Şimdi Ara

FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
2
Favori
39.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_k12

    quote:

    Orijinalden alıntı: Reshennes*

    quote:

    Orijinalden alıntı: cem_k12

    inönü stadı artık 40.000 kişilik :)antrenman tesisleri yeni bitti en iyisinden :)2019 da anca yaptı yonetım..daha onceki iptal edilmişti finanstan dolayı..
    yeni stad çizim aşamasında,2 sene sonra anca hazır olucak..yapımına baslayınca anlıcam aynı yere mi yapılcak farklı yere mi?
    suana kadar 668m tl lik oyuncu almısım,640m tl lik satmısım.sadece bu yaz 175m lik adam sattım..200m lik ekstra teklifi reddettim.kilit oyuncularımı ıstedıler:)menejerlere 220m vermişim :S son 3 yıldır olabildiğince az vermeye calısıyorum..gerekirse oyuncudan vazgecıyorum..bu 220 sadece alınan oyuncuların menejerlerı degıl tabı kontrat yenılemelerıde var...
    2019 şam ligi finali tt arenada oynandı,barcelona ile eşleştim,sehir avatajıyla 2-1 yendim 10 kişi kalmama ragmen..bu maca kadar kendileriyle 2 kere eşleşip 2 kere elenmiştim,intikam aldım :)2019 da bile messi gol attı bana :)
    sonunda sponsor gelirlerinde GSyi gectım,dunya sıralamasında herkesi gectım ınterı gecemedım :)en iyi olamadım henuz cabalıyorum 2019-2020 sezonunda,hadı hayırlısı..

    yalnız lig acaip sıkıcı olmaya basladı..mac basına 4 5 gol ortalamayla oynayıp ligi 120 130 golle tamamlıyorum playoff haric..10 gol yersem üzülüyorum..avrupa macları olmasa karıyerın tadı kalmayacak..

    edit:en önemli şeyi unutmuşum :D ismail köybası gecen sezon sonu görüşme talep etti..artık bu klupteki görevimi tamamladım yapcak bsyım kalmadı bırak benı gideyim yeni macera arıyorum dedi :) yılda ortalama 30 maca cıkıyordu kendısı..barcayı yenınce artık doyuma ulastım yenı takım arıcam dedı..malagaya yolladım 15m e..küme düşme heyecanını yasıyor suanda :) baya maceralı gecıyor ispanya karıyeri :))


    Hocam başkanlık seçimleri kaç yılında oluyor

    o konu benimde kafamı kurcalıyor daha hiç seçim olmadı :S
    YD hala başkan..bütün takımların seçimleri yapıldı takip ediyorum transfere ambargo falan konuyor değişiyor baskan ambarga kalkıyor falan.hatta gecen sene gs nin baskanı değişti adam 200m parayla geldi baskan oldu falan yazdı haberde..bizde hiç seçim olmadı..aslına bakarsan olmasınıda istemiyorum çünkü YD ye 100 m borc var..suan almıyor ama ayrılınca alacak..oyuzden kulubun borca gırmemesı adına YD nın ayrılmasını istemiyorum..klup bilgilerinde baskan mutlu gozukuyor pek bırakcak gibide durmuyor gorevi..ama yınede bı secim olsun yıne baskan secılsin dimi?hiç birşey olmadı baskanlık konusunda..yaz doneminde bile tatile cıkmam bıde gozden kacırmıs olamam..

    Hocam kadronu paylaşır mısın sana zahmet olmazsa?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reshennes*

    quote:

    Orijinalden alıntı: cem_k12

    quote:

    Orijinalden alıntı: Reshennes*

    quote:

    Orijinalden alıntı: cem_k12


    Hocam başkanlık seçimleri kaç yılında oluyor



    Hocam kadronu paylaşır mısın sana zahmet olmazsa?

    tabi hocam ne zahmeti,yalnız malum 2020 kapıda oldugu için tanıdık pek isim yok..hatta günümüz beşiktaş kadrosundan bir kişi bile yok..2019 daki sezon bitince ismail,necip ve muhammed hala takımdaydı ama bu yaz sattım..necip iyi paraya gitti intere..55m di sanırım..en pahalı yerli oyuncum oldu sattıklarım arasından..

