Şimdi Ara

Flavor Wave ve Sinbo 5002 mucize fırın incelemeleri! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
106.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sinboyu çok kaliteli bulmadığım için tercih etmedim. orjinalini binbirmarka.com dan aldım, çalışan bir bayan olarak akşamları gerçekten çok telaşlı oluyorum :) bu fırın çok lezzetli pişiriyor. dışarıyo koku falan da vermediği için miğdem bulanmıyor... yemek kokuları beni mahvediyor çünkü.

    ben tavsiye ediyorum
  • teknosepet.com dan sinbo fırını aldım sanırım pilav da yapabiliyor ama nasıl yapılacağını ben çözemedim bilen varsa bilgeliğini paylaşabilir mi
  • Merhaba arkadaşlar

    Açıkçası bende merak ediyordum nasıl bir şey diye. Bu konuda yazılanları okudum.Eski ucuz ızgaramla devam etmeye karar verdim.(ısı ışık IR hepsi zaten her rezistansta var)
    1,5 kiloluk çipurayı bir kez çevirerek yarım saatte nefis biçimde pişirdi.

    sonuç


     Flavor Wave ve Sinbo 5002 mucize fırın incelemeleri!

     Flavor Wave ve Sinbo 5002 mucize fırın incelemeleri!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedattemucin

    Merhaba arkadaşlar

    Açıkçası bende merak ediyordum nasıl bir şey diye. Bu konuda yazılanları okudum.Eski ucuz ızgaramla devam etmeye karar verdim.(ısı ışık IR hepsi zaten her rezistansta var)
    1,5 kiloluk çipurayı bir kez çevirerek yarım saatte nefis biçimde pişirdi.

    sonuç


     Flavor Wave ve Sinbo 5002 mucize fırın incelemeleri!

     Flavor Wave ve Sinbo 5002 mucize fırın incelemeleri!








    Tadı nasıldı?




  • Arkadaşlar mikro dalgamı alayım konveksiyonel fırın mı? bir fikir verseniz..
  • Flavor için diyeyim orjinaline ulaşabilirseniz alet güzel randımanlı ama bu tür satışlarda satılan ürünün genelde ilk partı orjinaldir diğer partları Türkiye'de üretilen klonudur. Tavsiyem yerli veya güvenilir firmalardan alınmasıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kupavale

    Arkadaşlar mikro dalgamı alayım konveksiyonel fırın mı? bir fikir verseniz..

    Konveksiyonel pişirme özellikli mikrodalga öneririm. Kenwood olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62


    quote:

    Orijinalden alıntı: kupavale

    Arkadaşlar mikro dalgamı alayım konveksiyonel fırın mı? bir fikir verseniz..

    Konveksiyonel pişirme özellikli mikrodalga öneririm. Kenwood olabilir.

    konveksiyonel pişirme özellikli derken, ızgara özelliği olanları mı kasteddiniz.
  • Arkadaşlar, bir süredir piyasada bulunmayan sinbo SCO 5002
    şokta 77,50.-TL ye satılıyor..
    bilginize..
    sevgiler
  • ben flawor wave aldım gg

    geldiğinde yorumları yaparım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ecd

    Arkadaşlar, bir süredir piyasada bulunmayan sinbo SCO 5002
    şokta 77,50.-TL ye satılıyor..
    bilginize..
    sevgiler


    baya düşmüş fiyatı kaçmaz bu ben 100 tl ye almıştım
  • Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Bu fırını nette araştırken forumunuza ulaştım.Bunun hakkında çok şey okudum. Sormak istediğim birşey var.

    Sinbo ucuz ama Flavor Wave göre ebatları küçük. Sanırım bu küçük ebattan dolayı sıcak hava cam kase içinde iyi dolaşamadığı için alta ve üste yemek koyduğunuzda alltaki tam pişmiyor. Yemeklerin yerlerini değiştirmek gerekiyor klasik fırınlarda olduğu gibi.

    Ben nette bir alternatif daha buldum. Flavor Wave ebatlmarında Acura markası adı altında. Acaba aynı fırın mı? Markasını mı değiştirip satıyorlar bilgisi olan var mı?
    Hepsiburada ve birkaç sitede gördüm.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/acura-flavor-oven-turbo-yeni-nesil-firin/productDetails.aspx?categoryid=232541&productid=mtacuflaoven
    Alan veya bilgisi olan varsa lütfen tecrübelerini paylaşşsın.


