Bildirim
FM 11 Çok Mu Kolay ? ( değilmiş :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: promise89
O adam nasıl gol kralı olmuş yaw
Hep o adamıda oynatmıyorum onun gibi bir adam daha var döndürerek oynatıyorum ama istatistiklere bakar mısın
24+7 maç 18 gol 7 asist , her maçta skor değiştirecek bir hamle yapmış
Böyle giderse oyun içinde 2 sezon sonra barça gibi olacam
Edit: Bir sonraki maç 2 assist 1 gol daha yaptı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 3 Kasım 2010; 20:02:22 >
-
-
ben oyun hakkında deılde nasıl turkce yaptıgınızı sorucaktım yamanın lınkını atarmısnz acaba? -
Dosya çok büyük diyor . Halbuki hepsi 200KB'ın altında...
-
quote:
Orijinalden alıntı: cinli
ben oyun hakkında deılde nasıl turkce yaptıgınızı sorucaktım yamanın lınkını atarmısnz acaba?
@nike'in yorumu
http://forum.donanimhaber.com/m_40670349/mpage_12/f_/key_//tm.htm -
Crash bilmem ne hatası gördüm gitti saveler allahtan pek geriye göndermedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 4 Kasım 2010; 23:59:36 > -
premier lige çıktım gördüm anyayı konyayı
7 maç 1 galibiyet 4 beraber 2 mağlubiyet -
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
7 maç 1 galibiyet 4 beraber 2 mağlubiyet
Ne güzel kardeş işte. Öyle daha zevkli değil mi oyun? Ligde tutunma mücadelesi verirsin. Şampiyonluk mücadelesinden daha güzel oluyor bazen. -
quote:
Orijinalden alıntı: air_jersey15
quote:
7 maç 1 galibiyet 4 beraber 2 mağlubiyet
Ne güzel kardeş işte. Öyle daha zevkli değil mi oyun? Ligde tutunma mücadelesi verirsin. Şampiyonluk mücadelesinden daha güzel oluyor bazen.
Bende öyle düşünüyorum , fm10 da da nf ile oynamıştım ilk seneden herşeyde 1. olmuştum şuan fm10a göre daha çok zevk alıyorum beraberlik te sevinir oldum
-
Bende Southampton'la başlasam bir an önce güzel olacak -
Football Manager'i çok iyi bilmem ama sizce fenerbahçe'yi alıp cl kupasını alana kadar kasmak mı yoksa küçük takımla en iyi lige çıkıp ligde kalma mücadelesi vermek mi daha zevkli olur?
ilk fm 2010 oynadım yani pek tecrübeli değilim -
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Soul
Football Manager'i çok iyi bilmem ama sizce fenerbahçe'yi alıp cl kupasını alana kadar kasmak mı yoksa küçük takımla en iyi lige çıkıp ligde kalma mücadelesi vermek mi daha zevkli olur?
ilk fm 2010 oynadım yani pek tecrübeli değilim
Küçük takım tabi ki ama ben size önce FB ile oyuna başlayıp , CL kupasını filan almayı denemeniz tavsiye ederim. Hem oyunu çözersiniz bu sürede , küçük takımlarla oynamak gerçekten çok zor . Şimdi ki maçta 83ten sonra 2 gol yedim gereksiz yere hemde 2-0 yeniyordum kıracam pcyi bırazdan -
quote:
quote:
Küçük takım tabi ki ama ben size önce FB ile oyuna başlayıp , CL kupasını filan almayı denemeniz tavsiye ederim. Hem oyunu çözersiniz bu sürede , küçük takımlarla oynamak gerçekten çok zor . Şimdi ki maçta 83ten sonra 2 gol yedim gereksiz yere hemde 2-0 yeniyordum kıracam pcyi bırazdan
Bazıları da diyor sen ilk real madrid'i al o aşamaları geçmişimdir değil mi hocam?
-
quote:
quote:
quote:
Küçük takım tabi ki ama ben size önce FB ile oyuna başlayıp , CL kupasını filan almayı denemeniz tavsiye ederim. Hem oyunu çözersiniz bu sürede , küçük takımlarla oynamak gerçekten çok zor . Şimdi ki maçta 83ten sonra 2 gol yedim gereksiz yere hemde 2-0 yeniyordum kıracam pcyi bırazdan
Bazıları da diyor sen ilk real madrid'i al o aşamaları geçmişimdir değil mi hocam?
Yok ya o da çok fazla olur , fener değilde a.madrid tottenham filan olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X