Şimdi Ara

fm 13 transfer bütçesi(mutlaka bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bn fmye 3 sene aradan sonra yeniden başladım. oyunda sıkıntı yok. Ancak transfer bütçesi konusunda sıkıntılarım var. Fenerbahçe ile başladım kariyerime. Ilk sezon için bna 200b euro verdi ama malum bu paraya 1-2 genç dışında kimseyi alamazsınız. Internette fm 13 fenerbahçe incelemesini gördüm orada ise 2milyon euro diyordu. Sebebi ne olabilir? Neden bu kadar az para veriyor? Şimdiden teşekkürler

• Maaş bütçesini düşür o zaman transfer bütçesi artar veya oynatmadığın oyuncuları başka takımlara kirala yada sat.
  • yüksek maaş alan oyuncuları ve bonservis edecek oyuncuları elinden çıkarabilirsin
  • Gerçek hayatta yapılmış tüm transferler oyunda da bulunduğu için mantıken takımın fazla parası olmaz,sezon sonu düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayerinc

Merhaba arkadaşlar bn fmye 3 sene aradan sonra yeniden başladım. oyunda sıkıntı yok. Ancak transfer bütçesi konusunda sıkıntılarım var. Fenerbahçe ile başladım kariyerime. Ilk sezon için bna 200b euro verdi ama malum bu paraya 1-2 genç dışında kimseyi alamazsınız. Internette fm 13 fenerbahçe incelemesini gördüm orada ise 2milyon euro diyordu. Sebebi ne olabilir? Neden bu kadar az para veriyor? Şimdiden teşekkürler

Çok normal. Ocak ayındaki transfer döneminde de maksimum 2 milyon verecek. Transfer güncellemesiyle böyle oldu, çünkü takımlar tüm bütçelerini kullanıp yeni oyuncular kattı kadrolarına. İlk sene idare edeceksin artık

• Benim 0 var bilader sene başında, dua et bence ona. Finanstan değiştiremiyorsun da.. İzin vermiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.