Şimdi Ara

firsaturunu.com da büyük indirim (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.742
Cevap
14
Favori
419.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eee 30 unu nasıl bekleyecek bu forum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDB -- 14 Ekim 2011; 9:48:28 >
  • her gün sabah patlamış mısırımı alıp yatana kadar konuyu taip ediyorum. Bu kadar sürükleyici bir serüven görmemilştim. Sonunu merak ediyorum.
  • ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz vardır ya. Sanki bu konu için söylenmiş.
  • Daha alışverişlerin üzerinden 24 saat geçmeden haberlere konu olduysa (bunu yaptırdıysak) rahat olun bugün içinde başbakanın dahi konudan haberi olacaktır
  • arkadaşlar internet gazetelerinde acun adıylamı kandırdılar diye bazı yazılar dolanıyor takip ettinizmi?
  • Alışveriş yapanlar gitsin hemen bankalardan işlemlerini iptal ettirsin. Zararın neresinden dönerseniz kardır daha halen akıllanmadınız mı gazetelere bile çıkmış şirketin merkezi yok bir şeyi yok bi masa bi kasa bunlar nasıl getirsin o kadar ürünü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spawn1984

    quote:

    Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

    Konu milliyetin sitesindede haber oldu...

    Adamlar hala göndereceklerini söyledikleri halde burdaki yorum yapmayı bilmezlerin utanmadan arlanmadan hala bu konuya mesaj atmasını anlamıyorum..

    Yahu bu konuya ürün almayan yazmasın zorla deil ya

    ne utanması ne arlanması arkadaşım , ürün almadık diye yorumda mı yazamıycaz, söyle bakayım kaç para bayıldın

    Çok ilgilendiriyor seni başka işin yokmu senin




  • adamların dolandırıcılık yaptığı ile ilgili yorum yapamam.bende herkez gibi ürünlerimi bekliyorum.yalnız bu fiyata şu ürün olurmu hiç sözlerini anlamıyorum.arkadaş adamlar zararına satış yapıyor olabilirler tanıtım için.zaten fiyat farkı fazla olan ürünlerin stok miktarı dikkat ederseniz az.bu yüzden burdan çıkarım yapıp dolandırıcılar demek pek doğru olmuyor...
  • Evet arkadaşlar,
    Ben de birkaç gündür kahkahalarla forumun bu başlığını takip edenlerdenim. Ama bir tane de Tefal ActiFry alarak "ya tutarsa"cılar kervanına katıldığımı belirtmek isterim.

    Alışverişi Garanti Sanal Bonus kartla dün sabah yapmıştım. Bugün baktığımda halen "açık provizyon" işlemlerinde görünüyordu. Bu kadar "şemsiye", "dolandırıldınız", dedektiflik mesajlarından sonra "acaba?" dedim ve bankayı aramaya karar verdim.

    Bankadaki görevliye siteden bahsettim ve siparişlerin 10-15 gün sonra gönderileceğinin belirtildiğini, bu süre içerisinde ödemenin dönem içi işlemlere düşeceğini ve eğer 15-20 gün sonra (örneğin Kasım başında) ürün bize gönderilmemiş olursa bankanın bizim haklarımızı nasıl koruyabileceğini sordum.

    Verilen cevap netti:
    "Bankaya durumla ilgili bir faks gönderiyoruz ve banka süreci inceleyip eğer ödemeye rağmen ürün gönderilmemişse hesabımıza ödemeyi iade ediyor"

    O yüzden ben provizyonda olan işlemimi iptal etmedim. 1 hafta - on gün kadar bekleyip duruma göre hareket edeceğim.

    Tabii burasının Türkiye olduğunu, haklıyken haksız duruma düşebileceğinizi, size yanlış bilgi verilebileceğinizi vs. unutmayın!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: spawn1984

    quote:

    Orijinalden alıntı: iphoneteknikdestek

    arkadaşlar akıl var mantık var adamlar mesela sony notebook fiyatı diyorki 800 liradan 500 liraya düşürdük diyo ya allah aşkına 800 liraya sony notbookmu var hiçç mi düşünmüyorsunuz herkes sazan gibi atladı siteye inşallah ben yanılırım insanlar kazasız belasız ürünlerini alırlar eğer bu adamlar dolandırıcıysa mübarek cuma günü yakalanırlar diyelim :)

    hocam ona bakarsan iomega 1,5 tb 2.5" harici hdd vatan bilgisayarda 399 tl iken bunlarda 99 tl , ayrıca piyasa fiyatınıda 240 tl göstermişler... ben hayatımda böyle bir indirim görmedim... ben şahsen maddi durumum iyi olmasına rağmen ucuz diye güvenip birşey almadım, ağrısız başımıza iş almayalım arkadaşlar, alanlar inşallah biz yanılırız ve ürünleriniz kazasız belasız elinize ulaşır.