     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği
     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği

    merak ettiğin oyuncu profili varsa ekleyebilirim.(her takımdan)

    taktiğim 4-3-1-2..kanatsız oynuyorum..
    yaslardanda anlasılcagı uzere cogu regen oyuncuların..gozlemcilerin 4 yıldız ve uzerı verdıgı adamları kadroya kattım..250k ya alıp 40 50 m e sattıklarımda oldu..yaklasık 70m degerı olan stoper barbier i menejerler onerdi 18 yasında lyon serbest bırakmıstı bedavaya aldım suan tüm dünya peşinde..140 istiyorum almıyolarsorun değil almasınlar :)

    gelip giden cok oyuncu oldu tabi,en onemlisi hazard ı almıstım 105 m tl ye..2 sezon sonra 130 a barcaya sattım..messının yerını alıyor yavas yavas..para için sattım kendısını bıde daha saglam potansıyellı genclere yoneldım..beklerımı bu sezon takıma dahil ettim kiralıyordum onceden ondan degerlerı dusuk henuz 10 15 fln..1 sene ıcınde 30a fırlayacaklar ama sol bek nene 9 macta 11 asist gibi ilginç bir istatıstıga sahip :)
    ara donemde gelecek 3 genc oyuncu daha var..ayrıca suan 10 12 adet genc isim antep,ibb,sivas gibi pılot takımlarda oynuyorlar..alıp oralara kiraladım..her mevkıde adam var..kendım geliştiremiyorum cok olunca ondan oralarda gelişmelerini gozlemlıyorum sureklı takip ediyorum..ıyı olanları takıma dahıl edıyorum..kotu olanları satıyorum..10 oyuncuya 10 15m para verdıysem mesela bazen as takımla ıdmana bıle cıkarmadan 2 3 sene kıralayıp sonra satarak 100 150m gibi bi para elde ediyorum..antep ibb sayemde uefa goruyolar her sene :)oyuncuları ıyı geliştiriyolar.her mac 11 oynuyo adamlar...maas bıle odemeden kendılerıde kara geçiyor..yazın velazquez diye bi forvet sattım juve ye 35 m e..kendısını 100k ya almıstım 17 yasında..21 yasında sattım 35e..1 tek maca bıle cıkmadı benle..paso antepe kiraladım onu..antepte her sene 20 30 gol atınca juve aldı..daha cok poacher veya andanced forward oynayan forvetleri takımda tutuyorum o velazquez tam bir target mandi..crouch tipli bi adam..benım takımda işi yoktu genelde ara paslarla gol attıgım ıcın hızlı adamlar lazım..bende forma sansı yoktu ama geliştirip satmak ıcın almıstım gorevını tamamladı :)
    bıde bu regenlerın bazıları 21 22 yasına gelince 200 300 k tl ıstıyolar haftalık ozamanda yol veriyorum bazılarına kimi masallah sov yapıyor 20 30 k ya oynuyor...

    5 6 sene yıldız adam alıp oynanıp mac kazanarak kulubu cokta ileri tasıyamacagımı anlayıp ısı bırazda tıcarete doktum :)ınan kulubu maddi olarak baya rahatlattı.borca batmıs klup durumunu duzelttim..antrenman tesislerimi geliştirdiler stadı 40bın yaptılar yenı stad yolda..al sat işine gırmeseydım zor olurdu bunlar...ilk sezonlar aldıgım oyunculara verdıgım para sattılarıma aldıklarımdan 3 5 kat fazla oluyordu..suan tam tersi soz konusu...(gercı cok ınandıgım bazı genclere 10 20 m para verip alıyorum,gelişemiyolar 3 5 e zor satıyorum:S )

    arsenal gibi takım olduk vala:)tek farkımız kupa kazanıyoruz

    suan tek sıkıntım kadroda cok yabancı var..yerli ıyı oyuncular cıkmıyor..bucaspor altyapısı var bi dehset..2 3 adam aldım ordan 5 yıldızlı..ama bı okadar cocukta gelmek ıstemıyor bana ınatla..yerlı forvet ve hucum adamı bulamıyorum.avrupa maclarında cok ıyıyım ama lig maclarında kadro kurması zor oluyor..11 yabancıyla cıkmak ıstıyorum maca :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_k12 -- 9 Ocak 2012; 19:53:11 >




  • Yıllardır çok yoğun olmasa da FM serisini oynarım. Genellikle ilk sezon şampiyon olduktan sonra ikinci sezonun ortalarında sıkılır, bir daha oynamazdım.

