Şimdi Ara

FLAŞ! ADSL'de en düşük hız önce 512 ve 2006 başında 1024 oluyor. MÜJDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne kadar yavaş olsa da ilerleme var. adam olacak bu telekom
  • yaaaaaaaaaa
    laan yeteer beeeeeeeeeeee
    ulan fiyatı ucuzlasında ne oklursa olsun yaaa
    napayım lan ben 512yi 50 milyona yaa
    ulan 256yı 25 milyon yap bari de herkes sevinsin abi divx falan her halikarda indirebiliyoruz ya
    parası koyuyo kardeşim bana parası aloooooo
  • bakalim neler olacak.
  • valla bu haberler yalan dolan bence telekom bu kafayla birşey yapamaz valla....Öncelik para kazanmak olmamalı insanların evine interneti sokmak olmadıktan sonra bu iş olmas....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ooo

    bence 512 yapınca en azında gerçekten 256 almaya başlarız..

    haklısın dostumda bende 512lik var boşuna heveslenme yani öle bişey yok




  • Arkadaşlar bu gün gıpta ile baktıgımız Fransanın internetten ve telekomdan neler çektigini ben cok iyi bilirim.Daha 2001 de orda 100 dolara insanlar aylık 25 saat dial up ile bağlanıyorlar ve Türkiyede ki internetin ucuzluguna şaşıp keşke bizde de olsa diye hayıflanıyorlardı.Ordaki akrabalarımla her chat yaptıgımda zırt pırt bağlantı kopuyor ve "kusura bakma bu aylık sadece 10 saatimiz kaldıgı icin ekonomik kullanmalıyız" gibi birsürü muhabbet oluyordu.Ne olduysa oldu fransada 2 sene içinde herşey degişti ve şu an aynı elemanlar 20 euroya 15 mbit internetin ve ADSL 2+ ile digital yayının hesaplarını yapar oldular.Bildigin en kötü baglantısı olan bile 3 mbit ile baglanıyor.Ama şu açık ve net ki internette devrim yapmak sadece 2 senelerini aldı.Ben her ne kadar hoş bir manzaraya sahip olmasa da TT un de bu işi başaracagını ve 1 kaç sene içinde baglantılarımızın diğer gelişmiş ülkeler seviyesine çıkacagına inanıyorum.
    Şunu kesinlikle unutmayın arkadaşlar inter konusunda diger ülkelerle aramızda 30-40 yıl gibi bir fark yok inanın ban sadece ve sadece 2 yıllık bir fark var ve inşallah o da hızla kapanıcaktır....




  • bekelyip göremk lazımm inşallah doğrudur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RevengeR

    yaaaaaaaaaa
    laan yeteer beeeeeeeeeeee
    ulan fiyatı ucuzlasında ne oklursa olsun yaaa
    napayım lan ben 512yi 50 milyona yaa
    ulan 256yı 25 milyon yap bari de herkes sevinsin abi divx falan her halikarda indirebiliyoruz ya
    parası koyuyo kardeşim bana parası aloooooo


    aynen katılıyorum fiyatını ucuzlatsınlarda; en düşük hız 512 nin acelesi yok
    ucuz olsun isteyen 512 ye geçsin demi ama
  • Telekom çalış sabrımızı taşırma
  • yok abi ben dial-up'a devam ediyim en iyisi bu kadar hız beni bozarrr
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Netkid

    Arkadaşlar bu gün gıpta ile baktıgımız Fransanın internetten ve telekomdan neler çektigini ben cok iyi bilirim.Daha 2001 de orda 100 dolara insanlar aylık 25 saat dial up ile bağlanıyorlar ve Türkiyede ki internetin ucuzluguna şaşıp keşke bizde de olsa diye hayıflanıyorlardı.Ordaki akrabalarımla her chat yaptıgımda zırt pırt bağlantı kopuyor ve "kusura bakma bu aylık sadece 10 saatimiz kaldıgı icin ekonomik kullanmalıyız" gibi birsürü muhabbet oluyordu.Ne olduysa oldu fransada 2 sene içinde herşey degişti ve şu an aynı elemanlar 20 euroya 15 mbit internetin ve ADSL 2+ ile digital yayının hesaplarını yapar oldular.Bildigin en kötü baglantısı olan bile 3 mbit ile baglanıyor.Ama şu açık ve net ki internette devrim yapmak sadece 2 senelerini aldı.Ben her ne kadar hoş bir manzaraya sahip olmasa da TT un de bu işi başaracagını ve 1 kaç sene içinde baglantılarımızın diğer gelişmiş ülkeler seviyesine çıkacagına inanıyorum.
    Şunu kesinlikle unutmayın arkadaşlar inter konusunda diger ülkelerle aramızda 30-40 yıl gibi bir fark yok inanın ban sadece ve sadece 2 yıllık bir fark var ve inşallah o da hızla kapanıcaktır....

    fransada 4 sene evvel boyle olmasinin sebebi,onlarda daha internet olmadan kendi sistemlerini kurmalariydi,hatirliyorum 1980 senesinde minitel diye bir sistemleri vardi,telefona bagli,siyah beyaz ekranli,ve her turlu bilgiyi onunla ogrenebiliyorlardi veya baskalariyla iletisim kurabiliyorlardi,cok ilginc ve ilerici bir sistemdi(o zamanlar icin)hatta hala aklimda reklam veya afislerde 36 15 diye basliyordu,mesela adim veronique sizi 36 15 .... de bekliyorum diye,ama hic girmedim,simdi merak ettim,acaba webcam yerine ne kullaniyorlardi
    iste o yuzden fransiz hukumeti,kendi sistemlerini korumak icin,baslangicta interneti cok pahali tuttu ve gelismesini onledi,tabiki bas edemediler
    acaba hala minitel fransada devam ediyormu bilmiyorum,bilen varsa,bizleri bilgilendirirse memnun olurum
    selam ve sevgilerle




