Merhaba arkadaşlar bn fmye 3 sene aradan sonra yeniden başladım. oyunda sıkıntı yok. Ancak transfer bütçesi konusunda sıkıntılarım var. Fenerbahçe ile başladım kariyerime. Ilk sezon için bna 200b euro verdi ama malum bu paraya 1-2 genç dışında kimseyi alamazsınız. Internette fm 13 fenerbahçe incelemesini gördüm orada ise 2milyon euro diyordu. Sebebi ne olabilir? Neden bu kadar az para veriyor? Şimdiden teşekkürler
Maaş bütçesini düşür o zaman transfer bütçesi artar veya oynatmadığın oyuncuları başka takımlara kirala yada sat.
yüksek maaş alan oyuncuları ve bonservis edecek oyuncuları elinden çıkarabilirsin
Gerçek hayatta yapılmış tüm transferler oyunda da bulunduğu için mantıken takımın fazla parası olmaz,sezon sonu düzelecektir
quote:
Orijinalden alıntı: erayerinc
Merhaba arkadaşlar bn fmye 3 sene aradan sonra yeniden başladım. oyunda sıkıntı yok. Ancak transfer bütçesi konusunda sıkıntılarım var. Fenerbahçe ile başladım kariyerime. Ilk sezon için bna 200b euro verdi ama malum bu paraya 1-2 genç dışında kimseyi alamazsınız. Internette fm 13 fenerbahçe incelemesini gördüm orada ise 2milyon euro diyordu. Sebebi ne olabilir? Neden bu kadar az para veriyor? Şimdiden teşekkürler
Çok normal. Ocak ayındaki transfer döneminde de maksimum 2 milyon verecek. Transfer güncellemesiyle böyle oldu, çünkü takımlar tüm bütçelerini kullanıp yeni oyuncular kattı kadrolarına. İlk sene idare edeceksin artık
Benim 0 var bilader sene başında, dua et bence ona. Finanstan değiştiremiyorsun da.. İzin vermiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme