Şimdi Ara

FM 2013 STEAM serverı üzerinden oynamak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Oyunu STEAM serverı üzerinden oynamak isteyenler var mı? Varsa ben server kurdum, sizleride beklerim. Belli günlerde ve saatlerde online olup oynamak gerekecek sadece sanıyorum. Bende çok deneyimli değilim.

• bende oynayabilirim.

Football Manager 2013 Kulübü
  • Bende oynuyabilirim.

Ben de oynarım. H. içi hemen hergün akşamları olabilir..
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • Ekleyin arkadaşlar. 2011 yılından beri online oynadığımız 8 arkadaş var. Eskiden hamachi üzerinden oynardık 8 kişi. İnanılmaz kasardı ama fm aşkı işte :) Bu sene hepimiz orjinal aldık. Ağ tamamen kapandı çünkü. Hamachi üzerinden artık oynanmıyor. Kısacası orjinale sahip olmayan oynayamayacak. Neyse konumuza dönelim :)

Bu sene 20 kişi Premier lig yapmayı düşünüyoruz. Şuanda 9 kişi steam üzerinden premier lig oynuyoruz. Ufacık bir kasma var. Hamachiye göre 0 kasma diyebiliriz. Katılmak isteyen arkadaşlar varsa beni eklesinler. 20 kişilik kariyeri yeni pack gelince yapacağız. Şuanda 9 kişilik kariyerimize gelebilirsiniz.

Ayrıca şunu belirtmek isterim. Geçen yıllarda oynadığımız oyun 6 7 sezon sürdü. Daha sonra regenler dolduğu için oyuna baştan kurduk. Tekrar 6 7 sezon :)

İletişim: m.orkunkartal@hotmail.com

Orijinalden alıntı: myres

Ekleyin arkadaşlar. 2011 yılından beri online oynadığımız 8 arkadaş var. Eskiden hamachi üzerinden oynardık 8 kişi. İnanılmaz kasardı ama fm aşkı işte :) Bu sene hepimiz orjinal aldık. Ağ tamamen kapandı çünkü. Hamachi üzerinden artık oynanmıyor. Kısacası orjinale sahip olmayan oynayamayacak. Neyse konumuza dönelim :)

Bu sene 20 kişi Premier lig yapmayı düşünüyoruz. Şuanda 9 kişi steam üzerinden premier lig oynuyoruz. Ufacık bir kasma var. Hamachiye göre 0 kasma diyebiliriz. Katılmak isteyen arkadaşlar varsa beni eklesinler. 20 kişilik kariyeri yeni pack gelince yapacağız. Şuanda 9 kişilik kariyerimize gelebilirsiniz.

Ayrıca şunu belirtmek isterim. Geçen yıllarda oynadığımız oyun 6 7 sezon sürdü. Daha sonra regenler dolduğu için oyuna baştan kurduk. Tekrar 6 7 sezon :)

online oynarken herkesin aynı anda online mı olması gerekiyor ? Bence gün - saat gibi detaylar önceden belirlenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: mrking

quote:

Orijinalden alıntı: myres

Ekleyin arkadaşlar. 2011 yılından beri online oynadığımız 8 arkadaş var. Eskiden hamachi üzerinden oynardık 8 kişi. İnanılmaz kasardı ama fm aşkı işte :) Bu sene hepimiz orjinal aldık. Ağ tamamen kapandı çünkü. Hamachi üzerinden artık oynanmıyor. Kısacası orjinale sahip olmayan oynayamayacak. Neyse konumuza dönelim :)

online oynarken herkesin aynı anda online mı olması gerekiyor ? Bence gün - saat gibi detaylar önceden belirlenmeli

http://forum.donanimhaber.com/m_67720113/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67725866

• quote:

Orijinalden alıntı: PCManiakk

Arkadaşlar merhaba,

Oyunu STEAM serverı üzerinden oynamak isteyenler var mı? Varsa ben server kurdum, sizleride beklerim. Belli günlerde ve saatlerde online olup oynamak gerekecek sadece sanıyorum. Bende çok deneyimli değilim.

Kardeşim bende oynamak isterim
    || Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||
  • bende oynarım nasıl oynanacağına dahil bilgisi olan varsa söylesin

ACEMİ BİRLİĞİ: Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı ETİMESGUT/ ANKARA
  • ben de oynarım

En uygunu rekabet kupası görünüyor. Öyle uzun uzadıya online lig oynamak pek kasar. Rekabet ligi en az 2 en fazla 6 takımla oynanmakta. Takımlar ikişer defa karşılaşmakta ve lig usulü. Diğer bir oyunsa Elemeli Kupa. 2 - 32 takım arasında elemeli olarak maçlar oynanmakta.

Rekabet liginde yer almak isteyenler mesaj atsın lütfen.
    2. Jiralya
    3.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.