Şimdi Ara

FİYAT DÜŞTÜ SAMSUNG TR GARANTİLİ FULL AKSESUARLI SAMSUNG S6 EDGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S6 Edge
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı 2.499 a mağzadan aldım ve aldığım ilk günden beri fotoğrafdaki 75 tl değerindeki orjinal kılıfıyla kullandım nokta hata, çizik yoktur sıfır ayarında bir cihazdır. Cihazı satma nedenim bir üst modelini almak içindir. Cihazın yanında bir çok aparatınıda hevesimden dolayı aldım onlarıda yanında veriyorum...
    Yanında verdiklerim
    *Samsung Gear VR 2 fanlı modeli buhar yapmaz (Faturalı kutulu herşeyi full 3 kez kullanıldı)
    *Orjinal Samsung Galaxy S6 Edge Protectıve Cover

*Orjinal Samsung Wireless Charger (Kablosuz Şarj Cihazı) (İş yerinde olduğu için fotoğraflarda görseli yok)
    Fiyatı hemen satılsın diye aşağıya çektim...Pazarlık teklif etmeyin son olur fiyat yazdım...
    Ciddi alıcılar arasın lütfen...

FİYAT 2150 TL

0553 324 55 06

FİYAT DÜŞTÜ SAMSUNG TR GARANTİLİ FULL AKSESUARLI SAMSUNG S6 EDGE FİYAT DÜŞTÜ SAMSUNG TR GARANTİLİ FULL AKSESUARLI SAMSUNG S6 EDGE FİYAT DÜŞTÜ SAMSUNG TR GARANTİLİ FULL AKSESUARLI SAMSUNG S6 EDGE FİYAT DÜŞTÜ SAMSUNG TR GARANTİLİ FULL AKSESUARLI SAMSUNG S6 EDGE FİYAT DÜŞTÜ SAMSUNG TR GARANTİLİ FULL AKSESUARLI SAMSUNG S6 EDGE FİYAT DÜŞTÜ SAMSUNG TR GARANTİLİ FULL AKSESUARLI SAMSUNG S6 EDGE FİYAT DÜŞTÜ SAMSUNG TR GARANTİLİ FULL AKSESUARLI SAMSUNG S6 EDGE FİYAT DÜŞTÜ SAMSUNG TR GARANTİLİ FULL AKSESUARLI SAMSUNG S6 EDGE FİYAT DÜŞTÜ SAMSUNG TR GARANTİLİ FULL AKSESUARLI SAMSUNG S6 EDGE FİYAT DÜŞTÜ SAMSUNG TR GARANTİLİ FULL AKSESUARLI SAMSUNG S6 EDGE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermirza -- 9 Nisan 2016; 23:33:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Silinebilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.