Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Fiyat Yine İndi] Satılık PHILIPS Multigroom Plus QG3371 Saç-Sakal Tıraş Makinesi Satın Al 3 Nisan 2015 07:28 1 1 [Fiyat Yine İndi] Satılık PHILIPS Multigroom Plus QG3371 Saç-Sakal Tıraş Makinesi ÜRÜN SATILMIŞTIR HAYIRLI OLSUN İKİ TARAF İÇİN DE. (= Ürünü @jehat21 arkadaşım satıyor. Hesabında sorun olduğundan ben açtım ilanı. Kendisine güvenebilirsiniz. Hem bana hem kendisine pm atabilirsiniz :D Fiyat 75 e düştü. 5 başlığı 2 adet uzunluk ayarlayıcısı temizleyicisi ve kılıfı vardır. Cihazda hiç bir sorun yoktur 1 kere kullanılmıştır. Satış nedenim önceki makinemin üç başlıklı olması bunu kullanamamış olmam. Kutu içeri tamdır.Bimeks mağazasından alınmıştır.Garantisi alındığı günden itibaren 2 yıldır fakat içinden çıkan belge ile 3 yıla çıkartabilirsiniz. Ankara içi elden teslim edebilirim. Fiyatı 90 liradır ankara dışına kargoyu alıcı öder. Ödemeyi İşbank-Ziraat hesabına yapabilirsiniz. [album] Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle Albümde Görüntüle [/album]Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Nisan 2015 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Nr200p cam yan panel Alınık F710 Nano Alıcı Satılık Logitech G610 200 TL [ind] Satılık Intel Pentium Dual Core 64-bit E6700 3.2GHz işlemci 45tl