Şimdi Ara

'flash template arayanlar'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar küçük bir uyarı yapmak istiyorum.moonstar.com da olan temlatelerin hemen hepsi demodur.satın alacağınız zaman ancak size full siteyi verirler.buradaki templalerei dikkatli incelerseniz çalısan linklerin belli bir yere ulastıktan sonra işlem yapmadıklarını görürsünüz.nedir bu:bundan sonrası artık size kalmıs linkleri ve yeni çıkacak sayfaları ve resim yazı montajını artık siz yapacaksınız demektir.bununda o siteyi teni baştan yapmaktan daha zor olduğundan emein olabilirsiniz.
    ancak bu templateler neyin nasıl yapıldığını anlamak anlamında çok işe yarıyor,o yüzden bu templatelerin bu işe gönül vermiş insanlara faydalı olacağı kanaatindeyim.her kim internetin herhangi bir yerinde beğendiği flash animasyonunu kendisine fla olarak gönderebilirim.banner olur ,komple web sitesi olur,reklam animasyonu olur,veya gördüğü herhangi bir flash yapımını fla olarak size temin edebilim.
    bu templatelerin nasıl alınabildiği konusunda arkadaşlarımızın bir talebi olursa hem özelde hemde buradan yardımcı olabilirim.İYİ ÇALIŞMALAR HERKESE.

• kendini bu işe adaman çok kötü bir olay yani template almak ve paylaştırmaktan bahsediyorum.Bence kendin bir şeyler yapıp insanlara dağıtırsan hem senin için hemde başkaları için daha yararlı bir davranış yapmış olursun.Bu sadece benim fikrim.Lütfen yanlış anlaşılmasın.
  • güzel kardeşim neden yazının tamamını okumadan yorumda bulunursunuz anlamam.tabiki emeğe saygımız vardır kimseninde emğinmi kimsenin çalmasını istemeyiz.ben neyin nasıl yapıldığını görmek anlamında faydalı olabilir dedim.bana bu tür sitelerden template çalıpta kendisine site yapan bir kişi gösteremezsiniz çünkü kullanamazlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet0036

güzel kardeşim neden yazının tamamını okumadan yorumda bulunursunuz anlamam.tabiki emeğe saygımız vardır kimseninde emğinmi kimsenin çalmasını istemeyiz.ben neyin nasıl yapıldığını görmek anlamında faydalı olabilir dedim.bana bu tür sitelerden template çalıpta kendisine site yapan bir kişi gösteremezsiniz çünkü kullanamazlar.

dostum templateleri çalıpta kendisine site yapan o kadar çok kişi varki sayamayacak kadar.Hemde öyle bir kullanıyorlarki çok rahatlar.Ama ben olsam bu durumda beni çok rahatsız eder.Başkasının yapmış olduğu işi kendime yorumlamam beni son derece rahatsız eder yan.Zaten bu template olayına uyuz oluyorum herkes template editleyip kendisini web tasarımcısı ilan edip piyasaya atlıyor.Kimse kendi emeği ile yapmıyor.
  • Hayır be güzel kardeşim bu templateleri kimse kullanamaz zaten onları kullanacak seviyeye gelen bir webmaster çalma ihtiyacı duymazki kendisi yapar.çok örnek var diyorsun bir tane rica edeyim link verinde görelim.
  • arkadaşım forumda template düzenleyip kendine site yapanlar var araştır hemen bulursun.Ayrıca ünlü bir sitede templatedeydi şimdi aklıma gelmiyor adresi hatırlayınca yazarım.
  • şşş sakin olalım beyler
  • Böyle insanlar beni forumdan soğutuyor,eminim kendisi alemde ne kadar template varsa indirmiştir veya elinde olsa tüm templateleri indirmek ister.bu işin değişmez kuralıdır bu webmaster liğe hevesli olan kişilerin ilk işi bu templateleri almaktır veya download etmektir.NEDEN İNSANLARIN BİR ŞEYLER ÖĞRENMESİNİ ENGELLERSİNİZ ANLALMAM.bırakın isteyen istediğini yapsın zaten birşeyler yapmaya başlayan insan çalma ihtiyacı duymazki neden anlamıyorsun güzel kardeşim.YANİ SIRF MUHALEFET OLMAK İÇİN YAZI YAZMAK ZORUNDAMISIN.
  • paylaşım için saol ahmet0036, ben temp lerden çok şey öğrendim, kendileride öğrenmiştir,
    isteyen istediğini yapar, iyi olan zamanla ortaya çıkar, kimsenin önünü kesmemek yargılamamak lazım...
  • kimsenin önünü kesmek gibi niyetim yok yanlış anlaşıldı cevaplarım neyse arkadaşlar fazla polemiğe gerek yok kapansın konu burda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.