    Bu sene aynı hataya düşmemek için oyunu internet üzerinden kuzenimle oynayalım dedik. Ben Beşiktaş'ı aldım, o Fenerbahçe'yi. Her iki senede de normal sezonu kuzenim birinci, ben ikinci bitirirken Playoff sonucunda ben şampiyon oluyordum. Tabi Aziz Yıldırım buna dayanamayıp kuzeni kovdu. :) Bunun üzerine kuzen sıkılıp emekli oldu, ben kariyere tek başıma devam ettim.

    3. sezona gayet normal bir şekilde başladım. Takım fena gitmiyordu ama Avrupa devleriyle başedecek güçte olduğum söylenemezdi. Ligde bütün sezonu Fenerbahçe'yi takip ederek geçirirken Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, Liverpool, Beşiktaş ve Sparta Prag'ın olduğu grubu Barcelona'nın 2 puan arkasında, Liverpool'un 1 puan önünde, 11 puanla 2. tamamladım.

    Son 16'daki rakibim Manchester United oldu. İlk maçta kendi sahamda 0-1 geriden gelip 2-1 kazandım. Deplasmandaki maçta ise Manchester United'ın yoğun baskılarına (şutlarda 19-6, topla oynamada %60'a 40 üstünlükleri vardı) Çanakkale Geçilmez savunmasıyla cevap verip oyunu 0-0'a kitledim ve çeyrek finale kaldım. :)

    Tam "Benden bu kadar, Avrupa'daki görevimi tamamladım, artık lige asılmalıyım" diyeceğim sırada çeyrek finaldeki rakibimin, her ne kadar kuvvetli bir takım olsa da Avrupa devlerinin bir tık altında olduğunu düşündüğüm PSG olması akıllara "Neden olmasın?" sorusunu getirdi. İlk maçta deplasmanda 1-1 berabere kalıp İstanbul'da 2-1 ile kazanarak yarı finale yükseldim.

    Yarı finaldeki rakibim bir önceki turda Real Madrid'i 1-0 ve 1-1'lik skorlarla eleyen Valencia idi ve yine ilk maçı deplasmanda oynuyordum. Rakibin resmen üzerimize kabus gibi çöktüğü, tek kale oynadığı maçı bir kontraataktan Necip'in attığı golle 1-0 kazanıp İstanbul'a avantajlı dönüyordum. İnönü'deki maça hızlı başlayan takım yine Valencia idi fakat 15. dakikadan sonra oyunda dengeyi kurup golü de buldum. Uzunca bir süre de baskılı oynadım fakat Valencia uzaktan çekilen bir şutta defansa çarpan topun kaleciyi kontrpiyede bırakması sonucu beraberliği yakaladı. İşte o an Beşiktaş kanseri geri dönüyor sandım fakat korktuğum başıma gelmedi, 1-1 biten maçın ardından finale yükseldim. :) Tek sıkıntı as kadrodan 4 oyuncumun sarı kart cezalısı durumuna düşmesiydi.

    Bu sırada ligde de Playoff maçları oynanıyordu ve yine FB ile biz çekişiyorduk, GS ile TS figüran rollerindeydiler. 5. maçlar oynandığı sırada biz İnönü'de GS'ı 6-0 ile geçerken (oyundaki en farklı galibiyetim), Trabzon'dan da TS'un 4-0'lık galibiyet haberi geliyor, son hafta maçları oynanmadan üstüste 3. şampiyonluğumuzu ilan ediyorduk.

    Tarihler artık 24 Mayıs 2014'ü gösteriyordu. Sıcak bir ilkbahar gününde yer Amsterdam Arena, rakip de grup aşamasında bizi bir maçta farklı yenen, diğer maçta da beraberliği zar zor koparabildiğimiz Barcelona'ydı. Üstelik 4 tane as oyuncumun cezalı olması dışında defansın belkemiği, istikrar abidesi Egemen de son playoff maçında sakatlandığı için oynayamıyordu. Bunca olumsuzluğa rağmen maç dengede başladı. Barcelona birkaç cılız atakla kaleyi yoklasa da oyun genelde orta sahada oynanıyor, fazla pozisyon olmuyordu. Taa ki ilk yarının son dakikasında, bir duran topta defansımızın uyuması sonucu Pedro golü atana kadar. Devre arasında takıma cesaret verici bir konuşma yapsam da oyuncuların pek azı ilgili görünüyordu. İkinci yarıya takımı daha ofansif oynatarak başladım fakat gol bir türlü gelmiyordu. Her geçen dakika ile ben de daha fazla risk almaya başladım. Tam son ümitlerin de tükenmeye başladığı anlarda, skorbord 85. dakikayı gösterirken İsmail Köybaşı'nın uzun pasında topla buluşan Simao kaleciyi de çalımlayıp topu ağlara gönderiyor, Barcelona'lı oyuncuların ofsayt beklentileri ise hakemin kararını değiştirmiyordu. Maç yeniden başlamıştı.

