Şimdi Ara

Fiyat/performans Kralı Section 8 IEM İncelemesi... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
4
Favori
15.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • b.evler metroport bimeks. 8-10 kutu vardı.
  • trabzondayım
  • ordaki bimekslere ve electroworldlara bak belki şansına bulursun. bide internetten bimeks.com danda alınabiliyıor herhalde. electroworldde kafaüstü modelide var ben alacaktım ama kulakiçi modellerinin sesiyle aynı olmayabilir diye almadım. 45 lira filandı. bu kulaklık ceptelefonuyla müzik dinlemek için biçilmiş kftan. gece saat 4 olmuş ben şu an hala hayeanlıkla dinliyoru. tabi geçen sayfalarda tekrar rekrar söylediğim negatif özellikleride yok değil . lakin ayarlaı yapınca o kadar tatlı bi ses veriyoki harbi aşığım bu kulaklığa. boğukluktan filan bahsedilmiş. bence onudiyenler kendi silikonuyla kullananlar ve burn in olmadan yorum yapanlar. 320 kbpss lik va ultimix albuminü dinliyorum şu an. uyumak istemiyorum resmen. dediğim gibi cks 77 de var ama ona uykumu hiç feda etmedim :Ç) şu kafa üstü modelini alan bi arkadaş varmı acaba dayanaklı bi şeye benziyodu. ses kalitesi kulakiçiyle aynımı acba. aynıysa tereddütsüz alırım.

    bide alıpta tatminolmayanlar mutlaka power amp la denesin. çünü poweramp ın ton/ses ayarındaki tonlamayla müthiş uyumlu. elimde 8-10 kulaklık var .hiç birinde bu kadar güzrl power amp uyumu duymadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 2 Aralık 2013; 4:41:11 >




  • zupper79 Z kullanıcısına yanıt
    bugün bimeksten 16 tlye aldım Run Dmc diye bir modelini.Zaten 3 tane vardı.Birini ben birini de arkadaş aldı.5800 XM kullanıyorum.Müziği yüksek sesle dinlerim genelde.Her neyse kulaklığı telefona taktım ve çıkarmadım.Şu an bunu yazarken bile kulağımdaÖzellikle baslarına bittim kulaklığın.Sadece yüksek seste tizlerde sıkıntı var.Çok tiz çıkıyor teneke gibi.Şu an kendi silikonunu kullanıyorum.Silikon ve power amp ile dediklerinizi tam anlamadım hocam biraz açar mısınız?
  • evet kulaklığı son seste dinlersen bozulma oluyor. son sesten 3 kademe kadar alçakta dinle. ses yüksekliği fazla değil özellikle gece sessiz ortamda dinlerken daha fazla zevk alırsın.

    kişiden kişiye değişebilir kendi silikonları kulağına tam otruyorsa sorun yok ama benim genel'e göre kulak deliklerim büyük herhalde kolay kolay tam uymuyor silikonlar. ep 630'un en büyük silikonları tam oturuyor kulağıma onunla dinlediğimde tam performans alıyorum. onu dedim. seninde öyle bi imkanın varsa deneyebilirsin ama kulağına kendi silikonlarıda oturuyorsa sorun yok.

    andiod telefonalrda power amp diye bir uygulama var. onun ton diye bir seçeneği var müziğin tonunu daha renkli hale getiriyor (kimisi bunuda sevmez sade ses sever efektsiz) ama bence o ton seçeneiğini işaretlediğin zaman ordanda bas ve eque ayarı yaptığın zaman baslar kulağında tatı tatlı titriyiror kulaığını okşuyor resmen.

    ama senin telefonda o uygulamaya gerek yok. senin telefonun zaten müzik telefonu sende daha bile güzel çıkıyodur belkide ses.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 2 Aralık 2013; 17:08:53 >




  • zupper79 Z kullanıcısına yanıt
    Valla çıkan sesten oldukça memnunum.Dediğim gibi yüksek seste dinlemeyi seviyorum ama tizler biraz rahatsız ediyor.Silikonlara gelince kulak deliklerim küçük heralde bana oluyor çünkü.İçinden yedek silikon da çıktı ama onun boyutu aynı mı değil mi bilmiyorum.
  • Bimeks ten 2 adet section8 aldım. Elvis ve Run dmc olmak üzere. Elvis in sesi gerçekten tatmin edici ama run dmc hiç alakasız teneke gibi geldi bana.

