Şimdi Ara

FLAŞ.. HAMİT ALTINTOP 1 sene daha Galatasaray'da..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MİLLİYET ÖZEL.. Hamit Altıntop 1.4 milyon Euro garanti paraya imza attı..

    Hamit geçen sezon 2.8 garanti parasını sakat olduğu için kabul etmedi.. 1.4 aldı.. Yönetim bu yüzden 1.4 vermeyi kabul etti..

    Hamit Altıntop paragöz olsa geçen sezon 2.8 milyon euronun tamamını alırdı.. Yani bu sene aslında maç başına oynayacak..

    Nevzat Dindar



    böyle bir bilgi var paylaşayım dedim. yine sakatlanırsa tam fiyasko olur, inşallah faydalı olur da iyi ayrılır diyelim.



  • Orta sahada adam kalmadı, kalsın oynasın arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber içeriği doğruysa geçen sene para almamış sayılır. Sakat olduğu için 1 yıl parasına 2 yıl oynucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç başı da istemeyip kulübe borcumu tek kuruş almadan ödemek istiyorum dese eminim bir çok taraftar affederdi kendisini. neyse en azından sakatlanırsa cepten para çıkmayacak
  • En sevdiğim haberr..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bizi kandırıyorlar yine. Tahminimce Hamit geçen yıl 2,8 almıştır. Bu yılda 1,4'e imza atmıştır. Taraftar isyan etmesin diye basına sipariş haber mi yaptırıyorlar acaba?

    Hamit'e bırak 1,4 vermeyi sözleşme imzalamaları bile rezalettir. Hamit 1 yıldır topa değmedi. Sakatlanmazsa ancak kupa da amatör küme takımına karşı oynar. Onun içinde 1,4 vermeye gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün oyunculara aynı anda ödeme yapılmıyor mu klüplerde ? Tamamen taraftarı kandırma üzerine yapılan bir haber. Komisyonlar yine Mehmet Özbek'in cebini dolduracak. Allah 2 Cihan'da da huzur vermesin sizlere.
  • Ben başkan olayım şu Hamit'e Galatasaray'ın kasasından 1 kuruş koklatmam. Cebine eroin koyup polise şikayet ederim. "Florya'ya yaklaşırsa" ihtimaline karşı en vahşi cinsten kafadan 3 tane manyak köpek tutarım. Tarık'a Olcan'a Semih'e 3 tane seri katil tutarım her başa 50.000 veririm onların yıllık ücretinden de kurtulurum. Sabri için özel olarak Töre'yi tutarım. Bunlar nasıl barınıyor bu klüpte
  • Bunlar ne çapsız insanlar arkadaş. Yok yani bu yaptıkları şeyleri 15 yaşındaki bir çocuk yapmaz, akıl eder. Ne yapmaya çalışıyorlar, bu kadar şey olamazlar ya komisyondan kendi ceplerini mi dolduruyorlar. Cefasını, sitresini biz çekiyoruz. 1 tane düzgün yönetebilen adam gelse, akıp gidicez ama nerde.
  • riekerink bu takıma teknik direktör oluyorsa bırakın hamit de kalsın umut da sabri de bu nasılsa işin çivisi çıkmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun adı iş bilmezlik falan değil düpedüz hırsızlık, komisyonculuktur.

    33 yaşında, sakatlıklarla boğuşan bir adama FFP yüzünden ceza alınan bir dönemde 1.4 mil euro garanti ücret verirsen orada bir pislik aranır kardeşim.

    Haber doğruysa ben hakkımı helal etmiyorum.
  • Direkt sözleşme uzatıldı olarak algıladım haberi.