    Ekleme: Sinbonun bir yer de 12lt başka bir yerde 7 lt olduğunu okudum kafam karıştı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsuslu83 -- 30 Temmuz 2010; 10:14:39 >




  • sinbonun aynısının markası dynamic olanını aldım bugün ilk kez donmuş pizza denedim, mikrodalgaya göre çok daha başarılı, kurutmadan gayet güzel pişirdi
  • real den 99 a aldım,deneyp yorum yapacağım
  • Bu flower wave in tarif kitabını tarayıp yollayacak olan olursa çok makbule geçecek. Her yerde aradım bulamadım bu kitabı.
  • Yemek tarifleri kitabını türkçe olarak bulabilen arkadaşlar burada paylaşırlarsa çok faydalı olacak. Değişik yemek denemelerinin sonuçlarınıda paylaşabiliriz.
  • biraz önce teknosadan 79 liraya sinbo 5002 aldım :)

    ve ilk denememide yaptım.. yalnız acemiliğime geldi, keşke burayı daha dikkatli okusaymışım :)))

    hazır köfte ve dondurulmuş patates aldım.. kitapçıkta çok ayrıntılı bilgi bulamadığım için uydurmasyon denedim. camın içine folyo yaydım, kitapçıkta bir tarifte öyle yapın diyodu öyle olcak heralde dedim :)) folyonun üstüne parmak patatesleri koydum, azıcık yağ gezidirp karıştırdım.. sonra yüksek olan ızgarayı koydum onun üstünede köfteleri dizdim.. 10 dakikada köfteler pişti, patatesler daha olamıştı, sonra bi posta daha köfte pişirdim gene 10 dakikada pişti ama patatesler hala çiğdi :)) gene bi 10 dakikaya yakın sırf patatesleri pişrdim, hem köftelerden süzülen yağlar hemde direkt tabana koyduğum için patatesler yumuşak oldu.. üst kısımlardakiler güzeldi ama geneli yumuşaktı :) ha tadı fena değildi ama çıtır çıtır olmadı..

    sonuç olarak tele parmak patatesmi konur demeyip tele dizseydim onlarıda eminim daha güzel olcaktı :) köfte için gayet başarılı..

    çeyizim için aldım zaten, evlendikten sonra 2 kişi için bolca kullanacağıma eminim..

    yarın sabahta bir deneme yapıcam, biz ekmek dilimin üstüne ince dilimlenmiş sucuk üstünede kaşar peynir koyup fırına atıyoruz, kahvaltıda çok iyi gidiyo.. yarın onu denicem eminim çok çabuk ve çok lezzetli pişirecektir :) yarın yorumları paylaşırım..


    yalnız kendini temizleme konusunda biri beni aydınlatabilirmi? bi arkadaş deterjanlı su koyup çalıştırınca kendini temizliyo demiş hakikatten temizliyomu? kaç derecede kaç dakka çalıştırmam lazım?




  • internette dolanırken birkaç yerde tarifler buldum.. kek tart falanda bahsedilmiş ama kısıtlı ingilizcemle birşey anlayamadım :(

    flavorwave tarif kitabı pdf :http://www.thane.com/manuals/FlavorDeluxeManualRecipe3.pdf

    bu sitedede aşağıda breakfast, seafood .. şeklinde tarifler yer alıyo :http://www.flavorwavecooking.com/recipes/




  • Benden başka yazan olmamış gerçide :)) denediklerimi yazayım dedim, almayı düşünüpte yorum arayan arkadaşlara faydalı olacaktır eminim, bende bu sitede yorumları okuduktan sonra gidip aldım :))

    kestane pişirdim, fırında yaptığımda soğuduktan sonra taş gibi oluyodu kestaneler, sinbo da pişirdim enfes oldu.. tabii hem alt hemde üst teli kullandım pişirirken, 15 dakikada üst teldekiler pişti, alttakiler tam olmamıştı sonra alttaki teli yukarı aldım 5 dakika daha çalıştırdım onlarda pişti.. alt ızgarada hava akımı rahat olmadığından daha yavaş pişiriyo sanırım..

    sabah kahvaltısı için ekmek dilimini yağladım, üstüne sucuk dilimleri dizdim üstünede kaşar peynir koydum, üst tele dizdim, 6 dilim ekmek aldı, 3 dakikada kaşarlar eridi ve ekmekleri çıkardım, normalde fırında yarım saate yakın durupta hazır olan ekmekler 3 dakikada hazır ve nazır soframda yerini aldı :)

    biraz öncede orta boy çipura pişirdik, üst telde 2 çipura 15 dakikada pişti..

    özetle ben aldığım üründen çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ediyorum :)




  • arkadaşlar dün bornova teknosadan finansbank kredi kartına peşin fiyatına 8 taksit 79 tl'ye siyah ( asil renk )sinbo 5002 aldım. aynı ürün yine bornovada başka bir zincir mağazada 92 tlydi ( indirimli fiyatmış gerçekte 99 tl ) bugün ilk olarak tam bir patates kızartması meraklısı olduğum için açılışı karbonhidrat deposu patates ile yapmak istedim.patatesleri yaklaşık 8 mm kalınlığında uzunca keserek hafif tuz ve çok az ayçiçek yağıyla karıştırarak hamsi gibi alt ve ıüst ızgaraya dizdim.zamanlayıcıyı 15 dakikaya ısıyıda 180 C ayarladım ve başladım uçan dairemi izlemeye filmin sonunu merak ediyorsunuz değilmi bugüne kadar yediğim en lezzetli hafif ve sağlıklı patateslerle tavandayım. şaka bir yana çok kullaşlı bir cihaz tek kafama takılan ise elektrik sarfiyatı çünkü cihaz 1300 w ile çalışıyor zamana bırakalım bekleyip göreceğiz .....




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.