Şimdi Ara

FM 2012 Oyuncu Tavsiye(ANA BAŞLIK) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
207.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler bu adamı forvet arkasına koyun sırtınız yere gelmez ayrıca duran topların hepsini buna kullandırın:Gylfi Sigurðsson hoffeniem da oynuyo 9-10 milyon dolara alırsınız




  • Kara
    Carlos Fierro
    Darwin Quintero
    Fernando Tobio aklıma gelenler bunlar.
  • arkadaşlar kesinlikle forvete vaclav kadlec ve darwin quintero yu öneriyorum çok iyi işler başarıyorlar. fakat orta saha göbeğine yaratıcı bir oyuncu koymalısınız ben alberto costayı aldım ve harikalar yaratıyorlar.
  • Arkadaşlar yeri değil belki ama nereye sorsam bilemedim antalyaspor kariyerim var titayı sattım ancak bi haber geldi third party to get 100% of Tita transfer fee şeklinde açıklayabilecek birisi var mı transfer paramın hepsi titaya mı gitti boşa mı sattım :)
  • brezilyalı 19 yaşındaki forvet marcelo. canavar gibi. ve sadece 325k ye bırakıyor oyuncuyu klüp.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Oyunda 2. sezaonu da GALATASARAY'la şampiyon olarak tamamladım ve takımda süper bir hava var. Gelelim yaptığım transferlere ;

    ROYSTON DRENTHE - Ortasaha sol açık - 2.sezon başında bedelsiz olarak imza attırdım. Yaptığım transferler içerisinde en iyisi diyebilirim. Bedava geldi şuan değeri 11M Euro. MUTLAKA ALMALISINIZ.
    İVELİN POPOV - Ortasaha sağ açık - İlk sezonda aldım attığı gollerle ve yaptığı asistlerle ilk sezona damga vurdu. Ancak 2. sezonda durgunlaştı ve mecburen takvie yapmam gerekti. Aşağıda açıklıyorum.
    SERDAR GÜRLER - Ortasaha sağ açık - Popov'un formsuzluğu nedeniyle almak zorunda kaldım ve iyiki de almışım. Adam tam bir gol makinası. Ayrıca Türk olması yabancı sayısınıda organize edebilme adına süper bişey. Çok daha iyi bir oyuncuya sahip değilseniz mutlaka alınmalı derim.
    RUBEN Yttergård JENSSEN - Ortasaha orta - İlk sezonda 2M Euroya aldım ve ortalama bir oyun sergiledi. 2. sezonda verdiğim para boşa gitmesin diye yine oynattım ama aynı ortalamaya devam. Satış listesine koydum meğer adamı herkes istiyormuş. 4.6M Euroya sattım. Alınmasa da olur ben pek faydasını görmedim. Belki sizde süper bir transfer olabilir.
    GİRAY KAÇAR - Defans orta - İlk sezonumda sözleşme kabul etmedi ama yılmadım. 2. sezon başında transfer ettim nihayet. Bence defansa alınması gereken ilk oyuncu. Sadece defansif değil kornerlerden çok gol attı. Fazla bir maliyetide yok tavsiye ederim.
    SERDAR AZİZ - Defans stoper - Çoğu arkadaşın dediği gibi ilk sezon sonunda bedelsiz olarak alınabiliyor. Kaçırılmaması gereken süper bir defans oyuncusu.
    GÖKHAN SÜZEN - Sol bek - Hakan Balta'nın ilerlemiş yaşı olmasa almazdım. Ama iyiki almışım süper uyum sağladı takımla. Sizede tavsiye ederim.
    SİGNH - Ortasaha orta - Arkadaşlar adını yanlış yazmış olabilirim. Valeranga'da oynuyor Harmet Signh olması lazım. Çok ucuza alabilirsiniz. Ben transfer sezonu kapanıyor diye acele ettim yedek oyuncu bulunsun diye elimde. Ama adam ilk 11 de asıldı kaldı. Çoğu oyuncu 3.maça çıkınca ya formu düşüyo ya da sakatlanıyo. Bu adamla ben hem lig, hem t.kupası hem de avrupa maçlarına arka arkaya çıktım ve her maçta diriliği süperdi. Ayrıca uzaktan golleride mükemmeldir. Düşük takımları çalıştıranlar mutlaka alsınlar tavsiye ederim.
    DARWİN QUİNTERO - Santrafor - Bu adamı anlatmaya gerek yok. İlk sezon alamadım Sunderland takımından 2. sezon 8M Euroya aldım. Hesabını siz yapın kaçırmayın sakın.


