Şimdi Ara

flashı sadece laptoplar görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar elimde kingston dtmc3 marka 128 gb flash bellek var ürün kesinlikle sahte değil alalı 3 ay falan oldu önceleri sorun yoktu fakat geçenlerde usbyi artık masaüstü bilgisayarlar görmemeye başladı her bilgisayarda denedim flashı sadece laptoplar görüyor...virüs tarattım olmadı exfat ntfs fat32 bütün formatları denedim yine olmadı laptoplardan başka hiçbir masaüstü bilgisayar flashı görmüyor sizce ne yapabilirim sorun ne olabilir ?



  • Farklı sürüm windows yüklü bilgisayarlarda mı çalıştırdınız belleği. Sorma sebebim laptop da win10 ve masaüstünde win7 veya win8 kuruluysa o belleğiniz artık sadece win10 kurulu pc de çalışacak. Win10 nedense belleklerin sadece win10 kurulu bilgisayarlarda çalışmasına sebep oluyor.
  • malesef hepsi windows 10...flash açılmak için bilgisayar seçmeye başladı...bütün formatları denedim sonuç aynı
  • mert023 M kullanıcısına yanıt
    Sizinki de ilginç bir sorun. Benim flashlar bilgisayar değil işletim sistemi seçmeye başlamıştı acaba aynı sorunumu yaşıyorsunuz diye düşünmüştüm. Ama belki sizin sorunda windows 10 kaynaklıdır. Yani windows 10 da kullanılan flaslar işletim sistemi veya bilgisayar seçmeye başlıyorlar.

    Ama bu sorunu siz ve benim dışımda yaşayan yok galiba. Bende benim yaşadığım işletim sistemi seçme olayını google dan araştırdım bulamadım. Forumda da yazdım hiç cevap yazan çıkmadı. Soruna yol açan benim windows10 yüklü bilgisayarım olsa bilgisayar sebep oluyor diyeceğim ama yeni bilgisayarımı almadan önce o belleklerden birini Annemin win10 yüklü bilgisayarına kurduğumda da ondan sonra onuda win7 yüklü pc de çalıştıramamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.