Şimdi Ara

[fiyat düştü]SATILIK SONY ERICSSON P800 VE NOKIA 7610

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki telefonda Türkiye'den alınmış garantili cihazlardır.İlk kullanıcısyım.Fakat şuan ikisinin de garanti süreleri bitmiştir.İkisinin de en ufak bir sorunu bulunmamaktadır.Ufak tefek çizklerin yanı sıra çok titiz kullanılmıştır.Ayrıca iki telefonun da kutu içerikleri tamdır ve alan arkadaşa kutularıyla teslim edilcektir.P800 cihazının tuş takımı da ayrıca mevcuttur.7610 cihazının 1029 YTL. lik Teknosa faturası bile durmaktadır.Değişim sebebimiz ise ikisini satıp çift hat takılabilen bir telefon almaktır.Teşekkürler.

İlgilenen arkadaşlar onurgorkemgul@hotmail.com adresinden msn ekleyebilir ya da pm yoluyla ulaşabilirler.Daha ayrıntılı bilgi verebilirim.

NOKIA 7610: 210YTL.
    SONY ERICSSON P800: 190 YTL.

[fiyat düştü]SATILIK SONY ERICSSON P800 VE NOKIA 7610

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogg -- 19 Haziran 2007; 13:52:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Forumda p910i'ler 230'dan giderken p800 için fiyatı gözden geçirmeni tavsiye ederim.
    sevimli_cocuk22 (İstanbul), NEKTE_SAR (Ankara), erhanucok (Erzurum), Versace precious (İstanbul), kendinibil (Ankara), ohhdude (Ankara), fastfurious (İstanbul), resourceful (İstanbul), çokomel (İstanbul), celik55 (Samsun), miccoli (Kayseri), Ceng_Ars (Bursa), JrSmoker (İstanbul), alonso25 (İstanbul), On7_li (Çanakkale), mehmetyavuz2000 (Bursa), Şahin Abi (İstanbul), yamachan (Ankara), Jöntürkler (İstanbul), gokhan1500 (Ankara), içinden.geleni.söyle (İstanbul), zydek (Ankara), Olasılıksız (İzmir), fkose34 (İstanbul), Acizim (Erzurum), rmzcanbmw (Ankara), hepsi1lesme16 (Bursa), viper37 (İstanbul), Atl@s (Ankara), baront49 (İzmir), Ercan0666 (Ankara), fernik (Denizli), esegoz (Giresun), MeRYa (Bursa), 5kursun (İstanbul), furkani (İstanbul), __M_C_A_N__ (Bursa), therebeder (Ankara), eLroS (Adana), d_e_s_i_r_e (Bursa), white06 (Ankara), ttopchu (İzmir), technician77 (Ankara), flyingraper (Çanakkale), serkanky (İstanbul), etlik (Ankara), moon74 (Bursa), squall144 (İstanbul), jjruso49 (İstanbul), infrared (İstanbul), sahinsanto (İstanbul), suphi1974 (Bursa), okanbay (İstanbul), karakusxxx (Muğla), BaDRuLe (Kocaeli), cnytemiroglu (Ankara), passat1905 (Adana), Metalchurch (İstanbul), Emreün (Adana), Enspektör (İstanbul), izmirLeee (İzmir), _kUrT_oGlU_ (Ankara), mmavcu (İstanbul), X-Slim (Balıkesir), Blue (İstanbul), Noxco (Ankara), miralay__ (Ordu), tick1988 (Ankara), rfuysen (İzmir), tolkor (İzmir), Tears For Fears (İstanbul), mutara (Ankara), Wilhelm Conrad Röntgen (Isparta), Pulmicort (Tekirdağ), 15 (Ankara), Pier Dé Sans (İstanbul), Helldancer (Ankara), soner001 (Adana), ultiMance (Giresun), Polwenan (Bursa), zerogs (İstanbul), dr_gorunmez (Bolu), tribalenfeksiyon (Sakarya), feCiaLem (İstanbul), xe34 (İstanbul), cadde22 (İstanbul), RiseAgainst (İstanbul), painkiller78 (İstanbul) ...
  • Teşekkür ederim tavsiye için fakat çok eskilere gitmeden bir tane p900 ve bir tabe p910i ilanı gördüm 300 er ytl den eğer dediğiniz fiyatı görseydim tabiki bu fiyatı koymazdım.

quote:

Orjinalden alıntı: MODDA

Forumda p910i'ler 230'dan giderken p800 için fiyatı gözden geçirmeni tavsiye ederim.

((((((((http://lix.in/6536f6 ))))))))))
  • kardes sen wer ıstedgın fıy bende kac kere koydum almılar bos bouna yazıolar hayrlı satşlar dilerım ıstedıgn fıyata ınsallh gder

• p800 e talipim. 512 MB hafıza kartı ile bilrikde Çok temiz alman malı nokia 6260 ve üzerine YTL vereceğim... ilgilenirseniz devrimci.ruh@hotmail.com msn adresini eklerseniz teşekkür ederim. şimdiden teşekkürler...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.