Şimdi Ara

fiyatı önemli degil en iyi cpu sogutucusunu önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • en iyisini alicam zalman veya thermaltake şöyle led ışıklı falan da olsa güzel olur hani... önerilerinizi bekliyorum

• zalman 7700cu işini görür.

fandunyasi.com bi bak istersen

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

zalman 7700cu işini görür.

hocam zalmanın sitesinde anakart uyumlulugu tablosuna bakıyorum gigabyte yok sizin bi bilginiz varmı bukonuda benim kart 8ipe1000-g 865pe intel chipset
  • Bence
    1-XP120(eğer anakartına uyumluysa)
    2-XP90
    3-Z7700 veya Z7000
    olabilir.

İmzamdaki anakart ve Zalman 7000 AL-CU modelinin mavi ledli olanın kullanıyorum.Soketin etrafındaki kondansatörler beni şüpheye düşürmüştü ama bir sorun çıkmadı Gayet de efektif bi soğutma sağlıyo...

Thermalright XP-120 acayip kocaman birşey.Almayı düşünürsen once kasana sığıp sığmayacağını araştır. Yayla gibi mübarek İyi soğuttuğuna şüphem yok,o kadar yüzeyle soğutamıyors ayıp zaten

Zalman 7700 de gayet büyük.Almadan önce onun da boyutlarına bir bak derim.Saf bakır olan AL-Cu lardan daha iyi performans veriyordur,aklında bulunsun.
    Asus M3A78-EM,AMD X3 710,Zalman CNPS 7000B Al-Cu LED,2 GB Kingston DDR 800,Seagate Barracuda 250 GB+300 GB SATAII HDD,Samsung DVD-RW,Aerocool M40,Tagan Easycon 430W,Samsung 932B Plus,Creative T5600...
    Dükkanım için tıklayınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜZEL LAPTOP; FİYAT DA İYİ???
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Thermaltake in Silent Tower diye bir modeli var. Ister Dual Fanli kullaniyorsun istersen fanlari sokuyorsun bakir kule cok soguk tutuyor.
    AMD Phenom II X6 1100T Black Edition 3.3GHz + Corsair H100 Extreme Sıvı Soğutma - Asus Sabertooth 990FX - Corsair Vagance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 - 2x MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB - 2x OCZ 120GB Agility 3 Sata 3 SSD Raid0 - 2TB WD Green Sata3 - 850W Thermaltake Toughpower Grand 80+ Gold - Corsair GRAPHITE 600T + 3x Akasa s flow Silent 83cfm Fan - Asus DRW-24B3ST 24X ± DL Sata
  • thermalright XP120!!!
    yok ötesi gerisi hikaye

Orjinalden alıntı: kunduns

Thermaltake in Silent Tower diye bir modeli var. Ister Dual Fanli kullaniyorsun istersen fanlari sokuyorsun bakir kule cok soguk tutuyor.

sanırım onun için fanı ayrı almak gerekiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berti

@cimbomman

İmzamdaki anakart ve Zalman 7000 AL-CU modelinin mavi ledli olanın kullanıyorum.Soketin etrafındaki kondansatörler beni şüpheye düşürmüştü ama bir sorun çıkmadı Gayet de efektif bi soğutma sağlıyo...

Thermalright XP-120 acayip kocaman birşey.Almayı düşünürsen once kasana sığıp sığmayacağını araştır. Yayla gibi mübarek İyi soğuttuğuna şüphem yok,o kadar yüzeyle soğutamıyors ayıp zaten

Zalman 7700 de gayet büyük.Almadan önce onun da boyutlarına bir bak derim.Saf bakır olan AL-Cu lardan daha iyi performans veriyordur,aklında bulunsun.

senin anakart lga ama bnmki 478 seninkinin girişi daha büyük ga-8ipe1000-g fan takan yokmu ya alıcam bi zalman 7700 elimde kalıcak diye korkuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.