Şimdi Ara

Fiyat / Performans: Rock Zircon İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
6
Favori
16.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oquzhan_28 kullanıcısına yanıt
    En son seste tüm kulaklıklar sesin doğallığını kaybeder. Bu da keza

    Bırakmaz

    Standart kablo kalitesi var.

    Aliexpresten alabilirsiniz. Ebay paypal ister işi imkansızlaştırır.

    Zircon :)
  • Hocam Zircon mu Xiaomi Hybrid Pro mu tavsiye edersiniz?
    Orijinal Xiaomi Hibrid Mi Için MIC ile Kulak Kulaklık Mi Piston Pro Xiaomi Kulaklık Xiaomi Lenovo Android Telefonlar
    http://s.aliexpress.com/e2qAVnEn
    (from AliExpress Android)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde bu kulaklıktan olan var mı sıfır? Hiçbir yerde satan göremedim yurtdışından getirtip, kendim de bilmiyorum bu işi o yüzden buradan satan varsa almayı düşünüyorum.
  • halilibrahimgalip H kullanıcısına yanıt
    Zircon ;)
  • alperen450 A kullanıcısına yanıt
    Resmi satışı yok. Buradan almak istiyorsanız elindekini satan birini kollayacaksınız.
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyenize uyarak sipariş vericez inşallah memnun kalırız teşekkürler bilginiz için sağ olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklaşık 2 haftadır dzat df-10 kullanıyorum Bugün de Rock zircon elime ulaştı İkisini karşılaştırdığımda Df-10 bass şiddeti bir tık geride, onun haricinde ses kalitesi netlik ses şiddeti vs. gibi alanlarda bir tık önde Yalnız dzat df-10'nun sünger kulakçık mı diyorlar o şeysiyle kullanıyorum Haliyle izolasyon çok iyi Rock zircon da ise beyaz kauçuk kulakçıkla denedim Yani bir miktar haksız karşılaştırma yapmış olabilirim

    Ek olarak Rock zircon'nun jak giriş tarafında kablo yandan çıkıyor Bu daha uzun ömürlü olması zamanla temassızlık yaşanmaması gibi olumlu düşünülebilir
     Fiyat / Performans: Rock Zircon İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 23 Kasım 2016; 23:25:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi olarak hangisi daha iyi hocam? Kablo, sürücü vs. olarak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta merhabalar. Öncelikle incelemeleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten böyle milyon tane çeşidi olan bir üründe yardımcı olmanız çok önemli bir olay. Ben direk konuya gireyim. Bugün sabah itibari ile belli başlı olaylar silsilesi sonucunda 2011 gibi almış olduğum vsonic gr06 öldü. Onun karakterine alıştığım için mi bilmiyorum benim hoşuma gidiyordu açıkcası. O yüzden kulaklık arayışına çıktım. Spotify premium ile müzik dinliyorum. Bazen klasik film müzikleri dinlediğim oluyor bazen oluşturduğum karışık listesinde de takılıyorum. Onlarda bazen basslı ritimlerin yer aldığı teen pop mu artık neyse o sınıfa giriyor sanırım. Fifth harmony,ariana grande,far east movement vs vs. Mesela geçen keşfettiğim Stressed Out- Twenty One Pilot şarkısındaki o başlangıçtaki bass vuruşları beni koşu yaparken gaza getiren etmenlerden biriydi. Şimdi bu sizin bazı kulaklıkta bass ı zayıf kalmak bassı yeterli düzeyde olmak derken kastınız nedir. GR06 kullandınız mı bilmiyorum ama onda vurunca bir tokluk hissi verirdi. O kadar bass ı olsa yeterli benim için. Dışarı verilen ses yalılıtımı da kötü olmayan bu tarz müzikler için ne önerirsiniz teşekkürler.




  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende size teşekkür ederim.

