Şimdi Ara

Monitör Seçimimde Yardımcı Olur Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, bir monitör satın almak istiyorum fakat şu güne kadar hep dizüstü bilgisayar kullandığım için deneyimim ve yeterli bilgim yok bu konuda. Monitörler hakkında bilgi sahibi bir arkadaş monitör seçimimde yardımcı olabilirse çok makbule geçer Ekleyeyim ekran kartım Nvidia markasının ürünü.

    İlk model:http://aoc-europe.com/tr/products/e2460sh

    İkinci model:http://aoc-europe.com/tr/products/g2260vwq6

    Farkları ise(Gördüğüm kadarıyla); ilk üründe FlickerFree yok ikinci üründe var, ilk ürüm 60 Hz ikinci ürün 75 Hz, ilk ürün A düzeyde güç tüketimine sahip ikinci monitör de B düzeyde güç tüketimine sahip, ilk ürün 24 inç ikinci ürün ise ise 21,5 inç.

    Şimdi kafama takılan bu göz koruma(FlickerFree) muhabbeti sahiden iş görecek bir teknoloji mi? Değilse zaten direk 24 inç olanı almayı düşünüyorum. Yani 21,5 ortalama boyutta da olsa eğer göz sağlığımı tehlikeye atacak ise ilk monitör boyuta bakmadan direk ikincisini(Boyutu küçük ve FlickerFree teknolojisine sahip olan monitörü) alacağım. Sizin yorumunuz nedir acaba bu konuda? Ya da şöyle sorayım siz bu monitörleri deneme fırsatınız oldu mu? Yorumunuz nedir bu monitörler hakkında?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 27 Şubat 2017; 11:22:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kullanım amacı nasıl olacak onuda öğrenmek gerekiyor. Günlük kullanımlar için bir monitör alacaksan ben olsam 21.5" olanı alırdım. Lakin oyun, film vs kullanım olacaksa 24" olan monitörü alırdım. Mavi ışık, flickerfree özelliklere sahip birçok monitör var. İstiyorsan tamamını kapsayan monitörlerde var. Onlarada bakabilirsin.
  • Marko Paşaa M kullanıcısına yanıt
    Öncelikel oyrumun için çok teşekkür ederim dostum, Acer GF246 27 inç monitörünü sipariş ettim 177 Euro' ya. Çok teşekkür ederim yine de yorumun için :)
  • Hayırlı uğurlu olsun. Allah aldığın monitörde güzel güzel haberler okumanı nasip eylesin :)
  • Marko Paşaa M kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • Ulaştı mı eline? Senin yorumundan sonra bende amazon'dan almayı düşünüyorum. :)
  • Amedra kullanıcısına yanıt
    Gümrüğe takılmış aptal gümrük memuru nedeni ile belgeleri yollayacağım ve iş çözülecek ürünü denediğimde yorumumu yazacağım dostum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer 24" Predator XB241H HDMI DP Nvidia G-sync 144 Hz Gaming Monitör aldım itopya.com'dan 1990 tlye 6 taksit kargo dahil.
    ekran kartımda evga gtx 1070 ftw.

    uyumu süper oldu. tavsiye ederim.
  • Monitör elime ulaştı oldukça güzel kesinlikle tavsiye ederim :) Eski bilgisayarım ile kullandığımdan tam kaç Hz şu bu deneyim edemedim fakat kesinlikle fiyatı hak ediyor bunu rahatlıkla söyleyebilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.