Şimdi Ara

Fiyto Şampuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar saçım seyrek ve ince telli. saçlarımı güçlendirmek için bu şampuanı kullanmayı düşünüyorum. internetten biraz araştırma yaptım ve herkes memnun bunu kullananların saç dökülmesini kesiyormuş. acaba saçları güçlendirir mi? kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 3 aydır kullanıyorum. Saç dökülmem ciddi düzeydeydi. Tamamen kesti diyebilirim. Sadece losyonu sürerken biraz elime geliyo. Onu da her defasında kullanamıyorum zaten, banyo öncesi 20 dk önceden falan sürmek gerekiyormuş. Benim öyle bi zamanım olmuyo çoğu zaman.

Umarım diğer şampuanlar gibi bi süre sonra etkisi kaybolmaya başlamaz. Bi dezavantajı varsa saçı çok sertleştiriyo, ama sanırım bu da güçlendirmesi için kaçınılmaz.

bugüne kadar çok araştırdım, en azından saç dökülmesini durduramıyorsam bile yavaşlatacağım bir şampan bulayım diye. 3 aylık süre için düşüncem olumlu. Bu kez oldu galiba.
  • Fiyto şampuanların üreticisi ve şampuan çeşitleriyle ilgili detaylı bilgi için şu sayfayı inceleyebilirsiniz;http://blog.diyaron.com/genel/fiyto-bitkisel-sampuanlar.html
  • Fiyto ile ilgili tüm geri dönüşleri facebook sayfasında topluyoruz. Sizlerde tecrübelerinizi aktarabilirsiniz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.