*.Flv Uzantısını *.Mpg Yada *.Avi V.s Başka Bir Koda Nasıl Çeviririm? Internetten vıdeo ındırdım ama flv uzantılı ben bunu mpeg nasıl yapabılırım yardımcı olurmusunuz
aynı şeyi bende soracaktım şimdi
:D ben ınternetten *.flv ye cevırenı buldum ama ben tam tersını ıstıyorum onubır turlu bulamadım yaw :D bırılerı yardım etsın lutfen :D
arkadaşlar flv yi silin yerine avi yazın
hemen denıyorum bu kadar basıtmı yanı olay :D
flvnin açılımı flash video değil mi flash olan şeyi nası avi yapalım
bende xilisoft die bisi war onu kullanıyorum herseyi birbirine ceviriyo..ustelik tam surumde yaptım anlarsınız yaa bu program basta flv yi gormuyo ama dosya secerken tum dosyalar diyip secince avi ye donusturebiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: è£èSSâr
bende xilisoft die bisi war onu kullanıyorum herseyi birbirine ceviriyo..ustelik tam surumde yaptım anlarsınız yaa bu program basta flv yi gormuyo ama dosya secerken tum dosyalar diyip secince avi ye donusturebiliyor
.flv yi eklersen direk görür
total video converter adlı programı buldum ındırıyorum bırazdan kırıp denıycem olursa buraya tekrar yazıcam tşk
oldu oldu super yaw total vıdeo yla oluyormus :D ve tavsıye edıyorum her bı seyı desteklıyo :D ne programmıs yaws :D ısteyen olursa p.m atsın adres vereyım download adresı yanı ;)
arkadaşlar kendinizi neden yoruyorsunuz..flv player var gooldan arayın bulursunuz indirin izleyin...
CinemaForge ve eRightSoft SUPER programları da işinizi görür.
quote:
Orjinalden alıntı: sonmohikan59
arkadaşlar kendinizi neden yoruyorsunuz..flv player var gooldan arayın bulursunuz indirin izleyin...
bence senin dediğin yöntemle yorulmuş olurlar istediğin formata çevirip delediğin player da oynatmak varken gereksiz bir player karmaşası....
yahu arkadaşlar nasıl olmaz ben direk uzantıyı çevirerek hallediyorum. Hatta önce uzantıyı değiştirip avi, ye sonra da imtoo mpeg encoder lada istediğim formata dönüştürüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
yahu arkadaşlar nasıl olmaz ben direk uzantıyı çevirerek hallediyorum. Hatta önce uzantıyı değiştirip avi, ye sonra da imtoo mpeg encoder lada istediğim formata dönüştürüyorum.