Şimdi Ara

*.Flv Uzantısını *.Mpg Yada *.Avi V.s Başka Bir Koda Nasıl Çeviririm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *.Flv Uzantısını *.Mpg Yada *.Avi V.s Başka Bir Koda Nasıl Çeviririm? Internetten vıdeo ındırdım ama flv uzantılı ben bunu mpeg nasıl yapabılırım yardımcı olurmusunuz

• aynı şeyi bende soracaktım şimdi
  • :D ben ınternetten *.flv ye cevırenı buldum ama ben tam tersını ıstıyorum onubır turlu bulamadım yaw :D bırılerı yardım etsın lutfen :D
  • arkadaşlar flv yi silin yerine avi yazın
  • hemen denıyorum bu kadar basıtmı yanı olay :D
  • flvnin açılımı flash video değil mi flash olan şeyi nası avi yapalım
  • uzgunum ama uzantısını avı dıye cevırınce olmuyor :( bılen yokmu hıc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • total video converter i indir
  • bende xilisoft die bisi war onu kullanıyorum herseyi birbirine ceviriyo..ustelik tam surumde yaptım anlarsınız yaa bu program basta flv yi gormuyo ama dosya secerken tum dosyalar diyip secince avi ye donusturebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: è£èSSâr

bende xilisoft die bisi war onu kullanıyorum herseyi birbirine ceviriyo..ustelik tam surumde yaptım anlarsınız yaa bu program basta flv yi gormuyo ama dosya secerken tum dosyalar diyip secince avi ye donusturebiliyor

.flv yi eklersen direk görür
  • total video converter adlı programı buldum ındırıyorum bırazdan kırıp denıycem olursa buraya tekrar yazıcam tşk
  • oldu oldu super yaw total vıdeo yla oluyormus :D ve tavsıye edıyorum her bı seyı desteklıyo :D ne programmıs yaws :D ısteyen olursa p.m atsın adres vereyım download adresı yanı ;)
  • arkadaşlar kendinizi neden yoruyorsunuz..flv player var gooldan arayın bulursunuz indirin izleyin...
  • CinemaForge ve eRightSoft SUPER programları da işinizi görür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonmohikan59

arkadaşlar kendinizi neden yoruyorsunuz..flv player var gooldan arayın bulursunuz indirin izleyin...

bence senin dediğin yöntemle yorulmuş olurlar istediğin formata çevirip delediğin player da oynatmak varken gereksiz bir player karmaşası....
  • yahu arkadaşlar nasıl olmaz ben direk uzantıyı çevirerek hallediyorum. Hatta önce uzantıyı değiştirip avi, ye sonra da imtoo mpeg encoder lada istediğim formata dönüştürüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

yahu arkadaşlar nasıl olmaz ben direk uzantıyı çevirerek hallediyorum. Hatta önce uzantıyı değiştirip avi, ye sonra da imtoo mpeg encoder lada istediğim formata dönüştürüyorum.

bende otopsi videosu vardı .flv formayında .avi yaptım izleyebiliyordum şimdi izleyemiyorum...

onun için en garantisi convert bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

quote:

Orjinalden alıntı: samplus

yahu arkadaşlar nasıl olmaz ben direk uzantıyı çevirerek hallediyorum. Hatta önce uzantıyı değiştirip avi, ye sonra da imtoo mpeg encoder lada istediğim formata dönüştürüyorum.

bende otopsi videosu vardı .flv formayında .avi yaptım izleyebiliyordum şimdi izleyemiyorum...

onun için en garantisi convert bence

simdi izleyememenin nedeni codec ler...kazaa lite codec yukle olur

• ffdshowda rahatlıkla izliyordum yani codec çalışıyordu şimdi neden çalışmıyor acaba

dediğin codec i deniyorum...
  • Riva FLV Encoder 2.0
    DOWNLOAD için:
    http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Encoders-Converter-DIVX-Related/Riva-FLV-Encoder.shtml

--------------------------------------------
    Dr. DivX

Download için:

http://www.videohelp.com/tools?convert=FLV%20to%20DivX

---------------------------------------------

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.