Şimdi Ara

FM 2012 Türkçeleştirme çalışması (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
1
Favori
78.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • site bi açılıp bi kapanırsa olacağı bu.iyi oluyor.daha ne palavralar çıkacak.yamayı çıkart.sonra istediğin kadar sunucuyu değiş.tam çeviriler hızlanmışken ne yapmaya çalışıyorlar.
  • geçen senede yapıyoruz yapıyoruz dedikten sonra kusura bakmayın olmadı diyenler değil mi bunlar ? neyse oynayın ingilizce ya zaten fm kullanıcıları ezberlemiştir hangi yorumun ne olduğunu
  • Parasızlıktan site kapanmıs :D:D

    FMGraphics.Net Sizden Yardım Bekliyor! (Hesap numaraları aşağıda)

    FMGraphics.net günde binlerce farklı kullanıcı tarafından (günlük 12-13 bin kullanıcıda seyretmekte) ziyaret edilen, Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen Football Manager sitesi. Elbette ki bunun getirdiği pek çok sorumluluk bulunmakta. Bunların en başında sunucu masrafları gelmektedir. 13 Şubat 2006'da ben ve bir kaç arkadaşım ile tamamen sevdiğimiz bir oyunun hobi amaçlı olarak web sitesini açtığımız zamanlarda, FMGraphics.net'in alanında ilk başvurulan adres olacağını öngörmüştük fakat bu kadar ağır sorumluluklar yükleyeceğini beklememiştik.

    Belirttiğim gibi, FMGraphics.net 13 Şubat 2006 tarihinden bu yana, kullanıcılardan hiç bir karşılık beklemeden binlerce grafik eklentisi, taktik, dosya, update yayınlamıştır. Bunun yanında daha ön plana çıkan kısım ise Türkçe yamalardır. Yine bu da kullanıcılardan hiç bir karşılık beklemeden, sadece oyunu daha rahat oynayabilmeleri açısından giriştiğimiz projelerden sadece birisiydi.

    FMGraphics.net kurulduğundan bu yana, büyük ölçüde sunucu giderlerini cebimizden vermeye çalıştık. Bazen reklam gelirleriyle karşıladık, bazen farklı yollardan. Bu sunucu masrafları şuanda içinden çıkılamaz bir hale gelmiş bulunmakta ve sadece bu oyunu sevdiğimiz için devam ettirdiğimiz web sitemizin sunucu masrafları ödenememektedir.

    Hatırlarlayacaksınız, geçen ayda da yine bu şekilde sunucu masrafları ödenemediği gerekçesiyle FMGraphics.net bir kaç gün kapalı kalmıştı. Ayrıca, FMGraphics.net'in tek gideri sunucu masrafları değildir. Bunun yanında pek çok gider bulunmaktadır. Ve bunları kurucu adminler ve yönetim ekibi olarak karşılayabilecek durumda değiliz. Ve sitede bulunan Google reklamlarının gelirleri, bu gelir - gider dengesinin yanından bile geçmemektedir.

    Sizlerden, 2006'dan bu yana faydalandığınız FMGraphics.net için küçük bir bağışta bulunmanızı rica ediyoruz. Bu bağışlar ister 5 TL olsun, ister 100 TL, sadece çorbada tuzunuzun olmasını istiyorsanız ufak bir bağışta bulunun.

    FMGraphics.net'in sunucu giderlerinin ve diğer masraflarının ödeme tarihi ziyadesiyle gecikmiş olup, sitenin her an kapanma riskiyle karşı karşıya kaldığını da belirtmek isterim. Türkçe FM 2012'nin ivme kazandığı bu günlerde web sitemizin kapanmasını eminim hiç birimiz istemeyiz.

    Konu yoruma kapalıdır. Bağış yapan arkadaşlar bana özel mesaj ile bilgilendirme gönderebilirler.

    Garanti Bankası
    Hesap No: 6620264
    Şube Kodu: 726
    IBAN: TR37 0006 2000 7260 0006 6202 64
    Hesap Türü: TL
    Alıcı Adı: Salih ÖZKUR

    PayPal üzerinden bağışta bulunmak için gönderebileceğiniz adres; ademozkur@msn.com
    PayPal, kredi kartınız üzerinden alışverişte bulunmak, ödeme yapmak ve ödeme almak için kullanılan bir websitesidir. Nasıl kullanıldığını bilmiyor iseniz Google'dan yardım alabilirsiniz.


    Saygılar ve sevgiler.
    FMGraphics.net AİLESİ

    bunlar cok komik arkadaşlar ya ne diyimki yazık...gecen sene kıvırmalar bu sene bu olay bravo valla hala takıp eden olursa yazıklar olsun..her forumda geyik konusu oldular bravo..