    Şimdi modeller arasında gerçekten fark yok mu? Eğer yoksa üretim kalitesinde bir standart yok o zaman
  • Bende bu kulakliktan 2 adet adlim.Ikiside 1 ay icerisinde bozuldu.Sadece iyi bir kulaklik alana kadar gecici bir süre kullanilabilecek bir ürün.
  • her yerde 100 liralık kulaklıktan iyi diyorlar da bence çok abartı. 15 değilse 20 liralık kulaklIk .
    35 liraya aldığım yamaha kulaklIk bundan kat kat daha kaliteli .

    kulakiçi kulaklıkları deneme şansı yok , deneseydim almazdım.
  • an itibariyle kulaklığın tekinden cızırtı gelmeye başladı bozuldu yani.Güzel bir kulaklık ama dayanıklı değil
  • dayanıklı değil ama ses olarak kaliteli bir kulaklık jak tarafı koptu yaptık iki kabloya ayrıldığı kısım koptu yaptık tek başlığın içi koptu yaptık bakalım sırada neresi var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S,W,A,T

    dayanıklı değil ama ses olarak kaliteli bir kulaklık jak tarafı koptu yaptık iki kabloya ayrıldığı kısım koptu yaptık tek başlığın içi koptu yaptık bakalım sırada neresi var

    sıradaki numarasınıda 3 gün önce çekti komple ses gelmiyor ama gerçekten özledim kulaklığı sanırım yine aynısından alacağız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quattro

    Bugün dayanamayıp bende bir tane aldım. 10 liraya bulamadım ama denildiği gibiyse 15 olsa ne olur diyerek hemen kasaya gittim.

    Fiyatına göre verdiği ses harika. EP-630 haltetmiş bunun yanında. M1'e de denk ve daha iyi diyebilirim(çok az).
    Bence asıl kulaklık bozulursa diye yedek için bile alınır.
     Fiyat/performans Kralı Section 8 IEM İncelemesi...


    EP 630 cidden kötü mü bu kulaklığın yanında?


    Hocam konuya gelecek olursak, acaba sizin kulaklık ta bozuldu mu?








  • Benimde gecen yıl aldıgım ttec (indirimde iken 7tl 'ye almıstım) kulaklıgım bozuldu, basslarından memmnundum
    http://www.vatanbilgisayar.com/2e009bg-6866-kulakici-kulaklik--beyaz_gri.html

    Bu gun bimeksten section8 alıp bir deniyecegim bakalım nasıl çok merak ettim

    Edit: Hmm Gittim bimekste yoktu burda , Sony MDR-EX15 aldım 24tl ye ttec'e gore basslar daha zayıf (güm güm vurmuyor) ama aynı şarkılarda enstruman detayları ve vokalin sesi daha belirgin ve pürüzsüz, bass larda daha yumusak ama tatlı tatlı vuruyor. şimdilik bununla idare edecegim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 15 Ekim 2014; 9:19:51 >




  • http://www.bimeks.com.tr/urun/124253/section8-windowbox-rbw-5703-elvis-vegas-kulakici-kulaklik.aspx#comments

    Şu an 6 TL gidip almayı düşünüyorum ama sürekli kulaklıklarım bozuluyor bu ne kadar dayanır acaba
  • Kulaklık oldukça güzeldi lâkin sol taraftan ses gelmemeye başlamıştı.
    Halâ satılıyor sanırım amazonda ama TR'de göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.