Şimdi Ara

Flash nasıl yapılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette dolaşırken birçok flash görüyorum. Hatta kodlarını veriyorlar sitene ekle diye ama flash ın içinde bir ton reklam. Babalarının hayrına vermiyorlar o kodları tabi.

Neyse asıl konu ben de kendi flash ımı yapmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. HTML konusundan anlıyorum biraz ama flash bilgim sıfır. Aranızda bana şu flash konusunu sıfırdan anlatabilecek bir yardımsever varsa çok büyük iyilik yapmış olur bana. Hagi programlar lazımsa söyleyin indireyim...

Şimdiden teşekkürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagueMan -- 16 Temmuz 2010; 1:28:31 >

• http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egitim/

Burada web tasarım için gerekli dersler var.

İnternetden araştırırsan daha güncellerini bulabilirsin.
  • swf .. prog. ı çözersen felaket flash lar yaparsın demedi deme sonra
  • Flash programı forumda bir mesajla anlatılacak gibi bişey değil.

Ancak aşağıdaki siteye üye olarak videolu anlatımlarla öğrenmeye başlayabilirsin.

Burada ve diğer bütün sitelerde anlatılan konular temel özellikler ve nasıl kullanılacağıdır.
    Temel noktaları öğrendikten sonra geriye senin hayal gücün ve yeteneğin kalır.
    Ama inan yapılabilecek çook şey var

Site adresi :http://www.kariyervideo.net

Gereken programlara gelince. Tabiki Adobe Flash (cs3,cs4,cs5 hangisini bulursan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: casusserhat

Tabiki Adobe Flash (cs3,cs4,cs5 hangisini bulursan)

Peki bu programlardan hangisi daha iyi işimi görür. Tabiki cs5 daha günceldir ama daha karışıktır. Hangisini önerirsiniz bana başlamadan önce.
    Bir de nereden temin edebilirim bu programları?
  • Flash cs5 i indirmeye kalktım 800 mb. Kaç gün sürer bunun inmesi :D
  • 2 saate yakın sürüyor. Keylerini internetden kolaylıkla bulabilirsin. Tek link indirmemeni tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cs 3 flash banner için yeterli
    karakter animasyonları için cs 5ide kullanırsın cs5 derslerini bulursun cs5den başla istersen.
  • cs5 i buldum da, anlayamadım. Bir de sitelerdeki sonu .swf ile biten tüm flashların adresini kolaylıkla alabiliyorum.

Diyelim ki kendi flash' ımı yaptım. Bunu hangi siteye yüklemem gerek. Mesela fotoğrafları imageshack e yüklüyorum. Flash nereye yüklenir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.