Şimdi Ara

Fluance satip golf almak! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • golf yakar..

    fluence'ta 4.7 ortalama dizel ile gezen adam 1.2 tsi ile 8'in altına benzinle zor iner..

    bence bu piyasa koşullarında hiç dokunmayın.. aracınız daha 3 senelik, arızası varsa da tamir ettirin, lastiğini değiştirin, aküsünü değiştirin, 300 lira verin iç kuaför yaptırın , çiçek gibi binin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meteakyol.1

    Ya şehir içi hangi tsi motor 6-6.5 litre yakıyo çok merak ediyorum veya sizin şehir içi dediğiniz yol 40 50 km sabit hızlardami oluyo.

    Bari az sallayın dur kalk trafikte golf tdi in bile 6.5 7 litre yaktiği oluyoken
    tsi a 6 litre demek cidden çok saçma ve mantıksız bence.

    (İstanbul trafiğinde dur kalkta 9-10 litreden asaya zor yakar tsi)

    Ankara trafiğinde, ümitköy-Kızılay arası genelde. Sallamak falan bunlar nasıl üslup böyle yahu. Akşam çeker fotoğrafını koyarım bay çok bilmiş.

    Hayır sanki bana bir faydası oluyor şu kadar yakıyor diyince, hayatta hiçbir zaman bir markanın, bir insanın ya da bir partinin bağımlısı olmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 5 Aralık 2016; 10:19:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 1,6 Mjet şehiriçi 7 lt yakıyor. Satıp 1,2 fındık golf almaya gidiyorum, daha az yakıyor sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizelden 1.2 tsi'a geçersen pişman olursun
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    1,6 tdi'den 1,4 ecotech'e geçtim. 1 yıldır en ufak bir pişmanlık duymadım.

    Dpf tıkanmasın diye bağırtmaktan şimdiki aracımdan 100 km'de 0,5 litre az yakıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zucchero kullanıcısına yanıt
    İnsanın yorum yapma isteğini alıyor bu yaklaşımda olan insanlar. Halbuki hepimiz insanız insanlığa yakışır çizgide devam etsek ya degil mi hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotlevel kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakit konusu kullanim tarzina gore cok fazla degisir.gazlarsan 8 litre yakarsa vites degistirme uyarilarina uyarsan 6litreye bile dusebilir.tabi burada trafik,yol kosullarida önemli...ama şu kesin ki fabrika verilerini hiçbir zaman tutturamazsin...1.2 cliomun karma fabrika verisi 5.4 yaziyordu.fakat 6.5 litrenin altina düşemedim..ayrica ayagimin altinda yumurta var gibi gaza basiyordum gözüm sürekli anlik yol bilgisayarindaydi..görünüse gore golfte sakin kullanimda karma 6-6.5 civari yakar gibi.tabi bu dedigim adananin az trafigi olan bölgelerinde olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupant kullanıcısına yanıt
    ama o DCİ, TDİ değil. DPf derdi yok. haberin bile olmuyor temizlerken. 2 kat yakıt farkı olur, tl olarak. hele TSİ dizel gibi basılırsa harbi incir ağacı.
  • Vw'i gram sevmem ama Golf'le Fluence kıyaslanmaz bile isterse dizel full olsun gene de şirket arabası fluence yerine golf her türlü tercih edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 6 Aralık 2016; 0:50:1 >
  • Koltuk ve ayna ayarından bihaber insanlar gelmiş Fluence'te arka arabanın ön camından yukarısı gözüküyor diyorlar Ben oturduğumda koltuğa arka arabanın tekerine kadar, arkadaki kamyonun üzerinden göz yüzüne kadar görüyorum. Bok atmak için yazmayın.

    Para rahatsız etmiyorsa geçmeye değmez.
  • bizde dizel golf 7 var... fluence golften daha konforlu bir araç...

    c5 dizel ile yakıt olarak kafa kafaya yakıyor start stop olmasına rağmen... gürültülü bir motoru var...

    60bindeki araçta sol far kendi kendine duyları yandı... klima hortumu delindi... yazın araç içeri şu an su alıyor daha yaptırmadık...

    kimse bana golf övmesin fiyatına göre rezalet bir araba...
  • Golf ile tüketim masrafın baya artar, pek bakma fabrika verisine. İkinci eli fazla kıymetli olduğu için vereceğin para da çok fazla. Golf Fluance'den alakasız derecede üstün makina ama bence bu işi yapma. Fakat eğer Fluance'dan sıkıldıysan direk kurtul, Golf yerine ikinci elde daha çok değer kaybına uğrayan araçlar var, üzerine daha az para verip, keyif alacağın seçenekler var. 308 dizel manuel Hb'lere bakabilirsin örneğin.
  • bu arabayı sevme işi psikolojik galiba...daha önce golfün özellikle dış tasarımı hiç beğenmezdim güncel bir kasası yok felan derdim.o kadar parayı vermeye değermi felan diye düşünüyordum..ama bu son 1 aydır anlamsız bir golf hayranlığı oluşmaya başladı..ne oturup sürdüm ne arka koltuğuna bindim..ama bu golf seviciler tarafından alttan alttan psikolojik olarak etkileniyor galiba insan..o kadar parayı benzinli bir araca vermek içimden gelmiyor tabiki..bakalım biraz daha piyasa araştırması yapacağım..aslında golf parasına 2008-2009 model e90 kasa bmw 316 full araçlar var.gönlüm onlarıda istiyor en azından lpg de yakıt çok üzmez diye düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vedo0101

    bu arabayı sevme işi psikolojik galiba...daha önce golfün özellikle dış tasarımı hiç beğenmezdim güncel bir kasası yok felan derdim.o kadar parayı vermeye değermi felan diye düşünüyordum..ama bu son 1 aydır anlamsız bir golf hayranlığı oluşmaya başladı..ne oturup sürdüm ne arka koltuğuna bindim..ama bu golf seviciler tarafından alttan alttan psikolojik olarak etkileniyor galiba insan..o kadar parayı benzinli bir araca vermek içimden gelmiyor tabiki..bakalım biraz daha piyasa araştırması yapacağım..aslında golf parasına 2008-2009 model e90 kasa bmw 316 full araçlar var.gönlüm onlarıda istiyor en azından lpg de yakıt çok üzmez diye düşünüyorum

    abi kapat şu pc yi başına bela mı arıyon sen allah aşkına bin fluenceine mis gibi tmm ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.