Şimdi Ara

Flaxes FLX-903W Kablosuz 2.4GHz Gri Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sadecenotebook.com/urun/Flaxes-FLX-903W-Kablosuz-24GHz-Gri-Mouse-pmu25221.html
    notebook bakerken gördüm belki bi arkadaş yaralanır fiyatlarını bilmiyorum sıcakmı soguk bana sıcak gibi geldi
    başkası konuyu açtımı onuda bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta0037 -- 6 Mayıs 2012; 16:52:21 >

Alper ŞEN
    KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

20 tl civarı logitech'in mouselarını tercih etmek daha iyi olur, böye çin işi mauslar daha kolay bozulur, bozulduğunda da garantisi nerden vs diye uğraşmadan atıyosun gidiyor

20 tl civarı olan logitechler hem pil ömrü hem de malzeme kalitesi açısından sınıfta kalıyor. Henüz 2 yıl olmadı m305'in scroll tuşu teklemeye başladı hem de pili 2 ay gitmiyo. (panasonic evolta)
    Gerçi adı belli olmayanlardan iyidir ama artık logitech diyip gözüm kapalı almam.

Orijinalden alıntı: albati

quote:

20 tl civarı logitech'in mouselarını tercih etmek daha iyi olur, böye çin işi mauslar daha kolay bozulur, bozulduğunda da garantisi nerden vs diye uğraşmadan atıyosun gidiyor

20 tl civarı olan logitechler hem pil ömrü hem de malzeme kalitesi açısından sınıfta kalıyor. Henüz 2 yıl olmadı m305'in scroll tuşu teklemeye başladı hem de pili 2 ay gitmiyo. (panasonic evolta)
    Gerçi adı belli olmayanlardan iyidir ama artık logitech diyip gözüm kapalı almam.

bende m185 var, yada m180 de olabilir tam hatırlayamadım. tamam malzemesi çok süper değil de, pil olayında süper. içinden çıkan duracell'e çok yoğun kullanım olmasa bile 1 sene civarı kullandım.

logitech bile öyle dediğin gibiyse yan sanayi markalara bulaşamak çok daha mantıklı oluyor ama :)

GALATASA|RA|Y

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

aynen bende de m305 var, iki yıl ya oldu ya olmadı, hem enerji tüketimi fazla hem de tuşlarında temassızlık vs. gibi problemler var.
    aynı zamanda m190 da var. kullanım açısından m305 kadar iyi değil fakat enerji tüketimi çok daha az.

• Arkadaşlar, kablosuz mouse almayı düşünüyorum da, bu flaxes marka mouse güzel geldi. Acaba yan tuşlarına farklı bir fonksiyon atayabiliyormuyuz, yoksa sadece sayfa ileri geri mi yapabiliyoruz?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.