Bildirim
Fiziği bırakıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hedefin yoksa birak. Ama benim bi hedefim var diyorsan gunde 8-9 saat calisarak yapabilirsin!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence en yamultabilesi olan ders fizik hem fiziğin katsayısı da mf3de biyoloji ve kimyaya çok yakın bence bırakma. -
Vakit mi kaldı hocam biyoloji ve kimya varken ona öncelik vermemeliyim diye düşündüm
Senin 3 günde bitmez dediğin konuları sıkı çalışmayla 1 günde bile biter kimyadan ve biyolojiden konu eksiğin yoksa bence bitirmeye bak. -
Katsayıların neredeyse eşit olduğunu unutma çok çok az fark var. -
Öyle de ben yine de bırakıcam sanırım. Sıfırda değil 20 25 net arasında. Bırakıyorum çünkü sinirsel olarak çok yıpratıyor beni
Ne hissettigini anlayabiliyorum fizik caliscam diye tüm gunume kayiyo. 20 -25 arasi yapiyorsan daha da çıkabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X