik ve ligi 22 puan farkla kazanırken Avrupa Ligi kupasını müzemize götürdük.

    FM 2020 | GALATASARAY'LILAR DERNEĞİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 18 Kasım 2019; 23:44:29 >




  • Tebrik ederim hocam harika sonuç eze eze almışsın kupayı
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Son 5 yıldır golü olmayan Pedraza açılışı yaptı, kiralık ve son maçı olan Chong coştu, kariyerinin son maçı olan Fernandinho da gol atınca Chelsea melsea kalmadı ortada. Finallerin takımıyız sonuçta.

    Bu arada Hakimi'yi tutamadık ve yerine 15milyon verip Montiel'i aldık. Kaan Ayhan ve Ozan Kabak da kontenjan için parayı basıp aldığımız oyuncular. Bir de kaleci değişimi olacak. Savunmacı Tosin'i 20mye satıp devre arası aldığımız regeni a takıma çıkarttım. Pasör stoper değil ama potansiyeli yüksek, oynatır satarım dedim.
  • 22/23 sezonunu dünya kupası yüzünden erkenden açtık. Man. city ile süper kupa finalinde 10 kişi kalarak uzatmalara götürdük ama gücümüz yetmedi.

    FM 2020 | GALATASARAY'LILAR DERNEĞİ
    Transferlerimiz şimdilik bunlar. Aramıza yıldız oyuncu Gareth Bale'i katarak güçlendik. Özellikle kaleci Audero'nun özellikleri çok iyi, performansı da iyi olursa süper kaleci kazanmış olacağız.




  • Evet beyler merhaba,
    Bende dayanamayıp oyunu aldım ve hemen kariyere başladım.Devre arasına kadar mevcut kadrodan hemen herkesi satıp kiraya verdim.bir tek muslera ve falcao kaldı.mustafa kapı,yunus akgün, atalay babacan ve erencan yardımcıyı as kadroya monte ettim.diğer arkadaşların önerdiği transferlerden uygun olanları aldım.şl de gruptan çıkamadık ama Süper ligde 3 hafta kala şampiyon olduk.sezon sonu muslera,maicon,diagne ve diğer kiraya verdiklerimide iyi paralara satarak leminaya kaynak yarattım.altay ve berkeyi 10 m euro gibi bir rakama aldım.schalkeden ahmet kutucuyu 4 m euro harcadım.ayrıca her bölgede gelecek vaadeden oyuncum var fakat sağ bekte şenere mecbur kaldık.nazım sangareye teklif yaptım 16 m euro istediler.taktik 4-2-4 olarak sabit. Şl de 5-4-1 gegenpres e adapte oldu takım. Sezon başı real madrid ile 2-2 kaldık gegenpres işe yarıyor.sorusu olan varsa cevaplayabilirim.herkese bol şans.

    FM 2020 | GALATASARAY'LILAR DERNEĞİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Rest77 Real maçında top kapma istatistiği harika. Ancak isabetli pas oranı çok düşük kalmış. Yüksek tempo ve dikine pas mı oynatmaya çalışıyorsun? Ayrıca rakibe verilen 39/19 şut biraz fazla olmuş. Kanatlarda kimi kullanıyorsun ve orta isabet oranını merak ettim. İyi oyunlar dilerim.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.