Şimdi Ara

Fizik okuyanlar yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Bölüm #Fizik
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selam. 11. Sınıfım ve sayısalım. Sayısal seçmemdeki tek amaç fiziği çok sevmem ve iyi olmam. Fiziğim iyi ama bir o kadar da matematiğim kötü tuhaf ama öyle. Sayısaldaki zorluğu sadece ileride fizik bölümü okumayı düşündüğüm içn çekiyorum. Fizik bölümü okuyanlar veya mezunları yardımcı olabilir mi nasıl, imkanı nasıl, değer mi okumaya. Okursam ileride akademisyenliği düşünüyorum. Cidden yardıma ihtiyacım var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • cevap veren olmamış fizik her adamı kendine çekmez girende içinden çıkamaz . Fizik bilindik en temel bilimdir. Matematik diyen şahıslar matematiğin dil olduğunu bilmezler.Tavsiyem matematiğini geliştir. İyi bir okulda fizik eğitimi al itü, odtü , boğaziçi, bilkent sonrada felsefeyle birleştir.inan bana bu dünyayı sırtında taşıyanlar ve taşıyacak olanlar fizikçiler.
  • matematik bölümü kadar felsefik olmasa da somut hesaplamalar yapmak için fizik bölümünde matematiğe çok ihtiyacın var özellikle limit türev integral dediğimiz calculus kısmı sadece sevmekle olabilecek bir bölüm değil tavsiyem matematiğin kötüyse kendine bir tyt matematik soru bankası al yayın fark etmez ama çok da kolay olmasın hem sınava hazırlık olur hem de temelin biraz daha iyileşir aynı zamanda 11.sınıf matematik soru bankası da çok işini görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.