    Normal sürenin kalan dakikaları gol getirmemişti fakat ben zaten bütün kozlarımı oynadığım için taktiksel anlamda bir değişiklik yapamıyordum. Buraya kadar geldikten sonra, kaybedecek birşeyimin de olmadığını düşünerek ofansif oyuna devam ettim. Beklenenin aksine Barcelona pozisyon bulamıyordu. Oyunun gidişatı penaltılar gibi görünürken, 116. dakikada ceza yayında topla buluşan Mustafa "The Gol Demek" Pektemek plase bir vuruşla Valdes'i avlıyor ve kupayı İstanbul'a getiriyordu. Ben de yıllardır oynadığım FM oyunları tarihinde 3 sezonda 3 şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi kupası kazanarak en büyük başarımı yakalamış oluyordum.

    Oyunumda kesinlikle hile, FM Scout, editör vs. türü şeyler yoktur. Taktikten tutun antremanlara kadar herşeyi kendim ayarladım. Transfer ettiğim oyuncuların hiçbiri internetten öğrenip de alınmış oyuncular değildir. (zaten gerçek Beşiktaş maçları dışında hiçbir yerde futbolu veya futbol oyunlarını takip etmem, araştırmam, izlemem) Tamamı scout'larımın, menajerlerin tavsiyesi veya şahsen benim diğer ligleri incelerken bulduğum oyunculardır. Sanogo'nun filan bu kadar popüler olduğunu biraz önce konuya göz gezdirince öğrendim. Zaten bende fazla iş yapmadı. Kiralık almıştım, geri göndereceğim. Özellikle Ukrayna ve Rusya ligi takımlarında çok süper oyuncular var, aklınızda bulunsun, Dnipro ve Dinamo Kiev takımları maden gibi.

    İlk 2 sezonda transfer piyasasında parayı har vurup harman savururken kulübün borcunun artmasıyla birlikte artık ayağımı yorganıma göre uzatıyorum. İşe yüksek maaş alan oyuncuları göndermekle başladım. Guti'yi, Quaresma'yı, Fernandes'i, Almeida'yı, Rüştü'yü, Aurelio'yu, Ernst'i, Holosko'yu ve Hilbert'i gönderince zaten maaş bütçesi oldukça rahatladı. Yerlerine daha düşük paralara oynayıp aynı işi yapan, genç ve başarıya aç oyuncular aldım. 3. sezonumda en başta kadroda bulunan yabancılardan sadece Simao kalmıştı, o da yıllık 1.4 milyona oynuyordu ve Şampiyonlar Ligi'ni de kazandıktan sonra ben yeni sözleşme teklif etmeyince 34 yaşında futbolu bırakmaya karar verdi.

    Sürekli birkaç maç iyi oynadıktan sonra yeni sözleşme talep eden oyunculardan bıktığım için artık bu tür isteklerde bulunanlara hiç yüz vermiyorum. Ne kadar iyi oyuncu olurlarsa olsun aklımdaki fiyat limitinden fazlasını isterlerse kapıyı gösteriyorum. En iyi oyuncumu (Eugene Konoplyanka) sürekli yeni kontrat istiyor diye sezon içinde satılığa çıkardım. Porto ile anlaştıktan sonra yarım sezon boyunca Reserve takımda bekletip yüzüne bile bakmadım. Yıllık 8.25 milyon Euro istiyordu, deli midir nedir... Takımda mutsuz, problemli oyuncuya yer yok.

    Kulübün kasasında şu an 36 milyona yakın para var fakat her ay oldukça büyük bir meblağ başkana ve ilk sezonlardan kalan transfer taksitlerine ödendiği için birkaç ay içinde tekrar eksiye düşebilir. Bu yüzden 4. sezon öncesinde pahalı transfer yapmayıp genç veya bonservisi elinde olan oyunculara yöneleceğim. Gökhan Töre'yi bu şekilde ücretsiz aldım. Ayrıca yönetimden Youth Facilities'i geliştirmesini talep ettim. Onlar da bana hak verdiler, 3-4 ay içinde tamamlanacak umarım. Ayrıca altyapıda öyle yetenekli oyuncularım var ki geleceğim güvende diyebilirim.

