Şimdi Ara

FM 11 Çok Mu Kolay ? ( değilmiş :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nottm Forest ile başladım , 1-2 transfer anca yaptım genelde var olan kadro ile oynuyorum.

Lig durumu böyle , 2 yenilgimi ilk 2 maç almıştım daha kadroyu oturtamadığım için ondan sonra ki 27 maç hiç yenilmedim.Maçlarım genelde çok rahat geçiyor.

Ligde ki takımlarda o kadar kalitesiz değil , işte gol krallığı durumu ve 1. olan adamım;

Bu adamla bu kadar gol attıysam üst ligde adam akıllı bir forvet alırsam +7 bitecek her maçım

Ayrıca sadece ligdekileri değil kupa maçlarında , premier ligden bir çok takımla maçlarım oldu onlarıda yendim fakat çeyrek finalde tottenham ile karşılaştım maç sonucu 0-0 bitti uzatmalarda kırmızı kart ve penaltı görüp yenildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 5 Kasım 2010; 20:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: promise89

O adam nasıl gol kralı olmuş yaw

Hep o adamıda oynatmıyorum onun gibi bir adam daha var döndürerek oynatıyorum ama istatistiklere bakar mısın

24+7 maç 18 gol 7 asist , her maçta skor değiştirecek bir hamle yapmış

Böyle giderse oyun içinde 2 sezon sonra barça gibi olacam

Edit: Bir sonraki maç 2 assist 1 gol daha yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 3 Kasım 2010; 20:02:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Nottm Forest ile başladım , 1-2 transfer anca yaptım genelde var olan kadro ile oynuyorum.

Lig durumu böyle , 2 yenilgimi ilk 2 maç almıştım daha kadroyu oturtamadığım için ondan sonra ki 27 maç hiç yenilmedim.Maçlarım genelde çok rahat geçiyor.

Ligde ki takımlarda o kadar kalitesiz değil , işte gol krallığı durumu ve 1. olan adamım;

Bu adamla bu kadar gol attıysam üst ligde adam akıllı bir forvet alırsam +7 bitecek her maçım

Ayrıca sadece ligdekileri değil kupa maçlarında , premier ligden bir çok takımla maçlarım oldu onlarıda yendim fakat çeyrek finalde tottenham ile karşılaştım maç sonucu 0-0 bitti uzatmalarda kırmızı kart ve penaltı görüp yenildim

Güzel bir sezon geçirmişsin. Ancak o adamın bitiriciliği ile o kadar gol çok ilginç doğrusu. Ben Fenerbahçe ile oynuyorum, ilk sezonu şampiyon bitirdim ancak en golcü ismim olan Niang bile 16 gol atabildi. Bitiriciliği 16. Çok ilginç şeyler oluyor oyunda bazen. Alex takımdan ayrıldı aylık 500.000€ para istediği için. Onun yerine Marek Hamsik'i aldim Napoli'den ancak 27M€ ya transfer edebildim. Adamın normal değeri 11.5M€ iken pazarlık kısmını bile 30M€ dan açtılar. Anca 27 ye indirebildim direk aldım. SS'leri ekleyeceğim. Bu transfer olayı hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Gözlemciye oyuncuyu izletiyorum, kulübümüze katılmayı düşünür diyor ama 6M€ değeri olan adama en az 14M€ teklif sunmamız gerek diyor. Bu nasıl bir saçmalıktır...

• ben oyun hakkında deılde nasıl turkce yaptıgınızı sorucaktım yamanın lınkını atarmısnz acaba?
  • Dosya çok büyük diyor . Halbuki hepsi 200KB'ın altında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinli

ben oyun hakkında deılde nasıl turkce yaptıgınızı sorucaktım yamanın lınkını atarmısnz acaba?

@nike'in yorumu

http://forum.donanimhaber.com/m_40670349/mpage_12/f_/key_//tm.htm
  • Crash bilmem ne hatası gördüm gitti saveler allahtan pek geriye göndermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 4 Kasım 2010; 23:59:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    İlk 10 K şansı artık yok mu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • premier lige çıktım gördüm anyayı konyayı

7 maç 1 galibiyet 4 beraber 2 mağlubiyet
  • quote:

premier lige çıktım gördüm anyayı konyayı

Ne güzel kardeş işte. Öyle daha zevkli değil mi oyun? Ligde tutunma mücadelesi verirsin. Şampiyonluk mücadelesinden daha güzel oluyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

quote:

premier lige çıktım gördüm anyayı konyayı

Ne güzel kardeş işte. Öyle daha zevkli değil mi oyun? Ligde tutunma mücadelesi verirsin. Şampiyonluk mücadelesinden daha güzel oluyor bazen.

Bende öyle düşünüyorum , fm10 da da nf ile oynamıştım ilk seneden herşeyde 1. olmuştum şuan fm10a göre daha çok zevk alıyorum beraberlik te sevinir oldum

• Bende Southampton'la başlasam bir an önce güzel olacak
  • Football Manager'i çok iyi bilmem ama sizce fenerbahçe'yi alıp cl kupasını alana kadar kasmak mı yoksa küçük takımla en iyi lige çıkıp ligde kalma mücadelesi vermek mi daha zevkli olur?

ilk fm 2010 oynadım yani pek tecrübeli değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Football Manager'i çok iyi bilmem ama sizce fenerbahçe'yi alıp cl kupasını alana kadar kasmak mı yoksa küçük takımla en iyi lige çıkıp ligde kalma mücadelesi vermek mi daha zevkli olur?

Küçük takım tabi ki ama ben size önce FB ile oyuna başlayıp , CL kupasını filan almayı denemeniz tavsiye ederim. Hem oyunu çözersiniz bu sürede , küçük takımlarla oynamak gerçekten çok zor . Şimdi ki maçta 83ten sonra 2 gol yedim gereksiz yere hemde 2-0 yeniyordum kıracam pcyi bırazdan
  • quote:

quote:

Football Manager'i çok iyi bilmem ama sizce fenerbahçe'yi alıp cl kupasını alana kadar kasmak mı yoksa küçük takımla en iyi lige çıkıp ligde kalma mücadelesi vermek mi daha zevkli olur?

Küçük takım tabi ki ama ben size önce FB ile oyuna başlayıp , CL kupasını filan almayı denemeniz tavsiye ederim. Hem oyunu çözersiniz bu sürede , küçük takımlarla oynamak gerçekten çok zor . Şimdi ki maçta 83ten sonra 2 gol yedim gereksiz yere hemde 2-0 yeniyordum kıracam pcyi bırazdan

Bazıları da diyor sen ilk real madrid'i al o aşamaları geçmişimdir değil mi hocam?

• quote:

quote:

quote:

Bazıları da diyor sen ilk real madrid'i al o aşamaları geçmişimdir değil mi hocam?

Yok ya o da çok fazla olur , fener değilde a.madrid tottenham filan olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.