    Ürünlerin piyasa fiyatları kafadan yazılmış sanki, resimlerini bulup bu kadar eder ama bizde bukadar der gibi olmuş???




  • bügün vatan gazetesinde haberi var bu firmanın , 1 ay sonra tedarik ediceklermiş ürünleri.
  • konu yazmayın lan dağılın
  • benim de çorbada tuzum olsun :)))

    101. sayfa yani...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ax

    adamların dolandırıcılık yaptığı ile ilgili yorum yapamam.bende herkez gibi ürünlerimi bekliyorum.yalnız bu fiyata şu ürün olurmu hiç sözlerini anlamıyorum.arkadaş adamlar zararına satış yapıyor olabilirler tanıtım için.zaten fiyat farkı fazla olan ürünlerin stok miktarı dikkat ederseniz az.bu yüzden burdan çıkarım yapıp dolandırıcılar demek pek doğru olmuyor...

    abi neyin tanıtım yaw, adamların markası ezio imiş, onu tanıtsınlar, fırsaturunu.com diye bir ad almışlar, bunu mu tanıtıyorlar yani, tanıttın diyelim niye satışı kapatıp gidiyon, tanıtım böyle mi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spawn1984

    quote:

    Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

    Konu milliyetin sitesindede haber oldu...

    Adamlar hala göndereceklerini söyledikleri halde burdaki yorum yapmayı bilmezlerin utanmadan arlanmadan hala bu konuya mesaj atmasını anlamıyorum..

    Yahu bu konuya ürün almayan yazmasın zorla deil ya

    ne utanması ne arlanması arkadaşım , ürün almadık diye yorumda mı yazamıycaz, söyle bakayım kaç para bayıldın

    he yaw maç yorumu yapmak içinde oyuncu mu alcaz


    eğlenende var, bilgilenende

    yorum yapmak zorla değil ama okumakta zorla değil




  • http://haber.gazetevatan.com/acaba-bizi-acunla-kandirdilar-mi/405202/2/Ekonomi

    Acaba bizi ‘Acun’la kandırdılar mı?
    Acun reklamını yaptı ama ürünler teslim edilmiyor.

    Kenan BUTAKIN
    --------------------------------------------------------------------------------

    Acun Ilıcalı’nın programında reklamını yaptığı fırsatürünü.com adlı site, birçok ürünü normal değerinden çok ucuza sattığını söyledi, 5 milyon liralık sipariş topladı. Ancak ürünleri 1 ay sonra vermeyi taahhüt edince şüphe uyandırdı. Şirketin merkezi de ‘Bir masa bir kasa’ tarifine uyunca şüpheler arttı...

    Acun Ilıcalı’nın “güvenilir imajını” ve marka değerini kullanan fırsatürünü.com adlı internetten alışveriş sitesi, birçok ürünü normal değerinden çok daha ucuza satacağını taahhüt edince adeta sipariş patlaması yaşadı.

    Ilıcalı’nın programında reklâm döndükten hemen sonra siteye alıcı ilgisi yaşandı. 3.5 saatte toplam sipariş sayısı 4 bin 435’e ulaştı ve şirket ilk anda 1 milyon 660 TL’lik satış yaptı. Bu rakam 24 saatin sonunda ise 4 milyon 823 bin TL’lik siparişe ulaştı. Ürünlerin bazılarının 1 bazılarının 1 ay sonra teslim edileceğini anlayan bazı kişiler siparişlerini iptal etmek istedi. Ancak siteye girdiklerinde iptal butonunun aktif olmadığını fark edip telaşlandılar ve dolandırıldıkları şüphesine kapıldılar.

    Sosyal medyada da şirketin “yeni bir saadet zinciri” olduğu iddialarıçok sık telaffuz edilince birçok kişi savcılıklara başvurarak dolandırıldıkları yönünde şikâyette bulundu. Şirketin fırsat ürünleri arasında, ABD’de geçen hafta tanıtımı yapılan ve henüz fiyatı bile belli olmayan sadece 199 dolarlık ön siparişi kabul edilen iPhone 4S’ler de bulunuyor. Sitede yer verilen rakama göre, toplam 5 bin adet getirilen iPhone 4S’ler 2 bin 199 TL’den satılacak.