    Bu arada Sir Alex Ferguson 2014'te emekli oldu. Biz Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan sonra Manchester United ile Tottenham Hotspur basın yoluyla ağzımı yokladılar fakat tekliflerle ilgilenmediğimi belirtmem kulüpte coşkuyla karşılandı. Aslında Tottenham Beşiktaş'tan sonra en sevdiğim ikinci kulüptür fakat oraya gidersem heyecanımı kaybedeğimi düşündüm. Kimbilir, belki başka zaman.

    Oyunumun resimlerle özeti;

    Transferler;

     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği  FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği  FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği

    Şu anki kadrom;

     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği

    Yetiştirdiğim veya satın aldığım bazı genç yetenekler;

     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği  FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği  FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği  FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği  FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği

    Transfer etmeye çalıştığım bir genç;

     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği

    Ve Şampiyonlar Ligi finali;

     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği

    Yazı biraz uzun oldu farkındayım. Umarım okurken sıkılmazsınız. Birazdan 4. sezona başlayacağım. Herkese iyi akşamlar, iyi eğlenceler. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 9 Ocak 2012; 23:45:14 >




  • Tristam başarılar hocam çok güzel bi kariyerin var
  • Ben şuan ilk sezonumu bitirdim uefa kupasında grupdan tottenhamın ardından 2nci çıktım ilk turda rapid bukres geldi 4-0 / 5-1 gibi net skorlarla geçtim 2nci turda Napoli geldi içerde 0-0 deplesmanda 1-1 berabere kalarak çeyrek finale çıktım dinamo kiev geldi çeyrek finalde dışarda 3-1 yenildim içerde 2-1 yine yenildim elendim uefayı tottenham aldı şampiyonlar ligini ManU aldı.Bu darwin neymiş ya ilk sezonda ligde 38 maçta 45 gol attı toplamda 54 maçta 55 golü var

     FM 2012 Beşiktaşlılar Derneği




  • Orta saha takviyesi isteyenler kesinlikle Denys Garmash'ı alsın adam deli top oynuyor
  • arkadaşlar forvete jelle vossen mutlaka alın bende sanagoda var ama sanago bu adam yüzünden 11 giremiyor
    sağ kanatta simaoyu sallayın emilio on numara
    kalede cenki sakın bırakmayın bir iki sezon sonra kimse eline su dökemiyor
    muhammedle ilgilenin ilk sezon ara ara oynatın ikinci sezon bende coştu 8 maçta 5 gol 7 asist gibi bir istatistik var şuanda ki 3 maçta onbirde çıkmadı ikinci yarıda dahil oldu benden tavsiye ilk kadrodaki yabancılardan fernandes ve q7 yi tutun geri kalan alayını satın fernandese 3. sezonda city 35 m verdi alt yapıdan atınça önem verin 4- 5 hafta bol sakatlı bir durumda defansta atınç solda doğukan güzel işler yaptı özellikleri aldatıyor ama ben denedim ha bid ecollin quaner bir bakın özellikler iyi çalışmasıda iyi bir iki sezon sonra güzel noktaya geliyor
    bide alabilirseniz hamit gökhan inler ve mehmet ekiciyi alın üçünü aldıktan sonra takım resmen çağ atladı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: samaidoar

    arkadaşlar forvete jelle vossen mutlaka alın bende sanagoda var ama sanago bu adam yüzünden 11 giremiyor
    sağ kanatta simaoyu sallayın emilio on numara
    kalede cenki sakın bırakmayın bir iki sezon sonra kimse eline su dökemiyor
    muhammedle ilgilenin ilk sezon ara ara oynatın ikinci sezon bende coştu 8 maçta 5 gol 7 asist gibi bir istatistik var şuanda ki 3 maçta onbirde çıkmadı ikinci yarıda dahil oldu benden tavsiye ilk kadrodaki yabancılardan fernandes ve q7 yi tutun geri kalan alayını satın fernandese 3. sezonda city 35 m verdi alt yapıdan atınça önem verin 4- 5 hafta bol sakatlı bir durumda defansta atınç solda doğukan güzel işler yaptı özellikleri aldatıyor ama ben denedim ha bid ecollin quaner bir bakın özellikler iyi çalışmasıda iyi bir iki sezon sonra güzel noktaya geliyor
    bide alabilirseniz hamit gökhan inler ve mehmet ekiciyi alın üçünü aldıktan sonra takım resmen çağ atladı


