Şimdi Ara

FLO PARA İADESİ YAPMIYOR. UZAK DURUN !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
37.612
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Barçın'da yapmıyor. Çoğu yer para iadesi yapmıyor. Hatta çoğu yer ürünü geri bile almıyor. Hakkın, hukukun ve adaletin olmadığı bir ülkede yaşıyoruz. Böyle şeylere de alıştırılıyoruz.
  • arkadaşlar benimde bu pişkin flo.com.tr ile alışverişimde şu sorun oluştuhttps://forum.donanimhaber.com/flo-sahtekarligi-sacma-sapan-ticaret-anlayisi--127470872

    şimdi bunlar benim paramı öderkendemi süründürüp duracaklar. zaten benim yaptığım birşey yok iyice mağdur ederlerse vallahi çok fena uğraşırım artık
  • Zamanında bende almıştım buradan ayakkabı numarası olmadı değiştirmek için mağazaya götürdüm o modelden yok para iadesi de yapmıyorlar hediye çeki vermeyi teklif ediyorlar. Uğraşmamak için üzerine para ekleyip farklı model almıştım.
  • dark28 D kullanıcısına yanıt
    İlginç. Ben de hala bir gelişme yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başımdan geçen olayı anlatayımda gülün.

    2 temmuzda verdiğim sipariş bambaşka bir ile Çankırıya gönderilmiş. 4 temmuzda arayıp ürünün yanlış adrese gittiğini düzeltilmesini istedim. Müşteri hizmetlerinde ki bayan merak etmeyin çankırı üzerinden sivasa geliyor bekleyin dedi. Çankırı neree sivas nere. Neyse düşündüğüm gibi Çankırıya gitti ve 4 gündür şubede bekliyor. Ve 4 gündür durumun değişmediğini görünce 3 kez müşteri hizmetlerini arayip adres degişikliği için kayıt oluşturdum. Ve bugün tekrar aradığımda ürün bize iade oluyor, 14 gün içerisinde ücret iadesi yapılıcak dendi. . Ben hayatımda böyle rezil bir firma görmedim. Bir daha asla flodan alışveriş yapmam. FLO defteri bende kapandı. Sizde alışveriş yaparken dikkat edin.




  • 22 gündür bekliyorum bana da yapılmadı.
  • "Bir musibet bin nasihatten iyidir"

    Derler ya, hakikaten öyle. Hayat derslerle dolu.

    Benimde 20 gün oldu gayet kibar bir şekilde konuşmak için telefon açtım durumu bildirmek için ama telefondaki arkadaşın ses tonundan odaya gidip tespihi elime alasım geldi gardaş nedir o ya. Hadi onu geçtim o ilgisiz ve başından sağma cevaplardan sonra bu 20 günde olur 20 ayda olur 20 yılda olur.

    Edit; Bu arada 14 gün içinde yatar deniliyorsa 14 gün içinde yatmasını beklerim bu işin peşinden koşarak takip etmek zorunda değilim ki. Parayı nasıl ürünü alır almaz çekiyorlarsa iade sürecinde de en azından biraz daha pratik olabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krep -- 18 Temmuz 2017; 13:17:10 >
  • Şimdi de poşeti fırsata dönüştürme çabalarındalar.Poşetlerden 25 krş almaları gerekirken 30-40-50 krş tutturabildikleri
    kadar poşet parası alıyorlar.Apaçık insanları sömürüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.