  • Ne kadar para lazım onuda yazın bari yüzde olarak :D:D öyle para lazım dıyıp acmakla olmaz :D ordadada yüzde olarak gösterim yapalım :D:D haha ama bak kacmak yok yıne baska bahane bulup:D

    Bir forumdan..
  • al işte.o kadar kişi emek verdi uğraştı çevirdi dosyaları.%70 olmuşken yaptıkları işe bak.ben böyle bir palavra görmedim.karşılıksız yapıyorlarmış.resmen insanları kullanıyorlar.forumda sövmesemde içimden çok güzel sövüyorum şuanda.yazık.
  • Kesinlikle aynı dusuncedeyım , madem site kapandı karsılıksız yapıyoruz dıyorlar acsınlar bir blog sitesi ordan devam etsin çeviri nedir bu rezalet ya anlamadım gitti yazıklar olsun...
  • Şu işe bak ya.Yen yama için iyi olmadı,site içinde bir gram üzülmedim.
  • 75 TL gerekliymiş sitenin acılması için :D admin zaten o parayı ödeyemiyorsa hiç açmasaydı arkadaşlar yazıklar olsun baska bı halt oldugu cok bellı 75 TL bedel biçtiler demekki yaptıkları yamaya..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skyman090

    75 TL gerekliymiş sitenin acılması için :D admin zaten o parayı ödeyemiyorsa hiç açmasaydı arkadaşlar yazıklar olsun baska bı halt oldugu cok bellı 75 TL bedel biçtiler demekki yaptıkları yamaya..

    şaka gibi 75 tl yokmu yani adminin cebinde bunlar çok ucuz hareketler, yamayı adam gibi yapıp bitirip bi sponsor bulsalar (turksportalın 2005ten beri yaptığı gibi gilettele anlaşıp oyunu açtığında ekrana video geliyodu) daha fazla para kazanırlar, böyle ucuz şeylere hiç gerek yok, adam olan bunu yapmaz
  • Bence bunun altında bir numara var ya neyse bu arada fm11den bu yana türkce fm sitelerini takip etmiyorum.Fm-base,sigames gibi grafik dosyaları dersen var hertürlü rehber var kapsamlı bir şekilde zaten fm11-fm12 oynaya oynaya ingilizceyide çözdük sayılır.Ha bu arada yalan söylemeyim birtane türkçe fm sitesini takip ediyordum oda kariyerler için okuması zevkli oluyordu artık onuda takip etmem.
  • günde 12 13 bin hit alan bir site nasıl oluyorda reklamlardan falan sunucu masrafını cıkaracak kadar bile para kazanamıyor hayret..

    75 tl mi??bu rakam ciddimi yahu..eger ciddiyse durum cok vahim..binlerce kişiden para toplamaya calısıyorlar 100 tl de yollayabılırsınız dıyolar,bende sandım 10-20 bın tl falan para lazım..75 tl cok komık bi rakam ya..adamlara 200 300 bsy versek siteye ortak olcaz nerdeyse :)75 tl dogruysa adamların amacı sıteyı acmaktan zıyade para koparmak gibime geldi..umarım yanılıyorumdur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_k12

    günde 12 13 bin hit alan bir site nasıl oluyorda reklamlardan falan sunucu masrafını cıkaracak kadar bile para kazanamıyor hayret..

    75 tl mi??bu rakam ciddimi yahu..eger ciddiyse durum cok vahim..binlerce kişiden para toplamaya calısıyorlar 100 tl de yollayabılırsınız dıyolar,bende sandım 10-20 bın tl falan para lazım..75 tl cok komık bi rakam ya..adamlara 200 300 bsy versek siteye ortak olcaz nerdeyse :)75 tl dogruysa adamların amacı sıteyı acmaktan zıyade para koparmak gibime geldi..umarım yanılıyorumdur

    para koparmak olduğu çok açık ve net.
  • facebooktakı grupta once admin 75 yazdı sımdı 140 tl ye cıktı masraflar bakalım :D dahada artar gıbıme gelıyor :D

    Bu kadar düşmemeleri gerekiyodu 2011'deki yamuklarının uzerıne boyle bırsey normal aslında..
  • Milleti cahil sandılar heralde. Geçen senenin aynısını yaşarsak hiç şaşırmam. Rezilliği yapacaktınız bari baştan yapsaydınız
  • yok arkadaş mümkünse bundan sonraki senelerde oyunceviri el atsın bu duruma...
  • havada vurgun kokusu var.hemde cok pis :D
  • Bari çevirdikleri kısımı atsınlar lanet olsun ya. Bi işi adam gibi yapamazlar mı? Kıvırmalara başlandı.
  • En son yüzde 66 küsürattı bari onu paylaşssınlar kalanlar cevrılır. Yazık.
  • 5-10 lira göndeririz elbet ancak siteye güvenim yok. Nasıl sigames önce oyun alın sonra türkçe yama yaparız deyip güvenimizi kaybettiyse fmgraphics'te tavırları ve önceki vukaatı yüzünden en azından benim güvenimi kaybetti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 12 Ocak 2012; 20:20:59 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.