    Atınç yerine sezer özmen tavsiye ederim




  • Mustafa Pektemek çift forvette ne oynar beyler
  • Güzel bir ligin ardından yeni transferle ve yeni kupa ile lige başlıyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reshennes*

    Mustafa Pektemek çift forvette ne oynar beyler

    Advanced Forward veya poacher
  • Beyler Carlos Villanueva yı bedavaya aldım forvet arkasında tam performans alamıyorum 10 numara mı oynar bu adam
  • yaşasın bilgisayarım yapıldı artık bende fm oynayabiliyorum yuppppiiiiiii
  • arkadaşlar 2020 yılının mayıs sonu stadyum planları çizildi ve inşaata başlandı :)40000 kişili inönü stadındaki son seneme baslıcam 2021 hazıranında yenı stad tamamlanmıs olcak..stada benim adımı verdiler :) KÖYLÜ PARK oldu stadın adı..soyadımı verdiler daha dogrusu..şeref bey stadı'nı tercih ederdim acıkcası..465m e malolcak stad oldukca modern olcakmıs ve 350m i sponsorlar tarafından karsılancakmıs..bu kısmı baya iyi oldu
    kapasitesi ise 56.000...1 kac sene içinde 70000 e kadar yukseltmek istiyorum yapıldıktan sonra :)
  • Hocam ne kadar sürede yapılcak stad?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem_k12

    arkadaşlar 2020 yılının mayıs sonu stadyum planları çizildi ve inşaata başlandı :)40000 kişili inönü stadındaki son seneme baslıcam 2021 hazıranında yenı stad tamamlanmıs olcak..stada benim adımı verdiler :) KÖYLÜ PARK oldu stadın adı..soyadımı verdiler daha dogrusu..şeref bey stadı'nı tercih ederdim acıkcası..465m e malolcak stad oldukca modern olcakmıs ve 350m i sponsorlar tarafından karsılancakmıs..bu kısmı baya iyi oldu
    kapasitesi ise 56.000...1 kac sene içinde 70000 e kadar yukseltmek istiyorum yapıldıktan sonra :)

    hayırlı olsun.Başkan hala aynı mı?
  • Hocam eski stadı satmış olmasınlar 350 milyona, sponsorların karşılayacağından emin misin ?
    Tebrikler, ismine stad yapılması harika bişey olsa gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael j fox

    Hocam eski stadı satmış olmasınlar 350 milyona, sponsorların karşılayacağından emin misin ?
    Tebrikler, ismine stad yapılması harika bişey olsa gerek.

    hayır hocam eminim sponsorlar karşılayacak...yapılan baska stad yokki sadece genişletmeler vardı 8.000 kişilik inönü için..oda yaklasık 8-10m e malolmustu 350m tutucak bısey değildi..inönü ilk yapıldıgında da oyle bı paraya yapılması mumkun değil..zaten ingilizcem iyi anladıgım tam olarak bu.
    kulup tarihinin en iyi menejerini onurlandırmak isteyen klup yonetimi 465m e malolacak koylu park projesinin inşaatına basladı..bulunan stadyum sponsorluk anlasmaları 350m lik ekstra gelir getircek diyor..2040 yılına kadar gelecekmıs bu para..finansı kurcaladım hatta orda stadyum sponsorlugu adında yenı bır kısım olustu sponsorlar bolumunde...oradaki yılları topladıgımda 350 m para cıkıyor..yani 465 in tamamını klup odesede 350 lik bir geliri olucak yeni stad için sporsorlardan..bıze maliyeti 115m falan olucak..ama oda 56.000 kişilik staddan gelecek kombıneler ve bilet satıslarıyla amorti olucaktır zamanla..

    cm 3-4ten beri oynarım ilk defa adıma stad yapıldı hakaten guzel bir duygu

    @the psikopat teşekkür ederim,YD hala klup başkanı..seçim dahi olmadı nedense bunca yıldır..gitmesini istemiyorum ama 100m alacagı var cunku ayrılınca alacak o parayı...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RévivaL

    Hocam ne kadar sürede yapılcak stad?

    yaklasık 1 bucuk yıldır projesi üstünde calısıyorlardı..2020 mayısında inşaat basladı,2021 hazıranında tamamlanıcak..13 ay kısaca :) kısa bi süre sanırım
  • Evet kısa süreymiş. Daha 2014 deyim baya zaman var yaptırtmaya
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.