Şimdi Ara

Fit Cevap isimli YouTube kanalı. Aman dikkat!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kanal sahibini tanımam etmem ama bi arkadas varki her video oncesi siteye girin program alın falan diyip duruyo. 6 haftalık değişim diye video yapmışlar yandaki çocuk 6 ay diyo video başlığı 6 hafta. Heleki ilk haftada öyle bir sırt yapmak imkansız. 30 günde 20 kilo verip baklava çıkaran adamları falan varmış sözde 10 bin kişiye yardım etmis ve çalıştırmış. Bu tarz dolandırıcılara paranızı kaptırmayın arkadaşlar dikkatli olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Youtube da PT hizmeti satmak için kafadan sallayan çok Kişi var. Çoğunun ortak özelliği Streoid ile gelişmiş olmaları, Eğitimlerinin yetersiz olması ve PT satacak şekilde videolar yapması. Bu nedenle Savaş Cebeci den başkasına pek bakmıyorum. Youtube dan para kazanma yada PT satma gibi ihtiyaçları yok. Karnı tok ve eğitimini almış. Egosu kimileri için sorun olabilir ama beni ilgilendiren verdiği bilgiler ve kaynağı. Çoğu tavsiyeyi kendisinden alıp uygulayip verim almışımdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet savaş cebeciyede denk geldim içerik ve tavsiye olarak rich piana ya benzettim o adamı samimi ve komik adam. Biseyler satma hit trafik alma derdi yok. Ama ilk dediğim arkadaş biraz tehlikeli forumda pt alan olmus o yüzden başlığı açtım. Bu taktikle milleti ABD de çok yediler şimdi bizimkilerde burdakileri yemeye çalışıyo. Bilinçli ve dikkatli olunmalı. 30 günde 60 günde öyle vücutların çıkması imkansiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cosmos2999

    Youtube da PT hizmeti satmak için kafadan sallayan çok Kişi var. Çoğunun ortak özelliği Streoid ile gelişmiş olmaları, Eğitimlerinin yetersiz olması ve PT satacak şekilde videolar yapması. Bu nedenle Savaş Cebeci den başkasına pek bakmıyorum. Youtube dan para kazanma yada PT satma gibi ihtiyaçları yok. Karnı tok ve eğitimini almış. Egosu kimileri için sorun olabilir ama beni ilgilendiren verdiği bilgiler ve kaynağı. Çoğu tavsiyeyi kendisinden alıp uygulayip verim almışımdır.
    2014 - 2015 yıllarındaki savaş Cebeci'yi çok severdim ama o tarihlerden sonra beynini emanete verdi sanırım. İngilizceniz varsa athlean-x'i takip edin. en iyisi o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 3 Ekim 2019; 11:33:9 >




  • Onuda biliyorum takip ediyorum zaten. Savaş Cebeci, Simon Teichmann Alman, ve Atlhean-X. Zaten tek bir kaynaktan bakmamak lazım. Savaş Cebeci nin Fizyoloji bilgisi çok iyi, Teichmann nin Gıda bilgisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ax de güzel içerik yapiyo kanalın sahibi jeff zaten fizik tedavi uzmanı tr kaynakların çoğunda bu adamın videolarındaki bilgileri Türkçe'ye çevirip içerik hazırlıyorlar. Yeni baslayanlar içinde fitness and beauty be scotthermanfitness ideal kanallar. Hareketleri a dan z ye gosteriyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeşitli vaadler ile pt alanlar'ın aklı yoktur. Adam sana fiş mi veriyor ? garanti mi veriyor ? hayır.
    Siz supplementleri üzerindenki adamlar gibi olacağınızı hayal ederek mi alıp kullanıyorsunuz. Eğer öyleyse ciddi algı sorunlarınız var demektir.
    Serbest piyasa da bu örnekler çoğaltılır. Akıllı olup ayrımı kendiniz yapacaksınız.
    Adamlar pt konseptli spor salonu yapıyorlar. 12-15 saati 1.000 TL'den size kişisel koçluk hizmeti sunuyorlar. Bu şekilde spora başlayınca daha mı iyi gelişeceğinizi sanıyorsunuz?
    Vücut geliştirme ülkemizde suistimal edilmeye oldukça yatkın bir spor, cahil ve genç insanları yönlendirip ileride pişman olabilecekleri şeyleri genç yaşta tecrübe etmelerini sağlıyorlar bunu tecrübe eden gençler ben yaşadım başkalarıda yaşasın ders alsın düşüncesiyle dolanıyor ortalarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.