    VATAN, tüm bu iddialardan sonra telefon hatlarına hiç kimsenin cevap vermediği şirketin İstanbul Esenyurt’taki ofisine gitti. 2010 yılı cirosu 30 milyon TL olan Candanoğlu İnşaat’a ait fırsatürünü.com adlı şirkete gittiğimizde, şirketin sahibi Erdoğan Candan konuşmak istemediği için Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mürsel Kılıç ile görüştük. Kılıç, 13 Ekim’de başladıkları kampanyadan hemen sonra yurtdışı kaynaklı bazı virüslerin internet sitelerine gönderildiğini ve bu nedenle sitede bazı uygulamaların sekteye uğradığını iddia etti. Kılıç, virüslerin, kendilerini bu pazarda istemeyenlerin gönderdiğini kaydederken siparişi alınan ürünlerin Kurban Bayramı’ndan önce teslim edileceğini belirtti




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengaver1

    arkadaşlar yukarda reklamı var sanalpazar diye bir sitenin
    orda iphone 4s satıyolar 1.999 tl ye
    bu da bir firsatürünü kadar hesaplı

    ama sanalpazar'daki muhtemelen yolcu beraberinde gelen cihaz. garantisi filan yok ama firsaturunu garantili sattığını iddia ediyor. mesele de burada işte
  • kimliği belirsiz bir takım virüsler paralarınızı yidiler demesinler sonra :D
  • E-Ticarette Başarı Güvenle Geldi




    Bu haberi paylaş:












    Genel Müdür Erdoğan Candan, "Alışveriş yapacağınız siteyi doğru seçin" uyarısı yaptı.

    Güvendiler kazandılar

    E –ticarette güvenilir şirketler büyük ilgi görüyor. 'önce güven' diyerek yola çıkan firsaturunu.com başlattığı kampanyada bir gün dolmadan stokları tüketti. Genel Müdür Erdoğan Candan, "Alışveriş yapacağınız siteyi doğru seçin" uyarısı yaptı…

    Tüm dünya ülkelerinde birçok internet kullanıcısı e-ticaret sitelerinden alışveriş yapmanın keyfini çıkarıyor. E- ticaret bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hızla yayılmaya başladı. 270.6 milyon internet kullanıcısı arasında yapılan araştırmaya göre e- ticaret ve sanal alışverişte Türkiye Avrupa'da ilk üçe giriyor. Bu kadar hızla yayılan bir sektörde suistimallerin olması da kaçınılmaz hale geldi. Yeterli güvenlik önlemlerinin olmaması tüketiciyi zor durumda bırakırken e- ticaret sektörüne de zarar veriyor.

    İnternet alışverişlerinde güvenlik sorunlarının her gün biraz daha çoğaldığını söyleyen Candanoğlu ve Ezio Grup Genel Müdürü ve Fırsat ürünü sitesi sahibi Erdoğan Candan; "Teknolojinin gelişmesiyle her gün yeni bir alışveriş sitesi kurulmasına rağmen maalesef ki güvenlik azalıyor. Kar yapma arzusuna kapılan site sahipleri en önemli sorunu atlıyor. Biz bu konuda bilişim sektörünün devlerinden biriyle çalışıyoruz. Ezio Grup ve Candanoğlu Grup olarak 20 yıllık köklü ve büyük bir şirketiz. Birçok sektörde faaliyetlerimiz devam ediyor. Yıllardır yaptığımız bütün işlerin referansını firsaturunu.com'la da devam ettiriyoruz''diye konuştu.

    GÜVENİLİR OLAN KAZANIYOR

    Erdoğan Candan sektörde güvenilir şirketlerin öne çıktığını hatırlatarak kendilerinin de 'önce güven' diyerek yola çıktıklarını ve bunun karşılığını da aldıklarını belirtti. Candan, 13-23 Ekim tarihleri arasında düzenledikleri fırsat kampanyasında ürünlerin daha bir gün dolmadan tükenmesinin de bunun göstergesi olduğunu ifade etti. 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip olan Ezio ve Candanoğlu Grup Şirketlerinin oluşturduğu firsaturunu.com sitesinde binlerce ürün arasından en kaliteli, marka ve trend ürünleri belirleyip en uygun fiyatla müşterilerine sunduklarını anlatan Erdoğan Candan; '' Teknolojinin hızla ilerlemesi ve alım gücünün eskiye oranla artması interneti alışveriş alanında büyük bir pazar haline getirdi. Bu pazarda ki yerimizi büyük bir onurla koruyoruz.'' dedi.

    Müşterilerini memnun etmek için çok çalıştıklarını anlatan Erdoğan Candan sözlerini şöyle sürdürdü: ''Satın alma sürecinden başlayarak satış sürecine kadar olan tüm süreçler firmamız tarafından kontrol altında tutuluyor. Alışveriş severlere her gün saat 00:00' da gerçek "fırsat" niteliği taşıyan kampanyalar düzenliyoruz. Ve sanal alışveriş dünyasına renk katmayı hedefliyoruz.

