Şimdi Ara

FİZİK KİTAP ÖNERİSİ(YARIN ALACAĞIM BİR YARDIM EDİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiziğim çok iyi değil.Ekip yayınları tamamı çözümlü soru bankasımı almalıyım yoksa celal aydının fasiküllerinimi almalıyım?Örneğin celal aydın kuvvet ve hareket 1 i 391 sayfa.Ekip yayınlarıda güzel deniyor kararsız kaldım
    Celal aydın mı ekip mi

BİRDE PALME YAYINLARI YENİ BİR KİTAP ÇIKARMIŞ
    http://www.ucuzkitapal.com/palme-ygs-lys-fizik-konu-anlatimli-a-denge-madde-ve-ozellikleri.html

BUNU KULLANAN VARMI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatın Anlamı -- 7 Eylül 2012; 13:20:06 >

• celal aydın çok güvensiz bi yayın bazı çksler çok iyi baziları çok kotu yazan hocaya bağlı ekipte çok kaliteli değil tek tük sorulari güzel ama temelin yoksa al.simdilik idare eder.önerim ekip al çok zorlandığın konularda çks al.benim önerilerim:
    1)mustafa tekinay
    2)esen çözümleri internette
    3)körfez.çözümleri dvdde

Orijinalden alıntı: MR.REESE

celal aydın çok güvensiz bi yayın bazı çksler çok iyi baziları çok kotu yazan hocaya bağlı ekipte çok kaliteli değil tek tük sorulari güzel ama temelin yoksa al.simdilik idare eder.önerim ekip al çok zorlandığın konularda çks al.benim önerilerim:
    1)mustafa tekinay
    2)esen çözümleri internette
    3)körfez.çözümleri dvdde

bende 3 ü de var fakat, aralarında en iyi c.aydın, çünkü arkada hemen çöz var ve dvdyi açıp bakmak gibi zaman kaybı olmuyor,

sıralama şöyle yapılabilir:

c.aydın-tekinay-körfez-esen

sırayla çözüldüğünde fizikte bir problem kalmaz gibime geliyor

DEÜ JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ

• up

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Fiziğim çok iyi değil.Ekip yayınları tamamı çözümlü soru bankasımı almalıyım yoksa celal aydının fasiküllerinimi almalıyım?Örneğin celal aydın kuvvet ve hareket 1 i 391 sayfa.Ekip yayınlarıda güzel deniyor kararsız kaldım

benim de fiziğim kötü. geçen sene gaza geldim ekip tamamı çözümlü iki kitabı da alıp 50 tl bayıldım. ama kesinlikle hak ediyor. çalışma özüelü olduğum için hepsine hakim değilim ama çözdüğüm bir iki konu için söyleyebilirim ki sorular güzel çözümlü olması harika
  • fiziği sev gerisi fasa fiso. güvender konu anlatımı baştan sona bitir, sınav çıkmayacak çok bilgi vardır içinde ama fiziği seversen hepsine çalışırsın. ondan sonra palmeden filan biraz soru çöz, en az 28 net diyorum. milletin kafası fiziğe basmadığından sınavın en kolay kısımları hep fizikten oluyor.

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

fiziği sev gerisi fasa fiso. güvender konu anlatımı baştan sona bitir, sınav çıkmayacak çok bilgi vardır içinde ama fiziği seversen hepsine çalışırsın. ondan sonra palmeden filan biraz soru çöz, en az 28 net diyorum. milletin kafası fiziğe basmadığından sınavın en kolay kısımları hep fizikten oluyor.

İşte nasıl seveceğimi bilsem hemen yapacağım.

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Peki celal aydın hakkında bilgisi olan yok mu?Yarın alacağım bir yardım edin.

ya bizim hocalar trigonometrisi hariç kesinlikle almayın diyo. Gereksiz derecede uğraştırıcı diyo. Hoca ha ben zevk alıyorum uğraşmayı seviyorum sabaha kadar uğraşırim bi soruyla diyosanız alın dedi. Neden simetri almıyorsun bu arada ben çok begendim bitirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yeri geliyor çok kaliteli sorular sorabiliyor ÖSYM, ha ama geneli kolay o ayrı mesele.

Orijinalden alıntı: önemliadam

Fizikte Simetri kesinlikle alma, bak kesinlikle diyorum.
    Ha varsa eyvallah çöz, kaliteli sorular vardır içinde ama konuyu asla öğrenemezsin.
    Bir de ben Deathwarior hocama katılmıyorum,
    Yeri geliyor çok kaliteli sorular sorabiliyor ÖSYM, ha ama geneli kolay o ayrı mesele.

Peki hangi kitabı almalıyım?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.