    Tekrar gözatınca daha da saçma geldi, psirik'e katılıyorum.
  • Ulan yalan haberin daniskası Hamit parasının bir kısmını almasa bunu rızık muhabbeti yaptığı zaman soylerdi, milleti kandırmak için saçma saçma ısmarlama haberler yapmasınlar boş yere çünkü taraftarın karnı tok bu yalanlara...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs sonunda yollar ayrıldı vs demişti NTVSPOR sevinmiştim

  • Gene bi kolpalık dönüyor ya bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamit parasini almasa bunun reklami saglam dönerdi, inanmiyorum boyle bir sey olduğuna. Ohh gecen sene 2.8 bu sene 1.4 bu kadar bedava para kazanilmaz. Bana kalsa 1 kurus bile verilmemeli ama 300 bin falan deniyordu bari oyle bir sey olsaydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar zaten yıllık ücretlerini peşin almıyorlar. Bir kaç ayda bir topluca ödeniyor bütün futbolculara, ödeme dönemi belli her kulübün. Resmen hırsızlık dönüyor yine, Hamit 2.8 milyon Euro'sunu çoktan aldı. Yazık ulan şu adama 1.4 daha kaptırdı kulüp haber doğruysa.
  • http://www.hurriyet.com.tr/fedakarligin-odulu-1-yillik-imza-ve-sportif-direktorluk-40124551

    Fedakarlığın ödülü 1 yıllık imza ve sportif direktörlük
    G.Saray, yeni kontrat imzalarken sergilediği tavrı takdirle karşıladığı oyuncunun uluslararası tecrübesi ve birikiminden farklı biçimde yararlanmanın planını yapıyor. Bu gerçekleşirse, Hamit bu yıl futbolcu, seneye sportif direktör olarak hizmet edecek.

    VE Hamit Altıntop, dün Galatasaray Kulübü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı..

    Geçen yıl yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle forma giyemeyen Hamit Altıntop, ‘Fedakarlığa hazırım’ sözünü tuttu ve kontratını uzattı.

    Garanti para almadan forma giyecek olan Hamit Altıntop’un bu tutumu, Galatasaray yönetiminin takdirini kazandı.

    G.Saray’da futbolu bırakması halinde Hamit Altıntop ile ‘Sportif Direktör’ yada ‘Menajer’ olarak yola devam edilmesi gündeme geldi.

    İşte G.Saray’da dün imzaların atıldığı Hamit Altıntop konusundaki detaylar, ayrıntılar…

    YÖNETİM İSTEDİ, O 'EVET' DEDİ
    Sembolik bir garanti ücret verilmesi planlanan Hamit Altıntop, Galatasaray’dan bu konuda bir talepte bulunmadı. Hamit, sarı kırmızıl kulüpten ‘0’ yani hiç garanti para almadan sözleşme uzattı. Bu da yönetimin UEFA’ya sunacağı kadro maliyeti hesaplarında önemli avantaj sağladı.

    Sıfır garanti para ile ‘Oynadıkça kazan’ formülüne ‘evet’ diyen Hamit, bu şekilde önemli bir fedakarlığa daha imza attı. Yönetimin yeni sözleşmelerde maç başı ücret uygulamasını ‘puan başına’ çevirme sistemine Hamit de geçmeyi onayladı.

    O da maç başı oynadıkça değil, forma giydiği karşılaşmalarda Galatasaray sahadan puan kazanarak ayrılırsa para alacak.

    GEL, TECRÜBENİ YİNE BİZDE KULLAN
    Geçen 2 sezon boyunca maç başı ücreti 25 bin Euro olan Hamit Altıntop bu tarifede de indirimi kabul etti. ‘Maç başı sisteminden’ vazgeçen Hamit Altıntop yeni kontratında Galatasaray galip gelmesi halinde 15 bin Euro para alacak. Yani puan başına 5 bin Euro’yu benimseyip, maç başı 10 bin Euro’luk fedakarlığa imza atmış oldu.

    Hamit Altıntop’un yaklaşım tarzı, futbola bakış açısı, yüksek tecrübesi, karakteri ve kişiliğine tam not veren Galatasaray yönetiminde sürpriz bir konu gündeme geldi.

    Hamit Altıntop’un sözleşmesini 1 yıl uzatan yönetim, oyuncunun Galatasaray çatısı altında yüksek tecrübesinden idareci olarak da faydalanma fikrini gündemine aldı.

    R. Madrid, B. Münih ve Schalke gibi hep üst düzey takımlarda forma giyen oyuncu ile önümüzdeki yıllarda sportif direktör olarak yola devam edilmesi de planlanıyor.




  • Anlaşıldı bu sene digiplay yok. Maçları da izlemiyorum oh kafam rahat. Nerelerden nereye dustu takim 2 senede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.