Bildirim
fizik sorularım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
çok sağolun hocam diğerine de bakabilir misiniz zahmet olmazsa
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Odan L’ye giderken cisim üzerindeki tepki kuvveti artar hocam
Tork gibi düşüneceksin merkeze yakın olursan dengede tutmak için daha çok kuvvet uygulaman gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Örneğin dönme ekseni tam ortadan geçecek şekilde düşey konumda olsaydı r artardı ve değişirdi
hangi yayın bu -
anladım hocam sağolun
anladım,teşekkürler hocam
ilk ikisi 345 denemesinden diğeri bilgi sarmal ayt fizik denemesi
-
Düzgün artıp azalmıyor. Mesafenin karesiyle ters orantılı olarak artıp azalıyor.O yüzden net dışa B artar içeri doğru B oluşturmak için 1 yönünde akım geçer.B artmasını daha iyi anlamak için değer ver daha iyi görürsün.
-
-
-
1)Hareket suresi 2t olarak dusunuldugunde ivme hesaplanabilir.
2)I ve III'te arttirilirsa agirlik merkezinin x eksenindeki koordinati degismez ancak y ekseninde degiseceginden Fk ile G'nin uygulandigi yer ayni olmaz. τ ≠ 0 olacagindan alabora gozlemlenir. Yuzeye cikarilirsa 1 yonunde yatar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam tamam da 1. soruda kesinlik demiş ben cismin hareket süresinin 2t olduğunu nerden bileyim belki daha uzun diğer öncüllerdeki gibi belirtebilirdi en azından
diğer soruda ise denizin altında niye alabora gözlemlenmesin ki su içinde olan cisimlerde ağırlık merkezi ortada olmasa bile alabora gözlemlenmez diye bir şey mi var denizin içinde de olsa yüzeyinde de olsa alabora olabilir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X