    İyi oyunlar




  • şu sidney sam vs oyuncular bende çıkmıyor arkadaşlar neden acaba ?
  • şuan yaz transfer yamalı fenerbahçeyim çoğu kişi gelişmiş çoğu yok veribat geniş ama darwin yok mesela.
  • Fenerbahçe ile 2. sezonum uefa hedefliyorum sağ açıka oyuncu önerisi bekliyorum (sidney sam hariç)
  • Dia yokmuydu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stkgcl

    Dia yokmuydu

    Dia var çokta iyi performans sergiliyor ama 3 kulvarda gittiğimiz için lig ve Türkiye kupasında Dia'yı çok yormak istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

    quote:

    Orijinalden alıntı: stkgcl

    Dia yokmuydu

    Dia var çokta iyi performans sergiliyor ama 3 kulvarda gittiğimiz için lig ve Türkiye kupasında Dia'yı çok yormak istemiyorum.

    dianın yedeği olarak valla bilemedim ben transfer yamalı oynuyorum krasice yedek alıcam bende
  • Sidney sam 1 lig golü atarsa eski takımına 240m euro vermem gerekiyordu ondan sam dışında öneri istemiştim ama sam i kupa maçlarında oynatarak dia'nın yükünü hafifletme yoluna gittim.
  • niye böyle şeylere kalkışıyorsunuz ki almayın daha iyi yani
  • şuan hem orta hemde ofansif ortasaha oynayacak oyuncu arıyorum.
  • arkadaşlar her zaman sabit olan oyuncular var bu biraz da sizin oynatmanıza bağlı yani bir adamda ısrarcı olursanız ve moralini yüksek tutarsanız belirli bir seviyede gelişme mutlaka sağlıyor. bende bildiğimden şaşmadım ve fierro dan vazgeçmedim. kariyerimden başlıklar ve özellikle oynattığım oyunculardan bahsedeyim fikir olsun

    takım:portsmounth
    carlos fierro: 7 yıldır bende ve inanılmaz bir forvet her hareketi ile harika
    kara: herkesin bildiği gibi fizikli her bölgede belirli bir standart tutturmuş bir oyuncu çok istikrarlı
    alfred n'diaye: karadan çok eksiği olduğunu düşünmüyorum güç bazen herşey olabiliyor
    mate simao: türkiyede oynayacak arkadaşlara şampiyonlar ligi aldırabilecek bir dmc
    teko modise: ortalama bir oyuncunun üzerinde 1 sezon oynatıp aldığınız fiyatın 2 katına satabileceğiniz oyunculardan.
    Mcdonald mariga: orta saahada güçlü olmak isteyenler kesinlikle bildiklerinden şaşmasın mariga bildiklerimizden.
    pablo sarabia: 7 yıldır bende harika bir kanat sağ kanat öğrettim ipten alan adamlardan.(kanatta daha etkili)
    felipe gutierrez: 36 meuroya satıp pişman olduğum bir oyuncum oynattığım 4 sezonda oyun kurmasını bile nadir oyunculardan.
    roderick miranda: şu an hala bende ve 200 meuroya satmayacağım oyuncum defansın bel kemiği denir ya işte o.
    zakira labyad: kanat oynatın kesinlikle biraz zamana ihtiyacı var.
    isco: mc yerine amc de daha etkili ama mc yi öğretin ve orada oynatın.
    jack collison: bildiklerimizden biri daha regenler çıldırana kadar collison bir istikrar abidesi.
    james mcarthur: küçük takımlara büyük oyuncu.
    luiz gustavo: o bir brezilyalı
    benjamin mendy: fizik herşeydir(tencere)
    serge aurier: tencerenin kapağı
    facundo ferreyra: bir yıl oynattım ve verim alamadım zarar etmemek için sattım kendisi bir tam forvet alan takm ısrar etti şu an arjantin milli takımında messi ile forvet oynuyor agüero ve higuain yedek bekliyor.
    samuel armenteros: ferreyra dan önceki as forvetimdi (tam forvet) ingilterede ilk sezonda 30 golü var sakatlanmaz tek forvette çift forvette sırıtmaz sahaya çıktığında stoperleri yiyecekmiş gibi gidiyor ısrarla tavsiye ediyorum sattığıma pişman oldum.
    ömer toprak: bilmeyen gelmesin



     FM 2012 Oyuncu Tavsiye(ANA BAŞLIK)




  • Şampiyonlar ligi şampiyonu oldum fenerbahçeyim krasic kuyt sow gibi isimler var yama ile quintero karayı takviye ettim bir de sol defans takviye ettim muhteşem bir yıldız istiyorum bu sezon mesut iniesta ile görüşüyorum başka kim olabilir bunlar çok pahalı hayal kırıklığı yaşar mıyım
    Edit:anlaşma sağlayamadım gylfi ile görüşüyorum almaya kararlıyım
    Yıldız arayışlarım sürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stkgcl -- 29 Ağustos 2012; 15:46:20 >
  • yohan mollo aml oynatıyorum 36 asist yaptı siddetle öneririm
  • yeni başladım fenerbahçeyle. işler çok iyi giderken, 15 gol atan bienvenü ve yobo afrika kupasına gitti. haftalardır yeniliyorum. 11 olan puan farkı 5e düştü.

    gökhan gönül'ü sevilla'ya 13.25 M€ ya sattım. şimdi sağ bek almam lazım sen sonu gökhan gidecek. önerilerinizi bekliyorum?
  • orhanı şimdilik oynatabilirsin gökhanı satman kötü olmuş yobo yerine miranda bienvenü yerine quinteroyu alabilirsin şahsen ben bienvenüyü yollamak için takla atıyorum resmen
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.