Şimdi Ara

Flash Videolarda İşlemci %100 oluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İnternetteki videodalarda ilk başda ses geç geliyor. Pcde durum ledi gibi bir şey varya - neyi simgeliyor bilmiyorum - sürekli yanıyor kasmaya başlıyor
    hd videolardada normal 360p videolardada örnek

işlemci %100

hd video youtubeda

izlenmiyor. Sanki önbelleğe atarmış gibi izletiyor sonra önbellek boşalıyor kendi çapında tekrar doldurup tekrar oynatıyor. Bu arada pc acayip kasıyor . Reklam yoğunluğu olan sitelerdede kasıyor. Ondan Ad-Block kurarak kurtuldum.

Burda pc de 1080p HDTV oynatırkenki resim -oynatıcıdan resim alamıyor-

bunda %51 de ve pcde rahat kullanılıyor. Akıcı bi şekilde izleniyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagann. -- 3 Eylül 2012; 18:55:31 >

There will be days where you feel all alone, and that's when hope is needed most.No matter how bad it gets or how lost you feel you must promise me.That you will hold on to hope. Keep it alive.
  • facebooktaki flash tabanlı oyunlarda da aynısını yapıyo mu?

Orijinalden alıntı: CRhackSH

facebooktaki flash tabanlı oyunlarda da aynısını yapıyo mu?

face kullanmıyorum hocam corpotoration inc diye bir oyun oynamışdım o da kasıyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube taki flash videolar da benimde kasıyodu. flash playeri güncelledim sildim en yenisi yükledim hazır yuklemisken adobe de ne kadar player varsa yukledim, yemedi! birkac yere kişiye sordum. HD ekran kartı al diyen oldu. flash playeri çok bozdular abi diyen oldu. benim anlamadıgım bir kac ay evvel aniden oldu daha once bişey yoktu. ram işlemci vs bozuktur diyenler çıktı. 360p de sorun yok. 720p de kasmalar baslıyo. 1080p de hiç açılmıyo. baska bir arkadasta da reset atıyomus makina. youtube taki videolarda videoyu aç. videonun üzerine sag tıkla tıkla donanim ile ilgili bi madde çıkacak ordaki tik'i kaldır. ama faceteki oyunlarda videolarda yine de işlemci %100 calisio, bilgisayar inanılmaz ısınıyo ve kasıyo. sunları yap çözülür diyemiycem çünkü birkaç aydır bende bu sıkıntı ile muzdaripim. bilgisayar yavas değiştirmem lzm. ama sunu soyleyebilirim flash player gerçekten bozuldu apple in flashten uzaklasma sebebi de bu. gereksiz donanım yuklenmesi yapıyo. bi yerlerde sıkıntı var donanım kaldırmıyo artik playeri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.