  • kesenin ağzını açan telekom muymuş? farkında değilim uzun zamandır uykudayım galiba.
  • gene bi yerLerimize sokacakLar bu işin faturasını hadi hayırLısı. O ev teLefonLarına yaptıkLarı tarifeLerden bide ucuzLattık diye sunmaLarından oyLe sanıyorum ya neyse. 1024 yaparLar ama aLtyapı sagLam oLmadıktan sonra neye yararki. InsaLLah bi kıvıLcımLanma oLurda dogru duzgun bi iş basarırLar insaLLah.
  • 12.02.2005 tarihli sabah gazetesinde Aydın Ayaydın'ın yazısı, medya da ses çıkarmaya başladı tt'un işlerine..



    Telekom kış uykusunda

    Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan her fırsatta Telekom'un 'muhteşem!' faaliyetlerini öve öve bitiremiyor. Bizim gördüğümüz Telekom'un hizmetleri ile genel müdürün anlattığı faaliyetler birbirine uymuyor.
    Telekom, internet erişimini sağlayan ADSL'yi kampanyalarla tanıttı. Ne kadar hızlı internet erişimi sağladığını ve fiyatının da ne kadar ucuz olduğunu anlattı. Ancak görünen o ki, ADSL hizmeti alanlardan memnun olanların sayısı hızla düşüyor. Çünkü ADSL abonelerinin internete girmesi pek mümkün değil. Oysa Telekom'un çeşitli firmalara yaptırdığı altyapıyı bir türlü devreye sokmadığı, yeterince kullanmadığı ortaya çıkıyor. Fiber optik kablolarla döşenmiş altyapısı bulunan Telekom'un bundan yeterince yararlanamaması, tam anlamıyla bir yönetim beceriksizliğini ortaya koyuyor. Kısacası Telekom yönetimi, var olan imkanlarını kullanamıyor. Türkiye'de görevini yapmayanlar işbaşında kaldığı sürece, hizmet kalitesinin düzelmesi mümkün değildir.
    Telekom'un elindeki bu imkanlar özel sektör firmalarının elinde olsaydı, o zaman hizmet kalitesinin ne olduğunu görürdünüz . Size sadece ADSL hizmeti ile ilgili bir örnek verdim. ADSL'deki bu olumsuz gelişmelerin nedenlerini Genel Müdür Ekinalan'dan öğrenmek için 1 hafta önce telefonla aradım ve sekreterine not bıraktım. Aradan geçen süre zarfında bir cevap alamayınca kendisine eposta aracılığıyla bu mesajı vermeye çalıştım.
    Bu mesajımı yanlış anlamış olacak ki, benim ADSL ile bir sorunumun olduğunu düşünmüş. Bunun üzerine dün beni İstanbul Telekom Müdürü gazeteden arayarak ev adresimi istemiş. Muhtemelen olmayan ADSL sorunumu gidermek için.
    Genel Müdür Mehmet Ekinalan'ın özel sektör ruhuyla hareket etmesi gerekir. Arada bir hizmetlerinin kalitesi ile ilgili kamuoyu araştırması yapması yararlı olur. Ancak bunu yapmıyor. Kendisine tüm telekom hizmetleri eksiksiz sunulduğu için bunun farkında değil ve herkese aynı hizmetin sunulduğunu zannediyor.
    Bu sıkıntılardan kurtulmak için genel müdür ve zihniyeti değişmediğine göre, galiba Telekom'un süratle satılması en iyi çözüm. Özelleştirildikten sonra hizmet kalitesinin ne kadar farklı olduğunu o zaman görürüz. Bugünkü yöneticiler de herhalde başka bir devlet kurumunun başına geçerek başarılı çalışmalarını devam ettirir.




  • Dedikleri dogru olabilir,ama cözümü bence yanlis.
  • sevgili arkadaşlar adsl hızının yükselmesi çok doğal çünkü adsl hızı yükselmeseydi bizim 256kb 56kb ye kadar düşerdi (hız ortalaması yani ) çünkü adsl gitgide büyüyor anlayın artık bunu adsl nin 1024 olması bence fazla bişey değiştirmez..
    2007 de 1024 de yetmeyecek 1 sene öncesinin 56k sı olarak düşünün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekan -- 14 Şubat 2005, 1:24:16 >
  • lafta dış ticaret açığıda, enflasyonda azalıyo, abyede giriyoz
    e en düşük 1024 hızına çıkmamızda çok doğal yani
  • Ya aynı konudan 10 tane başlık açmanın ne anlamı var!!?!!

    Forumda herkes bi başlık açıyor ,farklı yerlerde aynı şeyler tartışılıyor,aynı şeyler yazılıyor.. ANLAMSIZ.. !..


  • telekomu mahkemeye veririm, ben 128 diye aldım, 256 oldu şimdi 512 yaparlarsa mahkemeye veririm.
    hani 128 di :) nerde, yok işte..
    kandırmayın bizi telekom.
  • YA ben 256 oldugundan beri randımanlı kullanıyorum.Evet pahalı ve yavas internet kullanıyoruz ancak 256 k lık nette tam randıman alıyorum yani bu hızda tam kullanıyorum.download larım 25-29 k arası.yani 512 yapıncada problem yasayacagımızı sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.