    Unutmamak gerekir ki Türkiye'de, internette alışveriş rahatlığı ve avantajı ile tanışacak internet kullanıcıları; ülkemizdeki elektronik ticaret hacminin büyümesinde en önemli faktör olacaktır. Biz de müşteri memnuniyeti, alışverişte güven ve hizmet kalitesiyle e-ticaretteki alımların kalitesini arttırarak Türkiye'nin e-ticaret düşüncesini Avrupa standartlarına getirmeyi planlıyoruz."
    Sattıkları ürünlerde taksit imkanı sağladıklarını ve özrü olan ürünleri hemen iade aldıklarını söyleyen Candan; '' Önceliğimiz müşterilerimizi memnun etmek. Bu yüzden hem güvenlik sorununu ortadan kaldırdık hem de ürünler için en iyi fiyatı verdik. Köklü geçmişimizi ve dinamik yapımızı ön plana çıkartarak gerçekten fırsat ürünü olabilecek her şeyi sitemizde bulunduruyoruz. Ürünler stok durumuna göre 3 ila 7 gün sitemizde kalıyor. Satış sonrası sevkiyatımız ise ilk günden başlıyor ve tüm ürünlerimiz garanti kapsamında bulunuyor. Tüketici hakları gereği geri alımda yapıyoruz.''şeklinde konuştu.

    ALIŞVERİŞ İÇİN 73 DAKİKA

    Sanal alışverişte en büyük çıkmazın güvenlik sorunu olduğunu belirten Candan; '' Türkiye'de yapılan bir araştırmaya göre kişi başı internette alışveriş için geçirilen süre ayda 73 dakika. Ama güvenlik sorunları yüzünden bu süre giderek kısalıyor. Site sahipleri hem kendi sitelerini hem de e-ticaret sistemini baltalıyor. Yine de Türkiye'de yeni konuşulmaya başlanan 1 milyar dolarlık sektör hacmi için karamsar olmamak gerekiyor.Bunun için de tüketicilerin, internet alışverişindeki farkındalığını arttırmak gerekiyor'' dedi.

    YÜZ MAHKUMA İŞ İMKANI

    Daha önce işleri dışında özel sosyal sorumluluk projelerine de imza atan Candan ve Ezio Group ve firsatürünü.com mimarı Candan; '' Yaptığımız işlerde sadece kendimize kar amacı gütmüyoruz. İstiyoruz ki yaptığımız işlerden diğer insanlarda yararlansın. O yüzden sosyal sorumluluk projelerine çok değer veriyoruz. Bunlardan biri de Kartal Cezaevinde Adalet Bakanlığı ile ortak proje olan kemer üretim fabrikasıdır. Yaklaşık yüz mahkûma iş imkanı sunuyoruz ve hayata hazırlıyoruz. ''dedi.
    Haberler.Com [3057469] Haber Yayın Tarihi : 14.10.2011 08:33




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nagodtumu

    Evet arkadaşlar,
    Ben de birkaç gündür kahkahalarla forumun bu başlığını takip edenlerdenim. Ama bir tane de Tefal ActiFry alarak "ya tutarsa"cılar kervanına katıldığımı belirtmek isterim.

    Alışverişi Garanti Sanal Bonus kartla dün sabah yapmıştım. Bugün baktığımda halen "açık provizyon" işlemlerinde görünüyordu. Bu kadar "şemsiye", "dolandırıldınız", dedektiflik mesajlarından sonra "acaba?" dedim ve bankayı aramaya karar verdim.

    Bankadaki görevliye siteden bahsettim ve siparişlerin 10-15 gün sonra gönderileceğinin belirtildiğini, bu süre içerisinde ödemenin dönem içi işlemlere düşeceğini ve eğer 15-20 gün sonra (örneğin Kasım başında) ürün bize gönderilmemiş olursa bankanın bizim haklarımızı nasıl koruyabileceğini sordum.

    Verilen cevap netti:
    "Bankaya durumla ilgili bir faks gönderiyoruz ve banka süreci inceleyip eğer ödemeye rağmen ürün gönderilmemişse hesabımıza ödemeyi iade ediyor"

    O yüzden ben provizyonda olan işlemimi iptal etmedim. 1 hafta - on gün kadar bekleyip duruma göre hareket edeceğim.

    Tabii burasının Türkiye olduğunu, haklıyken haksız duruma düşebileceğinizi, size yanlış bilgi verilebileceğinizi vs. unutmayın!

    Bende ykbyi arayıp güvence aldım Rahat ol ses kaydımız alındı, sadece görüşme saatini ve görüştüğün yetkilinin adını bir yere not et.




  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.