    GR06 dengeli diye tabir edilen bir kulaklıktır ama şu an eski denebilir. Modern örnekleri için Boarseman cx98 veya Einsear t2 verilebilir.
    Zayıf kalmak tabiri en rahat dubstep dinledikten sonra kullanılabilir. Müziğin bassdrop anlarında bas neredeyse titretmelidir. Sözkonusu kulaklığın o titretmeye ne kadar yakın olduğuna bakılır.
    Yeterli düzeyde derken de jazz ve blues rock müziği kullanırım. Gerçek performanslarınıı da bildiğim vede duyduğum için, o türlerde hangi enstrüman ne kadar bass verir bilirim. Eğer kulaklık o duyduğum bastan fazlasını yada azını veriyorsa yeterli diyemem.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Cx98 konusunda bass için zircon a mid için hf10 a daha iyi demişsiniz. Zaten ben de bu 2 model arasında kaldım. Ne olur daha fazla model ekleyip beni öldürmeyin hf10 bass olarak zircon dan zayıf orası kesin bir olay o ama o seviye yine de vurması gereken yerde vuruyor mu onu çok merak ediyorum. Gr06 dan sonunda Gr07 bass edition dinlemiştim Mesela. Gr07 ciddi basa sahibi gelmişti bana. Acep bu 2 model arasındaki fark da böyle midir? Hf10 çok aklımı çeliyor. Şimdi dediğinize göre yeterli demek işini ne eksik ne fazla yapıyor demektir diyorsunuz. Hmm. Acep cesaret edip alsam mı :D kulaklık dolar patlamadan önce bozulsaydı 2 sinide alırdım he :D




  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Zirconla df10 kırmızı elmayla yeşil elma gibi. İkisinin de bass boost ekolayzır gain vb ile dokunulmazsa bambaşka ses karakterleri var.

    Hifi üzerine kaşarlanmış bir grup abim df10'u çok sevmiş ve 20'ye yakın aldırmıştı bana. Benim tecrübemse incelemede yazılı.
    Ve 2 model arasındaki fark doğru, 06 07 farkında benzer.

    İstanbuldaysanız buyrun ofisime kendiniz deneyin df10'u.
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Ah keşke usta ya. Ankara'dayım. Şimdilik zircon dan yana kullanıcam gibi şansımı. Olmadı duruma göre bir de hf10 alırım indirim görünce. En azından bana çok kısa sürede modeller bulmama yardımcı olduğunuz için ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İncelemelerinizi yakından takip etmeye devam edicem. Kolay gelsin
  • Maalesef bu kulaklık beni hüsrana uğrattı.. KUlaklığın pedleri çok kalitesiz. Süngerimsi değil çok sert yapıda. sennheiser street ii cx200'ümü öpesim geldi bu kulaklığı görünce. Kulağa oturmuyor.. Cx200'deki o ''cuk oturma'' hissi bunda yok ittiriyorsunuz,çeviriyorsunuz,kıvırıyorsunuz,açısını değiştiriyorsunuz ı ıhh.. Bu oturmama(bunda ağır olması da etkili) ses kalitesine de yansıyor. Sürücü kulak zarına uzak kalıyor(diğerine göre 0,5-1mm de olsa),ped yolu uzun ve açıdaki en küçük değişim sesi değiştiriyor,boğuyor..
    Tabi kablo ve jak kalitesini beğendim. Kulaklığın kaliteli ve zengin bir görünümü var. Baslar çok güzel sıcak,dolgun.. ses çok yüksek gelmiyor ama sesi yükselttiğinizde sennheiser'daki o beni sinir eden sibilans ve bozulma bunda yok hakkını yemeyelim. Ayrıca cx200 buna göre daha metalik bir ses renginde bilmiyorum ama bu genel olarak sıcak geldi bana. Vocal dinlemek bunda daha hoşuma gitti. yine de mid çok iyi diyemem bastaki başarı bunda yok. tizler tatminkar.




  • Hocam tizleri nasıl acaba, cs go oynarken ayak seslerini iyi duyabilmek için alıyorum. Tiz çok önemli yani.
  • OzzyCreek kullanıcısına yanıt
    Tizlerinde özel bir taraf yok, standart denebilir.
  • Rock Zircon sesi dışarı veriyor mu ?
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Hayır. Sesi aşırı açmazsanız hiçbir kulakiçi kulaklık dışarı ses vermez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    Hayır. Sesi aşırı açmazsanız hiçbir kulakiçi kulaklık dışarı ses vermez.

    Hocam dışındaki delikten dışarı ses çıkıyor şuanki kulaklığımda.

    Ön tarafını (kulağın içine gelen kısmı) parmağımla hava almıcak şekilde kapatıyorum arkasından çıkıyor ses. Hatta bugün iş arkadaşlarım uyardı beni biraz sesi kısar mısın diye :)

    Bir önceki kulaklığımda bu kadar ses yoktu.

    Rock Zircon almayı düşünüyorum şuan umarım böyle bir sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.